Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски публикува в официалния сайт на клуба нова остра позиция. Поместваме я без редакторска намеса:

Обръщение от Президента

на ПФК Локомотив – Пловдив

 

Уважаеми привърженици,

Последните мачове, които изигра Локомотив Пловдив  и най-вече победата над Ботев в събота, са потвърждение на старата истина, че за всяко нещо се иска време, търпение и постоянство и когато се полага труд, когато се влага сърце и душа в играта, резултатите не закъсняват. Разбира се, далеч съм от мисълта, че сме постигнали всичко, което искаме . Напротив – има още много да се работи и какво да се желае.

От мое име и от името на ръководството на ПФК Локомотив Пловдив искам да благодаря на футболистите, защото с труда си те заслужиха тези победи.

Искам да благодаря и на публиката по трибуните, която за пореден път бе дванадесетия играч, демонстрирайки безрезервната си подкрепаособено по време на мача в Коматево.

 

И ако след серията успехи на Локомотив Пловдив в кацата с мед имаше лъжица катран, то този катран дойде под формата на поредните опити за провокация и всяване на раздор в редиците на клуба. Като се започне от абсурдното и гаменско поведение към мен от страна на група фенове след мача с Верея, (завършил с безапелационна победа за Локомотив Пловдив), премине се през интригите и слуховете, които периодично се „пускаха“ сред обществеността и се стигне до серията от лъжливи публикации в медиите.

През изминалата седмица ръководството на клуба запази мълчание, но причината за това не беше страх.  Единственият мотив да не отговаряме на провокациите беше намерението да не внасяме допълнително напрежение преди градското дерби.

За сметка на това обаче други не спряха да плетат интриги и да използват най-лесните оръжия за постигане на прозрачните си намерения – лъжата и дезинформацията.

Не е тайна, че днес няма нищо по-елементарно от това да омаскариш някого. Достатъчно е само да „изфабрикуваш“ новина, която да пуснеш на жадните за сензация сайтове и после да оставиш опонента си да доказва „че няма сестра“. Умишлено не наричам тези сайтове медии, защото подобни електронни издания, публикуващи невярна, непроверена или директно измислена информация,  имат повече допирни точки с най-древната професия, отколкото с журналистиката.

Аз и ръководството на ПФК Локомотив Пловдив сме наясно, че тази битка е неравна, но спокойствие и увереност ни дава фактът, че притежаваме най-силното оръжие – истината, която занапред няма да спестяваме.

И за да не бъда голословен, ще изредя няколко факта

1. На 13 август бе направен пореден опит да се манипулира черно-бялата общност, като за целта „доброжелатели“ на клуба са изпратили до някои от спортните медии в Пловдив информация, гласяща, че, цитирам: „Тим Рикетс пристига в Пловдив за преговори относно закупуването на отбора. Тимът на собственика на Chicago Cubs в понеделник ще има разговори в града относно отбора. Повече информация ще бъде дадена на медиите в неделя.
Поздрави,
Алекс Риийвс-Рътлеф

Чест прави на собствениците на тези медии  (да, тях можем да ги наречем медии!), чиито имена умишлено не искам да забърквам,  че спазиха едно от основните правила в журналистиката и ми се обадиха, за да проверят информацията и да попитат дали наистина има такава уговорена среща. Всеки от вас може сам да прецени, ако тази информация бе излязла в медиите в навечерието на градското дерби, какъв би бил ефектът.

2. След като този опит не мина, на 14 август сутринта в повечето спортни пловдивски сайтове излязоха публикации, цитиращи информация, излязла в известен спортен вестник. Работещите в тези сайтове обаче не си направиха труда преди да препечатат текста, да проверят дали тази информация е вярна и само след 30 минути се наложи да опровергават написаното.

3. На 16 август в сайта tribunaplovdiv.bg излиза интервю със заглавие: „Карагарен пред TribunaPlovdiv.bg: Този мач е за феновете – най-важният за сезона“. Такова интервю обаче футболистът не е давал за този сайт, тъй като всички играчи имаха забрана за изявления пред медиите преди дербито с Ботев, с изключение на телевизиите и сайтовете от Нова Броудкастинг Груп, пред които Локомотив Пловдив има да изпълнява договорни отношения. Появата на това интервю беше на път да провокира напрежение между треньор, ръководство и футболисти. За капак същият този сайт, единствен, в петък, ден преди дербито с Ботев, публикува пасквил с поредните призиви за оставка и опити за кадруване.

Ако зад тази поредица от медийни атаки с тъмножълт оттенък стоят локомотивци, то аз смело мога да твърдя, че те обслужват интересите на жълто-черните.  Тук е мястото да се обърна към привържениците на Локомотив Пловдив – господа и дами, момчета и момичета, локомотивци! Правете това, което можете най-добре и което направихте за пореден път на стадиона в Коматево – пейте, скандирайте, с цялото си сърце и душа подкрепяйте отбора, но моля ви – спрете да кадрувате! Разберете веднъж и завинаги: кой да си тръгне, кой да остане, кой да управлява парите ми – решение за това вземам само и единствено аз.

На всички онези, които се изживяват като фактори  и смятат, че могат да определят кой да управлява клуба и от кого да се представлява, ще кажа това – след като сте готови и имате възможност да платите цената или има кой да го направи вместо вас, бъдете така добри и направете вашата оферта. Нещата са съвсем прости и всеки, който има дори бегло понятие от бизнес, знае, че всичко е въпрос на възможности и преговори.

На финала искам да акцентирам върху нещо, което считам за съществено. Поредицата публикации с невярно съдържание, които излязоха през миналата седмица, затвърди моето убеждение, че мacoвoтo нeзaчитaнe нa истината и фaĸтитe нe e пpoблeм caмo нa сайтовете. Toва е проблем на всички нас – на ръководството, на работещите тук, на децата, които тренират в клуба и на техните семейства, на всички привърженици на черно-бялата идея.  Лъжите могат да нaпpaвят всяка една система нeфyнĸциoнaлнa. Дезинформираната пyблиĸa, ĸoятo нe ce интepecyвa oт фaĸтитe, пpecтaвa дa oцeнявa peaлнocттa.

Лъжите, интригите и провокациите, раждани от болните амбиции на група хора, които до този момент не са излезли с нито едно смислено и мотивирано предложение, рефлектират негативно и paзяждaт aтмocфepaта, в която всички ние – от ръководството, през треньорите до помощния персонал тук, работим и се борим да постигнем нещо. Заслужава си да се помисли върху това. В името на по-доброто утре, което, не се съмнявам, всеки от нас иска за любимия клуб. И за неговото бъдеще – децата на Локомотив Пловдив.

 

20 август, 2018г.                                                                                                                                                                                 

Пловдив                                                                                                                                                   

Христо Крушарски

Президент на ПФК Локомотив – Пловдив

90 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    4

    Крушарски,
    няма нужда от декларации. Сега и онези ще пуснат и вечно така… Каква полза?!
    По-добре вземи и осъди подбудителите. Всички вече разбраха кои са и че искат да лапнат имотите…

  2. 5
    6

    Ако Крушарски искаше стабилизиране в клуба, никога нямаше да излезе с тази позиция два дни след поредната ни победа!
    Тоя или е много тъп или го прави умишлено?
    Сам си е виновен!
    Локомотив Пловдив е вечен, Крушарски не!

    • 3
      3

      щом и жълтури взеха да се правят на локомотивци, явно сме им взели здравето в събота – и физическото и психическото

  3. 5
    3

    вън бай Хъмпи хамавия -нещем интриганти , отивай си с мир

  4. 18
    4

    Хората ги няма точно заради такива като адвокатите,имаш ли мнение различно от тяхното нямаш място на Лаута,факт неоспорим!Колко човека бяха бити или обиждани и унижавани от тяхната клика,когато сме се събирали уж като фенове да бистрим бъдещето на отбора.Какво унижение изживяхме ,докато управляваха те,а накрая го обра Нежния,те са си чисти и не ги ебе какво ще кажем тук,цялата работа е свързана за имоти и т.н..Никакви спасители са тези,а обикновенни схемаджии!!!След като Крушарски е спуснат,по-добре да си стои тук,докато властта е на власт ще плаща,като ги свалят и той си тръгва,но по-добре да плаща,няма кой друг да се хване на това хоро !!!

  5. 21
    4

    абе потници, всички ви разбрахме за какво се борите!
    разберете и вие, че не ви искаме!!
    направете си отбор и си къдрувайте там

  6. 4
    8

    Аз съм обикновен жълт трол, който иска Локомотив във В група

  7. 16
    2

    Робърт ДеНиро, а какво ще ни кажеш за Лаута груп? Къде са парите, които събирахте от нас? Отчет кога?

  8. 8
    12

    ДРУГО КЕТО ЗАБРАВИХ СЛЕДВА ПАУЗА.
    НАЦИОНАЛНИ ОТБОРИ.
    СЛЕД КОЕ ТО ВЪПРОСНИЯТ ЧОВЕЧЕЦ ЩЕ СИ БИИ ШУТА НЯКЪДЕ НА ВЪН И ГЛЕДАИ ТЕ КАВО ЩЕ СТАНЕ ЗАПЛАТИ И ТЕМПОДОБНИ ПАК ЩЕ ЗАПОЧНАТ.
    ПОСЛЕ ИЗЛИЗАТ ПАК 40,50 МАЛУМНИКА СКАНДАЛ И АЙДЕ ЧАО АРИВИДЕРЧИ.
    ЦЕЛТА НА КРУШАРСКИ Е ДА ИЗМЪКНЕ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН ДЕВИДЕНТИ.
    ДО КРАЯ НА СЕЗОНА ИЛИ ПОТОЧНО ШАМПИОНАТА ЩЕ НИ ЗАЕБЕ МОМЧЕТА.
    ТА ТРЯЙКАТЕ,ЧЕ ЛОШО ИНАЧЕ.
    ПО ДОБРЕ ДА ВЪРНЕ НЕЩО И ДА СМЕ ЧИСТИ,ДА СИ ТРЪГНЕМ КАКТО СПАРТАК ОТ ЗАОНА 0 ДА СМЕ ИСТИНСКИ КЛУБ СТРАДИЦИИ,ЧЕ МИ ОМРЪЗНА ДА МИ ВИКАТ ЦИГАНИН КЮСТЕНДИЛЕЦ И Т.Н.
    СЛЕД СМЪРТА НА БАТ ЖОРО НИЕ КАКВИ СМЕ,ЧЕ АЗ НЕЗНАМ.
    УЖ СМЕ СТАВАЛИ ШАМПИОНИ,НО КУПАТА В КЮСТЕНДИЛ Е ЗАЩО КАЖЕТЕ МИ ЗАЩО.
    ТА МАЙНАТА МУ НА ВСИЧКО ПО ДОБРЕ КРУШАСКИ ДА СЕ ОМИТА ОТ ЛОКОМОТИВ И ДА СЕ ЗАПОЧВА КАКТО ТРЯБВА.
    ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ НИ ВЗЕМЕ ОТ НАЧАЛО ДА НИ НАПРАВИ ИСТИНСКИ КАКТО СИ БЯХМЕ.

    • 11
      3

      хахах. кого заблуждаваш, папагал?! Много ли боли гъза от загубата?!
      Като си тръгне Крушарски, папагалите ще спрат ли да ти викат кюстендилец?! Ахмак! Казвам ти го на твоя роден език

    • 7
      4

      Ава Стоене от Стряма събуди ли са от комата ва миндил неден жълто-лайнян.

  9. 6
    16

    КРУШО Е ТАРИКАТ ПИЧ ЩЕ ИЗМЪКНЕ КВОТО МОЖЕ И ЩЕ НИ ЗАЕБЕ ТОЙ СЕГА ПОТУШИ ОГЪНЯ,НО НИ ПРЕДСТОЙ ДОСТА СЛООЖАНА ЗАДАЧА КАК ДА ОСТАНЕМ ПРИ МАЙСТОРИТЕ.
    ПРИЯТЕЛИ И ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ ГЛЕДА КАКВОТО МОЖЕ ПО НАЙ БЪРЗИЯТ НАЧИН ДА ВЗЕМЕ И ЩЕ НИ ОТСВИРИ.КОЕТО ОЗНАЧАВА НИЕ ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ИЗДЪРЖАМЕ ФИНАНСОВО ОТБОРА,НО ЗНАЕТЕ ЕДНО ЩЕ ИМАМЕ ДОСТА НАТРУПАНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ТОВА ОЗНАЧАВА ЗАКРИВАНЕ НОВО АД НОВ ОТБОР НОВ ПЕРЗИДЕНТ И МНОГО ГЛАВОБОЛИЕ.
    ТОЗИ ПРОСТАК 100%ЦЕЛИ САМО ИЗБИВАНЕ НА ПАРИТЕ КОИТО ВЛОЖИ ДО МОМЕНТА.
    ЕДНО ВРЕМЕ СЕ БАЗИКАХ МЕ СЪС КАПУТИТЕ В ЖЪЛТО,НО НИ ПРЕДТОИ СЪДБАТА НА ЖЪЛТИТЕ.
    ТОВА,ЧЕ ГИ БИХМЕ СЛУЧАИНО НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО.
    СЕГА СЕ ПОЧВА ЩЕ ВИДЕТЕ.

    • 10
      3

      Ясен си ми какъв Локомотивец си – били сме ги “случайно”….

  10. 23
    3

    Когато отбора има 3 последователни победи и то доста значими, феновете се радват.
    Освен ако нямат пряка финансова изгода да не го правят.
    точно това става сегха на Лаута – двамата мургави братя се опитват да откраднат отбора, да го украдат и пак да го заебат. Този филм сме го гледали!! Ако пак го позволим, то ние сме идиоти!!
    Питате ги за алтернатива, а те не отговарят.
    Няма и да отговорят. На тях алтернатива не им е нужна. На тях им е нужна нова къща, нов мерцедец защото стария им го подпалиха.
    И ако още някой не се сеща – хората търсят бърза печалба и после както самите те казват – АРИВЕДЕРЧИ.

  11. 4
    16

    АЗ НЕ ИСКАМ ПОДКРЕПА ОТ НИКОЙ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГАРЯ КОЛКОТО ДО АЛТЕРНАТИВАТА ДА ИМА Я И ТЕЗИ ХОРА СА ГОВОРИЛИ ДНЕС СЪС НЕГО СЕРИОЗНИ ХОРА СЪС СЕРИОЗНИ ХОРА СЪС СЕРИОЗНИ НАМЕРЕНИЯ НО ТОЙ ПАК СЕ Е ДЪРЖАЛ КАТО КЛОУН И ПАК СЕ Е НАДЦЕНИЛ ВСЕ ЕДНО ЛОКОМОТИВ МУ Е БАЩИНИЯ СЪС РИСК ДА СЕ ПОВТОРЯ ВЕЧЕ ИМАШЕ ЕДИН КАТО КРУШАРСКИ ТОЗИ ФИЛМ ВЕЧЕ СЪМ ГЛЕДАЛ ЗАТОВА ДОКАТО Е ВРЕМЕ АЛИВИДЕРЧИ ДРУГАРЮ

    • 21
      3

      ти на “другаря Крушо” не си му нито на парите, ниото на акъла. И бъди благодарен, че още не те е дал на прокурор за далавеврата “Лаута груп”

    • 19
      3

      пак ли докарахте някой сеньор -мафиот от братска Италия?!

    • 12
      3

      май точно ти се държиш сякаш Локомотив ти е бащиния

    • 14
      2

      хахс. поредния сеньор Мамчини….
      Крушарски, дай ги на съд тези олигофрени, които се опитвст да ти откраднат отбора

    • 11
      2

      дааа и тези “сериозни хора” дойдоха точно при теб да ти кажат…. айде гръмни се, бе

  12. 10
    2

    Спасртак бяха шампиони на БГ. Това не е ли фактор. А времената бяха ПО-ДОБРИ за спорта – пари ня бяха нужни.
    Разсъждаваш доста повърхностно

  13. 3
    18

    ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ БРАТЛЕ ВСИЧКИТЕ ТИМОВЕ КОИТО СИ ИЗРЕДИЛ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ФАКТОР ВЪВ ПЪРВЕНСТВОТО С ИЗКЛЮЧЕНИЕ МАРЕК БИХА БАЙЕРН СЪС 2:0 НО НЕ ЗАБРАВЯЙ ВРЕМЕНАТА БЯХА ДРУГИ МИНЬОР ВИНАГИ СА БИЛИ ЗА ЕДИН СЕЗОН ТЕ СИ ХАРЕСВАТ Б ГРУПА ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ДАЖЕ СЪМ ХОДИЛ НА МАЧ СЪС ТЯХ ВЪВ БОБОШЕВО КОГАТО И НИЕ БЯХМЕ ВЪВ Б СПАРТАК ПЛЕВЕН СЛЕД ДЕМОКРАЦИЯТА ВИНАГИ ВЪВ Б КАМБУРОВ ГО ВЗЕ АРМЕНЕЦА ОТ ТАМ ТЕ ПАК БЯХА ВЪВ Б ТАКА ЧЕ ТЕЗИ ОТБОРИ КОИТО СИ ИЗРЕДИЛ ГИ НЯМА НО ИМА НОВИ … БИСТРИЦА.. СЕПТЕМВРИ… ЛУДОГОРЕЦ.. ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е РЕЛИГИЯ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е ПОВЕЧЕ ОТ ОТБОР ТАКА ЧЕ НЯМА КАК ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН ИМАШЕ ВЕЧЕ ЕДИН КАТО КРУШАРСКИ КОЙТО НА ПРЕДСТАВЯНЕТО РАЗМАХВАШЕ ЧЕК ЗА ЕДИН МИЛИОН ВЪВ КАСАТА НА ЛОКОМОТИВ МНОГО ПРИКАЗКИ ОБЕЩАНИЯ КУПИЛ ОТБОРА ЩОТО МНОГО ОБИЧАЛ ДА КУПУВА НЕНУЖНИ НЕЩА БУТНА ТРИБУНАТА И СИ ОТИДЕ ТАКА ЧЕ ДРУГАРЮ КРУШАРСКИ ТОЗИ ФИЛМ ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ…. АЛИВИДЕРЧИ

    • 18
      2

      Не схващаш точно въпросът . Но не искам да споря . Само ми кажи имаш ли алтернатива , но реална , а не ” ние сме велики и винаги ще ни има ” . Ако да , ще се успокоя и ще те подкрепя . Но ако нямаш не се надявай на подкрепа .

    • 19
      4

      Адвокатче а ти какво предлагаш кибапчета и пепси.Ядохме ти и на теб попарата.Така че се скрии в миша дупка.Крадец татъв.
      Не ми се прави че милееш за локото.Ти си най-алчното същесво кокое

      • 18
        2

        Робърт Дениро и Горд носител на подарените купи са адвокатите.Те се крият като мишки,под фалшиви самоличности.

    • 10
      1

      Спасртак бяха шампиони на БГ. Това не е ли фактор. А времената бяха ПО-ДОБРИ за спорта – пари ня бяха нужни.
      Разсъждаваш доста повърхностно

  14. 20
    2

    РОБЪРТ ДЕ НИРО като казваш че Крюшо е обиждал я си спомни кой ни напсува на майка на пресконференция пред цяла България?! Защо тогава не скачате като сте толкова чувствителни?!

    • 17
      4

      защото никой не ни плащаше за да скочим

    • 12
      1

      Как да си спомни като адвокатте и този който ни напсува са партия.

  15. 11
    8

    Я жълтите курви пак изпълзяха?
    Зараснаха ли ви гъзовете бе селяни?
    Хубаво че е крушарски че да ви съживи малко. Ебахме ботевЪ в гъзаа, ебахме ботевЪ в гъзаааа…..

  16. 9
    13

    С този си ход крушан сам върна напрежението. Жълтите мишки се измъкнаха даже от кучите гъзове в които се бяха навряли от събота вечер. Даже едва ли не паднали нарочно? :::))) Е, няма такава сган като жълтата!

  17. 8
    20

    Крушарски определено сбърка с това обръщение! Тъкмо беше попаднал в супер изгодна за него ситуация след трите поредни победи и накрая уж говори против разни “интриганти” а с тази си проява се изяви като главен интригант! Глупав човек! Все пак това няма как да ни секне радостта от победите над селяните в събота вечер , както и от предните две!

    • 9
      3

      На майка ти путката е збъркал малоумник нямаш пет лева акъл даваш

  18. 5
    19

    ДРУГАРЮ КРУШАРСКИ ВИЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ СКОРО НЯМА ДА СТЕ ЧАСТ ОТ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ТРИ ГОДИНИ ВИЕ СЕ ПОДИГРАВАТЕ СЪС ОТБОРА …БАВИТЕ ЗАПЛАТИ….ИМА ОЩЕ НЕИЗПЛАТЕНИ ТАКИВА ЦЕЛИ ОТБОРИ ОТ ШКОЛАТА СИ ТРЪГВАТ ОБИЖДАТЕ И УНИЖАВАТЕ ФЕНОВЕТЕ ТАКА КАКТО НИКОЙ ПРЕДИ ВАС НЕ ГО Е ПРАВИЛ ВИЕ МАЙ ЗАБРАВЯТЕ ЧЕ СМЕ ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ И СМЕ ПРЕЖИВЕЛИ МНОГО МЪКА И МНОГО РАДОСТ СЪС ЛЮБИМИЯ ОТБОР ..ОТ Б ГРУПА ДО ШАМПИОНСКА И СУПЕР ШАМПИОНСКА ТИТЛА ТАКА ЧЕ СЪС ВАС ИЛИ БЕЗ ВАС ЛОКОМОТИВ ЩЕ ГО ИМА НАЙ ДОБРЕ ОТИДИ СЪС МИР ПРОСТО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ СЕ ОКАЗА ГОЛЯМА ЛЪЖИЦА ЗА ТВОЯТА УСТА

    • 16
      5

      Наистина ли вярваш , че Локомотив ще го има , ако Крушарски си тръгне ? Аз обаче не съм сигурен в това . Примерите са много . можеш ли да ми кажеш къде сега са Миньор , Марек , Спартак Плевен , Спартак Варна и още доста като тях .

    • 8
      5

      абе я си гледай папагалския отбор и не се меси в работите на Локомотив. Ти не си локомотивец и искаш Локомотив във В група

    • 10
      3

      иначе какво ще направиш потник платен?!
      Най-добре е този път вие да си отидете с мир.
      Иначе, при бай Ставри
      Няма разни мургави адвокатчета да мътят винаги водата.

      • 2
        1

        А бе, вие всички сте мургави индианци!

  19. 15
    4

    Къде е ЛигендЪтЪ?! Не се ли радва на успехите на отбора и защо не дава интервюта и не вземе отношение по въпроса с исканите от 30 човека оставки? А на него и Узунов кога ще поискате такива?

  20. 15
    4

    Крушарски Чаво Зума и Узуна завинаги в отбора

  21. 29
    8

    изродите дето подпалиха войната в нашият дом са АДВОКАТИТЕ и КУКЛОВОДА който им дърпа конците всички ги знаете това е кликата на ВЕЧНИТЕ СПАСИТЕЛИ…..не се подлъгвайте има един законен собственик….всичко е заради тези декари който ще се дадат на клуба в ЖР.ТРАКИЯ и маститете адвокати драпат там да сложат техен човек…..апропо искам да попитам някой фен преди 2004 година тези господа виждал ли ги е на стадиона…..те окрадаха и момчето от кв. БЕЛОМОРСКИ………..преценете КРУШАРСКИ какво направи ЗА отбора и какво те…..всеки има свойта съвест и да прецени ….на всички тече черно бяла кръв….но на тях май и ПАРИ…..и ИНТРИГИ

  22. 22
    6

    Всички да подкрепим нашия президент. Предатели като Камбура и Кики вън от Лаута. Няма банда гейове да определят политиката на отбора .ИМАМЕ ВЕЛИК ТРЕНЬОР И ПРЕЗИДЕНТ..

  23. 27
    6

    Колкото Локомотив става по-силен, толкова повече са атаките.
    Вътрешните врагове намаляват, но озлобяват още повече от този факт. Вместо да се радват за Локомотив, те се чудят каква интрига да измислят.
    Добре е, че вече всичко стана ясно – кои са и какво целят… Крушарски не е вчерашен и бързо ги разбра!

  24. 18
    7

    Успяхме! С тази загуба буквално бетонирахме Крушарски. Даже няма да питам за онази Декларация. Леко наведени, ама леко.

    • 9
      4

      Ето един клакьор на адвокатите -потници!

  25. 34
    9

    Стар Локомотивец съм.Знам всичко.Всичко идва от двамата адвокати и няколкото им платени фенове и сайтове.
    Унижението което го преживях при тяхното управление никога не съм го приживявал даже когато отбора бе в Б група.Накрая разбрах че са крали пари и са давали заем на отбора с голяма лихва.Тези хора нямат място на моя стадион.

    • 9
      21

      пак Тъпанар на хоризонта …..хахахахахаха хората ги няма на стадиона тъпако ….??? Не заради миналото малоумник …!!! Ти идвал ли си на мач да видиш колко хора има на Лаута …??? Ама кво те засяга , нали си пишеш малоумни изречеения на воля ….

      • 20
        5

        и това какво общо има с Крушарски, бе Тъпанар?!
        то и на другите стадиони в БГ няма публика. Пак ли Крушарски е виновен.

      • 18
        3

        ами защото Лаута Груп изгони публиката при първия преврат

      • 15
        2

        Твоя пасквил многоумен ли е?!Хайде като се свестиш от двете бели линии ,седни и пиши!Потник , причината да няма фенове не е Крушарски, а такива като тебе и ония дето защитаваш!Дроги!

      • 2
        2

        aBE JALTUR SMOTAN…KOGATO IZGONIHTE KOKO POLOVINATA PUBLIKA SE OTKAZA DA GLEDA MACHOVE..ZASHTOTO PRI VASHETO UPRAVLENIE BJAHME KATO MARICA UZUNDJOVO….SKRIITE SE VECHE SAMO VREDITE NA LOKOMOTIV PLOVDIV!

      • 2
        1

        Хората ги няма точно заради такива като адвокатите,имаш ли мнение различно от тяхното нямаш място на Лаута,факт неоспорим!Колко човека бяха бити или обиждани и унижавани от тяхната клика,когато сме се събирали уж като фенове да бистрим бъдещето на отбора.Какво унижение изживяхме ,докато управляваха те,а накрая го обра Нежния,те са си чисти и не ги ебе какво ще кажем тук,цялата работа е свързана за имоти и т.н..Никакви спасители са тези,а обикновенни схемаджии!!!След като Крушарски е спуснат,по-добре да си стои тук,докато властта е на власт ще плаща,като ги свалят и той си тръгва,но по-добре да плаща,няма кой друг да се хване на това хоро !!!

    • 7
      14

      Пич, а ти ходиш ли на Лаута? Крушарски измекярин

  26. 20
    6

    Жълтите са виновни за всичко ! Казвам ви ! Това е заповед !

    • 17
      5

      ами медиите на техния собственост активно участват в атаките и интригите…

  27. 23
    6

    Искам всички гладни, въшливи, безработни потници плюс вмирисаните адвокатчета да стоят тихо в ъгъла наведени със свалени килоти! Ще ги шибам когато аз реша! Бих ли жалтити? Бих ги! Сега ви искам тихи цигани!

  28. 35
    6

    Браво Крушарски. Така се прави. Всички знаем кои са интригантите и кой насъсква групировките от по 10 20 човека. Аз също не съм съгласен с някои ваши несъобразени изказвания с които се направихте на интересен, но виждам че сте си взели поука и се изказвате вече така както приляга на клуб с традиции и обичан от толкова много хора. Бъдете сигурен, че 97%от привържениците ви подкрепяме защото искате да промените нещо за доброто на клуба, но някои хора които вече не са на яслата това не им харесва и от там идват тези декларации. Задайте си въпроса защо феновете искат оставка на човекът който се грижи за вашите финанси Росен Коруев като те дори не го познават и не знаят каква работа върши в клуба?! Вярваме, че с този млад отбор ако го запазите ще дойдат и големите успехи.

    • 6
      20

      хахахахахаха къде са останалите 5-10 000 дето ги няма на стадиона тъпако ….??? Ти идвал ли си на мач да видиш колко хора има на Лаута …??? Ама кво те засяга , нали си пишеш малоумни изречеения на воля ….

      • 13
        5

        ето за това говори Крушарски – клишета и лъжи…

      • 15
        3

        Изтъркан аргумент . За твое сведение всяка година си вземам карта и съм на стадиона . А за слабата посещаемост причините са много и повечето от тях са извън управлението на Крушарски .

      • 15
        1

        Тъпак можеш да наречеш само човека който те е правил! Ти откога ходиш на Лаута, от ерата Илиев когато знайни и незнайни се появиха на Лаута и се писаха “потомствени локомотивци”?! И аз те питам същото къде са другите зрители? Ще ти кажа. Ей такива комплексарчета които жените им ги командват у тях изгониха нормалните и истински обичащи клуба привърженици. И в Б група сме били а стадиона е бил пълен, но ти няма как да го знаеш това. Отговори ми тогава и къде публиката на Ботев и Левски? Новия закон ще ви оправи!

      • 8
        1

        А ми и спасителите чакаха по 5-6 хиляди и какво стана няма пари че хората Не идват молене и просене и накрая две милки вътрешно за клуба щели да играе ли в долните групи с Храбрино и Дуванлий и ептенхора
        Чакай от празна глава акъл

  29. 20
    10

    Абе от Лудогорец през Доматевци и цялата А група играе за Крушарски :))))))….ей много са тъпи тия кривите глави от планетата на маймуните

  30. 30
    6

    Вереме е служителите на Лаута Груп да престанат с провокациите. Заприличват на жълтите в опитите си да вкарат интриги.
    Крушарски също трябва да спре с медиините изяви.

  31. 33
    8

    Прав е Крушарски!!! Време е потниците да се кротнат и да разберат, че адвокатите ги манипулират

    • 14
      5

      ний пак ше земем властта! и ще командваме!

      • 18
        7

        ша командвате… ама в къщи… и то ако жените ви разрешат

  32. 12
    6

    Който от пишештите тука изкара пари или намери някой такъв има право да коментира. Въшльовци.

    • 16
      2

      Е, то с пари – всеки знае. Дайте да видим като нас – без пари как се справихме преди 3 години.

      • 14
        6

        справихте се с кредити, който сега Крушарски изплаща

  33. 14
    17

    Тези 2 мача с по един гол в края им са толкова съмнителни, че няма накъде
    с тия “победи” Клошарски опита да се бетонира
    вън Крушарски от Локото

    • 11
      10

      Ами извинявам се, но в единия не участвахте ли и вие??

      • 9
        9

        сига говорим за нас циганити , жълтъцити не ма интересуват

      • 8
        4

        Абе от Лудогорец през Доматевци и цялата А група играе за Крушарски :))))))….ей много са тъпи тия кривите глави от планетата на маймуните

    • 4
      3

      Глупак ? По – добре ти не идвай на Лаута .

  34. 17
    9

    Аз не мога да разбера на Лаута сутрин и вечер с комплекс за Ботев ли се събуждат и лягат?

    • 13
      6

      признавам си , такъви сми ний на лаутата

Коментарите са затворени