Панагюрско съкровище ще отговаря за медиите в Локо Пд СНИМКИ

21
1788

Нов служител, който ще отговаря за връзките с обществеността, има в Локо (Пд) от сряда. Президентът Христо Крушарски официално е представил в клуба чаровната Мадлена Георгиева, чиято основна функция ще бъде да подобри медийната политика и да помогне за по-коректното отразяване на случващото се при „черно-белите“.

Дамата е обвързана с треньора от школата на Локо Кириакос Георгиу. Тя от Панагюрище и e завършила българска филология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Основател е на регионален сайт,  в който работи от 2009 година. От 2007 до 2010 година е била главен редактор на вестник „Време 2001“ в Панагюрище. Била е сътрудник на „Пазарджишка Марица“, „Фокус“ и др.

Меридиан Мач

21 КОМЕНТАРА

 1. 8
  13

  Курвите си назначиха пезевенк-а.Тя ще им показва чалъмите и който си ги поиска да ги шиба!!!

 2. 17
  9

  КРИВИТЕ ГЛАВИ СА ПО СЕЛСКИТЕ ИГРИЩА ОТ ПОМАКЛЪКА . В ГРАДА НИ СА САМО ГОСПОДАРИТЕ МУ ОТ ЛОКО . ЛЮБИМ ОТБОР НА УЛТУРНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ . А НЕ КРИВИТЕ ГЛАВИ НА ПОМАЦИТЕ ОТ СЕЛСКАТА ЯКА .

  • 14
   9

   КРИВИТЕ ГЛАВИ СА ПО СЕЛСКИТЕ ИГРИЩА ОТ ПОМАКЛЪКА .В ГРАДА НИ СА ГОСПОДАРИТЕ ОТ ЛОКО . ЛЮБИМ ОТБОР НА КУЛТУРНАТА ОБЩНОСТ .А НЕ КРИВИТЕ ЖЪЛТИ ГЛАВИ НА ПОМАЦИТЕ ОТ СЕЛСКАТА ЯКА .

   • Ама много си прав!!Ето част от културната общност,чийто любим отбор е Локо кн-https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%BE+%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE+%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%B5+%D1%8E%D0%B2%D0%B5&oq=%D0%BA%D0%BE&aqs=chrome.0.69i59j69i61j69i60l2j69i57j0.12003j1j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8

 3. 18
  10

  Много добре. Добре дошла вотборанаПловдив.

 4. 10
  21

  Иначе снимката е с перфектен кадър-пълни трибуни,но…..с цигъни.Честит ви курбан-байрям.

  • 19
   9

   Селски, селски, това е лятно кино Орфей, кави трибуни сънуващ. То бива бива да си тъп, ама чак пък толкова. Всички с криви глави сте едни и същи тъпаци.

   • да наистина, ако входа не е без пари буфера не го търси

   • Те тези криви селски тикви кога са виждали кино и то лятно в помаклъка …

 5. 22
  10

  Кириакос беше на заточение в Марково ,но от Локо осъзнаха грешката си и си го прибраха преди други отбори да са
  научили за него……

  • 1
   6

   Да не си Кириакус под този ник? Да ти припомня ли че точно този хубавец изпадна от елитната до 19 преди 3год. и след като отиде в Марково само след два месеца го махнаха от мъжете на Сокол и след като го свалиха в школата им не го искаха целия набор и родителите включително . Но понеже е протеже на Джоров а съответно казва на Палазов кой да вземат и хоп още един подмазвач в школата. Аман от разбирачи ,тя затова ДЮШ е в амок. Ще припадна от смях , дано разберат грешката и направят така че „другите отбори да разберат за него“ и да го откраднат ???. А дано както се пее в една бг песен АМА НАДАЛИ

 6. 23
  9

  Супер. Време беше да има такава позиция в клуба. Само Локо.

 7. 24
  17

  Между другото Кириакус Георгиу е най-качественния и добур треньор в Локомотив,живее и мисли единственно за футбол,нещо присъщо за гениите.Един ден съм сигурен ,че ще води представителният отбор.

  • Да не си Кириакус под този ник? Да ти припомня ли че точно този хубавец изпадна от елитната до 19 преди 3год. и след като отиде в Марково само след два месеца го махнаха от мъжете на Сокол и след като го свалиха в школата им не го искаха целия набор и родителите включително . Но понеже е протеже на Джоров а съответно казва на Палазов кой да вземат и хоп още един подмазвач в школата. Аман от разбирачи ,тя затова ДЮШ е в амок

  • :! Междудругото си ти Марияна, нали.. влизаш в ритъм 🙂 …на не под текстовете, с медиите е работата 😉

  • Любимият ми момент с Кириакос е когато беше треньор на старшата на буферите и Черноморец го изпаднаха. Накрая рева като жена и обясняваше 10000 глупости. които ми енеудобно да обявя дори

  • докато му редят отбора родители няма как да е най добрият

   • tochno zaradi tova che ne davashe na Djorov i na Stalev da mu redqt sastava imashe problemi, kamo li roditel.

  • Между другото не е лошо Кириакус Георгиу да не пише коментари сам за себе си. Това е типично за шизофрениците.

Comments are closed.