В сряда ще се изиграят мачовете от междинният 3-и кръг на Югозападна Трета лига.

В Пазарджик Хебър приема Балкан (Ботевград) от 18 часа.

Двата отбора ще излязат на терена с коренно различно настроение, след като пазарджиклии постигнаха ценен успех в предния кръг на Септември в Симитли, а Балкан загуби тежко у дома от Марек с 1:3.

Над главата на старши треньора на Хебър обаче тегнат проблеми с наказанието на пловдивчанинът Петър Дебърлиев, който получи червен картон в съботния мач и ще отсъства за една среща, а другия вратар Димитър Пангев е все още контузен и вероятността да е на линия е едва 20 процента. Така единствената опция да застане на вратата остава младокът Спас Видев, който е юноша на Хебър, но все още не е дебютирал за мъжете. Все пак последната дума, кой от двамата голкипъри да пази ще имат треньора на вратарите Васил Василев и рехабилитатора Иван Василев, които ще направят късен фитнес-тест на Пангев, след което ще видим решението им.

В исторически план между двата отбора хебърци са тотален доминатор и побеждават категорично. Според букмейкърите отново Хебър е фаворит, като ставката за единица се оценява на едва 1.14.