Бъдещото попълнение на Ботев Пловдив Джонатан Перейра е на Иво Димов. Варненецът осъществи реди трансфери в Ботев Пловдив, кои успешни, кои -не. Десният краен бранител, който днес минава прегледи с канарчетата също е негов клиент. Димов започна работа с Ботев, когато старши-треньор на тима бе Николай Костов.

От тогава до днес през Ботев минаха повече от половин дузина играчи от Бразилия, доведени именно от Димов. Най-успешни и донесли немалко пари в касата на канарчетата засега остават Жоао Пауло и Вияна, а като провал може да се счита привличането Алваро Юлияно, който не остави никаква следа в клуба. В момента в Ботев Димов има двама играчи – Густаво и Диого.

В Ботев очакват утре Димов да пристигне в Пловдив, за да подпишат договор с Джонатан.

12 КОМЕНТАРИ

  1. Иво, благодаря ти за многото добри футболисти, които доведе в Ботев, но имаш един грандиозен провал. Абсолютно менте. “Футболист”, дошъл с визитката на по-добър от Жоао Пауло едва ли не. Срам ме е да му кажа името на тоя пръдльо, Диого. Ужас! Дано се махне по-бързо от Ботев!!!

  2. 1
    1

    На мигрант ми мяза, къде е пресякъл границата ?

  3. 5
    17

    Жалки селяни! Днеска и по “гонга” ги съсипаха от бъзици. Томислав вика: ” ей тези накрая взимат футболист, който не е минал през Левски???”!
    Даже болния жълтур Валери Станков си призна, че цял живот не бил виждал любимия му отбор да няма нито един точен удар във вратата на противника!
    Всички единодушно признаха заслужената победа на пловдивчани!

    • 13
      1

      на мангалите от Столютиново искаш да кайш? няма да обиждаш на пловдивчани

    • Псссст оооо` локомотивеца ти Томислав за някакъв критерий ли го броиш? Това е един пристрастно увреден човек който поради този порок не може да гледа трезво на нещата.
      За разлика от въпросният Томислав,Валери Станков е смущаващо обективен.
      Друго…Честита да ти е победата ,но тя нищо няма да ти донесе. Тези които следят футбола в Bg знаят кои отбори ще се борят за призовите места-тези които дават право за участие в европейските турнири другото е безсмислени битки в миманса. Преди Ботев и Локомотив правеха страхотни дербита на които дори видни столични корифеи се възхищаваха и казваха,че пловдивските дербита държат футбола у нас все още жив. Само,че Ботев и Локомотив се усетиха,че това не им носи нищо освен едно голо признание и този безличен мач който изиграха беше техния своеобразен протест срещу статуквото в Bg футбол.
      Такива работи локомотивецо. Честита победа…

  4. 12
    3

    Imam informaciq ot treniori v shkolata che Rasho Stoyanov koli i besi na bazata! Deteto mi e v 2006 i treniora beshe mahnat samo zaradi natiska na Rasho Stoyanov! Molq plovdivderby da proverqt sluchaq!

    • 7
      2

      Кво да проверяват? Това е самата истина. На локото им се смеем ама те точно това направиха. Отърваха се от разни подобни “родители и влиятели”.

    • Много скоро ще си тръгне още някой треньор от школата. Имам информация, Лудогорец се интересува много от един от нашите треньори. Бакалов поема школата съвсем скоро, Коце Костадинов също се завръща.

  5. 10
    11

    Този е на диета за отслабване ,затова идва в Ботевъъ Коматево !

  6. 12
    16

    Мяза ми на дюнерджия от Аладин Фуудс. Сигурно и заплатата му е дюнерджийска, щом се съгласява да дойде в разпадащ се катун без финанс!

    • 5
      2

      а майка ти стои ли стои на магистралата и поем рязаните карабини на турските тираджии.

Коментарите са затворени