Берое посреща Локомотив Пловдив, а Ботев приема Монтана в 3-тия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Мачът на старозагорци и “черно-белите” е утре, “канарчетата” пък преместиха своя с тима от Северозапада за понеделник. И двата двубоя ще имате възможността да гледате НА ЖИВО в канала на GLAS TV в YouTube.

Берое до момента записа победа и равенство, като “зелените” постигнаха успех далеч от Стара Загора – в Дупница срещу Марек с 4:1. За домакините няма да вземе участие Сафет Ферад, който играе в мемориален турнир с националния отбор в Чехия. “Черно-белите” от своя страна бързо се съвзеха след загубата от Ботев в пловдивското дерби и си го изкараха на новака Сливен на Лаута, побеждавайки ги с 8:2. Утре обаче пред момчетата на Димитър Палазов задачата ще бъде по-сложна.В контролите преди сезона двата тима си размениха по една победа. Берое U19 продължава подготовката си за мач номер 3 от Елитната група. След прекарано вирусно заболяване през тази седмица занимания с отбора на Берое поднови Стоян Иванов, който в първото домакинство за сезона изведе тима с капитанската лента. Халфът ще бъде в групата за двубоя, треньорския щаб обаче ще решава за участието му в него в часовете преди срещата. Мачът със сигурност пропуска Сафет Ферад, който е с националния отбор до 18 години.

Срещата е утре от 17:30 часа:

Ботев успя да измести своя мач срещу Монтана за понеделник и така ще може да използва играчите си, които част от националния отбор до 18 години. След загубата през миналия уикенд от Лудогорец в Разград “жълто-черните” нямат право на грешка у дома. Много от момчетата на Стефан Стоянов пък взеха участие в контролата на мъжкия тим срещу Марица вчера, което със сигурност се е отразило на самочувствието на играчите. Мачът срещу Монтана е в понеделник от 17:30 часа:

2 КОМЕНТАРИ

    • Ето, това е коментар на истински локомотивец! Присъединявам се към пожеланието ти – колега – нека пловдивските тимове да триумфират тази седмица на всички фронтове!

Коментарите са затворени