Ново попълнение за Ботев Пловдив кацна преди минути на летище София, научи PlovdivDerby.com. Става въпрос за бразилският десен бранител Джонатан Перейра.

23-годшиният защитник ще бъде настанен тази вечер на базата в Коматево, а утре ще премине медицински тестове. Ако всичко със здравословното му състояние е наред във вторник се очаква той да подпише с жълто-черните.

24 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    5

    Пичаги аз какво ви казах ония ден че буферите ще на шляпат и ще гонят Белия……а ся ми са изсерете в устата…..лайняна Стрямска.

    • А сега паднахме за да изгони Белия, ако падне от Бистри а тогава да ама от Буферите не е сериозно.

  2. 1
    5

    пичове, защо не виждате очевадната истина – Белия е треньор само за наредени мачове. Къде сте видяли вратар – треньор

  3. 4
    2

    Футболисти и треньор правят отбор.Треньора избира тактиката за мача …….но по време на мач се сменя- вариант контрааката…футболистите също могат да подскажат на тренера че неговата тактика в даден мач е погрешна….като ти ираят-опълченците на Шипка- играй и ти така – с техните камъни по тяхната глава …. Е -ДА- АМА – НЕ-…..

  4. 9
    1

    Пичове, за съжаление, не гледате в правилната посока…тренера ли е виновен че балтана и тошко играят ганкиното..хайде малко по сериозно, и аз не съм фен на Белия, ама който разбира малко, знае за какво говоря. единствената му грешка на белия, че се нави да почва с този кадрови потенциал, иначе тошко и лъчо ще търкат пейката яко, и нещата ще си дойдат на местото. Само Ботев.

    • 6
      1

      Нали на Белия това му е работата, да ги накара да играят. Като не може, или той или те.

  5. 8
    11

    В България и в Пловдив това го знае всяко хлапе,
    шибай , шибай,
    шибай жълтите!

  6. 8
    5

    Няма какво да се залъгваме.Играем слабо.Тия футболисти толкова си могат.Нямат класата да направят 2 поредни силни мача.Белият също има огромна вина за състоянито на отбора.Паднем ли и от Бистрица наистина трябва да се разделим с Киров.
    Последен шанс,БЯЛ.

  7. 5
    6

    при жалтурите все бразилци , а при нас саде имигранти , мам му стара

  8. 7
    3

    За мен е загадка защо последните няколко мача добри за нашите станрдарти футболисти като Неделев и Балтанов нищо не играят. Хубаво, имаме проблеми със защитата. Ами, ние нападение нямаме. Контузиха Стивън и няма кой една топка да насочи към противниковата врата. Мисля все пак, че и треньорът има вина. Не искам да вземам страна и не смятам, че трябва Киров да бъде плют и унижаван. Той направи много за Ботев. Но ако продължава със същата умряла игра и да губим – явно нещо е изгубил контрол и може би му е време да си вземе почивка.

  9. 5
    19

    И Меси да дойде същата работа. С този треньор толкова. И по зле ще става. Щом не може да ги накара да играят за какъв ти е? Набеден треньор-късметлия. Нямал играчи, ми с играчи и аз мога. Сега се докажи. Да ама няма как. Защото е некадърник с самочувствието на Мауриньо. Другите отбори с какви играчи разполагат,та играят по добър футбол. Този човек практикува футбол който никой отбор по света не практикува. А именно пасове в собствената половина с гръб към противниковата врата. Е няма такъв футбол. У дома те бият куците говеда и 6 пъти по умрелите от тях мангали Двата най важни мача на сезона ги губиш. Какво да му ръкопляскаме, че ще бием Витоша/ и това не е сигурно/. Хайде стига сте защитавали Белия, щом няма резултати и не може да извлече от тях максимума- ВЪН. Да го държим с години, защото е имал уникалния късмет да спечели Купата. Хайде стига – НЕ Е СЕРИОЗНО това! Затова този треньор трябва да си ходи. А кой ще става треньор? Ще има далеч по добри варианти.

    • 15
      2

      Ти страшно много си психясъл от загубата от буферите!До вчера такива като теб не давахте дума да се издума против Белия !Човека ни го каза ,че няма пари и нещата вървят на зле!Сиромашкия дето идва да храни семейство , ще умрат от глад !

    • Приятелю, твоето мислене и мнение е много елементарно. Не искам да те обидя или да влизам в конфликт с теб, но само ще ти перифразирам една малка част от това, което каза. Първо споменаваш, че да спечелиш трофей за първата или втората година, в която си треньор на един отбор е късмет, а следващото нещо, което твърдиш е, че не бива един треньор да стои дълги години, ако няма успехи ( та тогава за какво изобщо има такава професия ако ще сменяш всеки един треньор през 6 месеца или година ). Хайде следващият път помисли преди да напишеш ред елементарни и повърхностни неща. Колкото повече мисля смятам, че загубата наистина беше негова вина, но тактиката не беше просто, защото така му говорят звездите или да може ти да имаш какво да напишеш, а просто неопитност като треньор все още.

  10. 30
    4

    Че сме паднали от Буферите, Голяма трагедия, ами слабо играхме няма какво дасе оправдаваме, те имаха 4,5 положения и един вкараха, а ние нито едно, Нашият Балтан прави смешни исказвания, нему отива, трябва дасе работи и напред.

  11. 21
    15

    Не пипайте Белия да не ви пипнем ние шматки!

  12. 12
    8

    Юноши, юноши… Кажете от старшата кой десен бей става?

  13. 14
    13

    анонимен турист.
    няма ли юноши?! смеем се на буферите, но ние правим същото

  14. 18
    18

    Кънари, тоя ще ни измъкне от блатото!
    Ъййй кьнарйеее

  15. 25
    27

    За последно е продавал царевица на Копакабана.

  16. 29
    43

    След дъжд, качулка.
    Белия провали отбора.
    Трябвани нов треньор.

Коментарите са затворени