Вратарят на Ботев Пд Даниел Кайзер даде интересно интервю пред изданието Transfery.info в родната си Полша. Стражът категорично опровергава изказване на своя сънародник Матеуш Бак, който казва, че у нас е като в “афганистански затвор”. Бак през 2013 г. бе част от Етър, но записа само 3 мача преди да се върне в Полша и да подпише с Лехия (Гданск).

“Не знам защо Матеуш го е казал, но тук определено не е като в Афганистан. Някои стадиони наистина са като отпреди 30 години, но за това не са виновни феновете, а инфраструктурата. Бултрасите ни подкрепят навсякъде, независимо дали сме в добър или лош период. Българските фенове са футболни фанатици, имат страхотен темперамент. Обичат да правят мелета. За да разберете манталитета на хората от Балканите, трябва да сте били тук, за да усетите атмосферата”, разказва Кайзер, който намира интересна прилика между поляците и българите. “И двата народа много обичат да пият”, през смях споделя стражът, който е доволен, че не е тръгнал да напуска Ботев, когато бе твърда резерва. “Проявих търпение и сега дойде моят момент”, отчита Кайзер.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 13

    БРАВО. КАЙЗЕР. НАЙ- НАКРАЯ ПОПАДНАХМЕ НА ВРАТАР. ПРОДЪЛЖАЙ ВСЕ ТАКА НАПРЕД. УСПЕХ

  2. 13

    ГМО-Кюстендил изобщо не ги интересува какво се случва с тях. Важно е да следят гранда на Пловдив и да серат и пикаят тук. После защо им викали комплексари? Заслужили сте си го пришълци.

  3. 1
    20

    Браво! Митко Илиев също ще го помниш! Това беше твоя момент. Не разбра как влезе топката в мрежата ти!

    • 17

      Ето,това е коментар на крастав столипиновски мангал

Коментарите са затворени