Отборът на Спартак-1947 направи равенство в четвъртата си контрола, която се игра в петък в Царимир. Съперник беше тимът на Тракия (Царимир). Двата отбора не излъчиха победител и срещата завърши при резултат 1:1.

Първото полувреме беше трудно и за двата отбора, продиктувано и от тежкото време. През първата част Спартак-1947 стоеше по-добре на терена и “гладиаторите” владееха повече топката. Почти липсваха чисти положения за гол като изключим един далечен удар от около 25 метра на спартаклии.

Второто полувреме беше далеч по-добро с повече голови ситуации. Домакините леко се окопитиха и те създадоха добри ситуации. Спартак-1947 имаше много добра ситуация за гол, след като при центриране и последвал удар, топката бе избита от играч на домакините на голлинията.

В следващите минути домакините пропуснаха 2 поредни положения за гол, но при третото царимирци бяха точни и Пламен Ненчев откри резултата за 1-0 около в 65-ата минута. Домакините имаха още няколко положения за гол в следващите минути. Вратарят на Спартак-1947 също показа страхотно ниво в тези минути като спаси някои доста трудни положения.

В последните минути на мача Спартак-1947 се активизира и около 80-ата минута стигна до дузпа, реализирана от Петко Фанев, с която изравни резултата 1:1. След гола спартаклии имаха още 2 чисти положения за пълен обрат, но при тях младият вратар на Тракия се справи блестящо.

В тази среща играещият треньор на Спартак-1947 Стефан Учиков получи контузия. Ще има още попълнения в отбора до началото на първенството.

spartakpd.info