ВИДЕО: Вижте отзивите след Дербито + едно уникално интервю още на терена с Митко Илиев! Карагерен може да ви пукне тъпанчетата

10
1716

Вижте отзивите след Дербито + едно уникално интервю още на терена с Митко Илиев! Карагерен може да ви пукне тъпанчетата!

10 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  Бяхме свидетели на най-жалкото и грозно „дерби“ за последното десетилетие. Тъжна картинка са и двата отбора.

 2. 15
  5

  ПЛОВДИВ КЪМ БФС, сега да видим как ще накажете БОТЕВЪ за грубите реплики към съдията и хвърлената факла към вратарят на ЛОКОМОТИВ, иначе записът ще бъде испратен в УЕФА.

 3. 15
  7

  Тва жълтите са достойни за съжаление! Един път на 20 години ще бият Локото, ама на- карък! Отборът ще е наказан без публика, апубликата им я знаем: кой разбрал, кой не, кой бил на къра и изтървал тИлИвизионното предаване, кой пък бил кьор кютук пиян… Да ти е.а и победата кат не можеш да й се нарадваш на стадиона… така де на кърската базичка…
  И сега като бяха отворили едни усти… мале, мале… победата им не будела съмнение, даже и с такава с разлика, само единствено разликата не се знаела с колко щяла да бъде… Абе, криви селски кратуни, тва да не ви е Етър или Септември на !андъра- разбрахте ли го вече? То бива бива импотентност, ама да нямате удар във вратата ,а първия и единствен покрай вратата ви беше чак в 86-а минута… И един лидер имате- да ти умре магарето от срам- Тошко Пеленгатора… 20 санта от земята не може да скочи- г,за му станал колкото бялгеренската му нива! Къв отбор сте вие, срам и позор сте за Куматюу и цялата рудопскъ якъ… Пууу!

 4. 15
  5

  Спасиов, защо няма материал за поредната мощна изцепка на жълтата сган с факлите….???? Защо всички медии така стриктно прикривате поредното грозно деяние на най-простата публика в България??? Нали уж видеонаблюдения, полиция, строги мерки….а накрая в сектора пълно с факли и димки големи колкото бирени битилки!? Пишете нещо? Задайте ги тези въпроси? Какво трябва да е наказанието този път? За кой път присташката публика от Коматево доказа че не е за елитния ни футбол както и игрището на което играе жалкия им отбор??? Да не говорим за мощните обиди по адрес на Умарбаев, Кабаков и редица други играчи на Локомотив!!! А скандиранията „цигани“???? По новите правила на УЕФА а и новия закон…..наказанието трябва да е вадене от групата или поне затваряне на игрището завинаги!

 5. 15
  4

  А ва как свършийми снощи ва? Бийми ли локуту ва? Да са еба в жълтиселската кратуна да са еба. Снощи ма ритна прасету в кочината и съм заспал в лайната. Ни мужах дъ гледъм мачъ. Ай кънариеее

 6. 15
  2

  На вниманието на Прокуратурата:
  В национален ефир чухме по микрофона смазан дърт помак да псува на майка Съдията и Умарбаев!!))
  Освен як бой, покажете му свинската зурла на снимка! Беше на Централната трибуна! Гаден подчовек!!!!

 7. 21
  4

  НЯМА ТАКЪВ КЕФ! ЖЪЛТИТЕ ИЗРОДИ СА СЕ СКРИЛИ В ДЪН ЗЕМЯ! ГРАДА НИ Е ЧИСТ ОТ ТАЯ СЕЛСКА СГАН! ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ ГИ СЛОЖИ НА МЯСТОТО ИМ А ТО Е В МИРИЗЛИВИТЕ ИМ СЕЛА! КЪДЕ СТЕ БЕ РАЧО, 3:0 ТОДОР ДА ГРЕЙТ , ЧУПЕНИТЕ ЧЕРЕПИ И ДРУГИТЕ ЖЪЛТИ ПЛЪХОВЕ ДЕТО СЕРАТ ВСЕКИ ДЕН ПО ФОРУМИТЕ? ИСКАМ ВИ ТИХИ ГАДНИ СЕЛЯНДУРИ! ЖАЛКИ СТЕ ЖЪЛТИ ГАДОВЕ И ВСИЧКИ ГО ВИДЯХА. ЖАЛКА ИГРА, ЖАЛКА ПУБЛИКА, ПОЛУПРАЗНА БАЗА И НАДВИКАНИ И ЕБАНИ НАСРЕД КОМАТЕВО ОТ ЧЕРНО-БЕЛИТЕ ПЛОВДИВЧАНИ! ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…….

 8. 23
  3

  Прекрасни 3 точки изскачаме напред в класирането!
  Браво на Бруно и момчетата!

Comments are closed.