Сериозно наказание грози Ботев Пловдив за хвърлената факла на терена, която падна в близост до вратаря на Локо Пд Луков. След мача Луков заяви пред камерите, че е усетил искра от факлата на своя гръб и затова е паднал на тревата.

Делегатът на срещата Христо Ботев пък разговаря по телефона с колегите си от БФС веднага след края на срещата и съобщи на своите колеги, че лично е разговарял с Луков, който му казал, че не е бил ударен, но се е уплашил от искрата, която е паднала върху него.

Очаква се решението на ДК на БФС по случая. Най-малкото, което Ботев Пловдив ще отнесе като наказание за стореното, ще е сериозна парична санкция.

Фенът на канарчетата, който е хвърлил факлата пък е арестуван след срещата, благодарение на видеонаблюдението, научи още PlovdivDerby.com.

Вижте частта от интервюто на Луков след края на мача, касаеш въпросния инцидент, както и как, и какво докладва на БФС делегатът на срещата (Откъс от живото ни предаване след срещата).

 

 

36 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    на бас, че нищо няма да им направят. Това все пак е жълтата курва на мафията.
    Ще има предпоследно предупреждение…отново

  2. 10
    2

    В България и в Пловдив това го знае всяко хлапе,
    шибай, шибай,
    шибай жълтите!

  3. 4
    2

    Бихме Помаците на Митко-Брадата поляна и Делиорманските резаци и мисля че трябва нашите момчета да отиват на море.За тази година първенството приключи.Незнам до кога от БФС ще разрешават на този ЗАИЧАРНИК да се играят мачове.Трябва някой да бъде убит за да се забранят най-после.Чао ПОМАЦИ.

  4. 8
    9

    Жълтата сган е толерирана от държавата, БФС и журналята нали са им хранениците заедно с Левски и цска! Убеден съм, че тази пасмина пак ще се размине тънко! Няма ли да има официална реакция от клуба срещу животните от доматево? О, забравих ние нямаме ръкомодство в лицето на Чаво, росеновци и руменовци разни.Е за това ще се гаврят с нас!

    • 12

      ами вземи ти направи нещо да спрат гаврите

  5. 22
    5

    Редно е да кажем и няколко думи за “публиката” на това съоръжение. Те за пореден път доказаха, че игрището в Коматево с право е известно като Планетата на маймуните!!!
    Планетата на маймуните за пореден път беше пълна с Урковци – немити, некъпани, идващи директно от къра след като са прибрали стадата си. Тези овчари с мазни коси и дъх на чесън скандирака “Цигани”, а самите те изглеждаха като такива (междувпрочем редно е комицията бореща са против расизма в УЕФА да се сезира)
    Нечленоразделните животински звуци отново бяха най-силното “оръжие” на овчарите по трибуните – те го използуваха всеки път когато футболистите на отбора от Пловдив отнемеха топката от техните любимци. По-този начин съществата искат да кажат, че се съмняват в нарушение на правилата, които те ОЧЕВАДНО не познават. Няма как да ги познават – то и кучето гледа касапа, но никога не става касап. Все пак се иска и малко човешки разум.

    На фона на поредните изцепки и на базата на “интелекта” на съществата посещаващи Планетата на маймуните в Коматево, е редно всички да се съгласим с чичо Венци, че това съоръжение трябва да бъде ЗАБРАНЕНО за официални мачове от елита и да се потърси сметка от престъпника, дал лиценза на въпросното място.

    • 6
      18

      Отбора от Пловдив беше един,Ботев!!Другият беше прекръстеният Велбъжд!Иначе Венци каза нещо и за кюстендилският урод,да ти го напомня ли?А това за циганите го каза почетният ви президент, а това че сте гейбанда ви го каза собственика ви.И що не ревахте тогава?И Шенсой каза че на Лаута е пълно с педали,явно си един от тях.

      • 15
        3

        а капитана Домакинов какво ви каза? да напомням ли?
        а собственика ви Христолов?

      • 3
        1

        Онзи Ботев е в Крумово в ръцете на многоуважавания М. Христолов,с оригиналната емблема и истинска история !За този истината е ,че е недоразумението Металик Сопот!Двата акта ,този с Велбъжд и този с Металик от юридическа точка нямат нищо общо!Локо си остава Локо,Ботев губи идинтичността си ис е казва Ботевъ и има друга емблема !Няма стадион в Пловдив ,играе в бившето село Коматево.Та втози ред на факти градският отбор в това дерби е Локомотив!Що се отнася до циганите,Изгрев бойс е жълта фенска организация в центъра на Столипиново!Покойният Челси беше шеф на тази организация.Та какво стана ?Не сте граждани ,а на всичко отгоре сте цигани !

  6. Коматево трябва да бъде затворено за мачове!!!
    19
    2

    Факлата беше хвърлена целейки се във вратаря. Няма никакво значение дали е ударила или не – това си е опит за нараняване и дори за убийство. За капак дори огнени части от нея уцелиха вратаря
    Докога в БГ ще се търсят начини да се умекоти стореното от футболните хулигани?! Докато убият човек ли? Съмнявам се, че и това ще помогне, защото вече го направиха преди години. Може би докато наранят някой роднина на премиера??!!

  7. 18

    Ами рано или късно всички истински превърженици ще се убедят, че потниците нямат цвят и за вредни за ВСИЧКИ!!
    Тези “хора” дори не знаят за кой отбор викат и са там само за да си избиват комплексите

  8. 17
    1

    Тоя дето хвърли факлата доне поне 5 години да няма право да стъпва на мач на Ботев,една хубава глоба да му лепнат и един месец ангарииен труд,деба и боклука скапан.Точно като я хвърли си помислих,че сега наистина заслужаваме да загубим и веднага след това падна гола-нестига,че отбора нищо не играе ами и такива лепилари носят глоба след глоба и наказания за клуба.Време е Белия малко повече да разчита на юунушите,някои от титулярите само се разхождат,така или иначе е ясно,че тази година сме я отписали и чакаме само стадиона.Тази игра -защитниците си я подават наляво и надясно отзат и по-често назад,направо е ужасна.Това беше най-слабия мач,който съм гледал на любимия отбор.Само Ботев!

  9. 10
    1

    Андрейчо не ФАКАЛА а ФАКЛИ И ДИМКИ!!!Пак търсене на начин да се прикрие истината!!!

  10. 12
    6

    Предлагам да се накаже с изваждане на отбора от групата. На никой няма да липсва коматевския урод

  11. 11
    7

    ДАНО ТОЗИ С ФАКЛАТА НЕ Е АГЕНТ НА КРУШАРСКИ,ВСЕ ПАК ТОЙ Е ПО ЗАРЯТА,БАШ МАЙСТОР

  12. 32
    1

    Нека ни глобят заради 30 човека без средно образование наркоманчета нямат 5 лв в джоба вкараха димки и факли. Тези тъпанари не знаят ли че пирото се наказва. Дето са просили по подлезите и светофарите да съберат 200 лв от жълти стотинки защо не ги дариха тези пари в някой дом майка и дете а само страдаме от тях. И от центрслната кви бяха тези селски викове. Псувни, грозна работа. Мислих си че сме най-интелигентната публика но май сме най-простата.
    Кво да очаквам от държава дето се управлява от бифши партийни секретари и агенти на ДС.
    КУР ЗА ГЕРБ

    • 10

      Не разбирам защо трябва да се глобява отбора след като органите на реда са задържали нарушителя… Преди години нямаше камери по стадионите, нямаше полицаи с камери, затова се глобяваше отбора.
      Нека да му праснат на олигофрена глобата, която сега ще понесе отбора, и няма да помисли друг път да хвърля, че даже и да плюе.

  13. 15
    4

    ПЛАЧЕЩТИ ЖЕНИ ЗА УЙ, ХА ХА ХА, АХ БОЛИ БОЛИ, ЖЪЛТОТО ДУПЕ БОЛИ, ОТ ЧЕРНО БЕЛИТЕ МЪЖЕ.

  14. 22
    6

    Циганина хвърлил факлата в затвора. Стига цигански своеволия и престъпност. До кога ще се толерират жълтите цигани. Държавата помощи им дава.Голяма част данъци не плащат,ток, вода….. Жълтият мангалски клуб и мангалските му фенове- вън от България!!!

  15. 30
    12

    А сбиването на селяните с полицията в средата на първото полувреме, което телевизията показа за секунди но умело прикри? А обидните скандирания на публиката на селяните спрямо тази на Локомотив? А постоянните обиди които ясно се чуваха по адрес на Кабаков, Умарбаев и всички други играчи на Локомотив, както по адрес на Акрапович?….. А факлите, които не бяха една или две а много повече, които попаднаха на терена и заради които даже бе спряна играта? А внесените в клетката на домакините десетки факли???? Как е станало това? Всичките тези факти са достатъчни, за да се затвори това игрище за официални мачове от елита! Да добавим, че това се случва всеки шампионат по няколко пъти на това игрище и от тази селска публика! Ако се спазват законите и разпоредбите, този клуб трябва да бъде изхвърлен от елита, а стадиончето в Коматево да бъде с отнет лиценз за Първа Професионална Лига!!!

    • 16
      27

      Измий си пяната от устата и си гледай прекрасните гей-бандити

      • 24
        3

        Що бе? Всичко, което е написал човека е абсолютната истина!

    • 7
      17

      Какъв пловдивчанин си ти бе,столюпиновски мангал? И като обеинявак,защо не видиш вашите цигански изпълнения на вашата джамия???Да не говорим за обидни скандирания и обиди към противниковите играчи и съдии!!! Но циганина си е циганин,трябва да открадне,излъже или да натопи някой,за да му е добре на него!!! Дори вчера,онова мекере Качаков,направи така,че да арестуват наши фенове!Защо ли??? Вие сте паплач!Цигани прости,в Пловдив сте гости!!!

      • 11
        4

        Манго, твоите братя са изгонени отдавна от Лаута.Ходят само на коматюю….Там им е идеално

    • Ей жълтури майка ви ще …!Кой го скандира ве отворко?Папуняк смотан!

    • 28
      8

      Умря ли вече от злоба, Мюмюне?

      • 10
        1

        Явно да…
        Почивай в….лайна, мангал миризлив

  16. 39
    10

    Ще направя всичко възможно ДА ЗАТВОРЯ ТОЗИ КОПТОР ЗА ОФИЦИАЛНИ МАЧОВЕ, А ТЕЗИ ЖЪЛТИ ЖЕНИ ЩЕ ИЗХВЪРЛЯ ОТ А ГРУПА

    • Една от възможностите е да ми направиш свирчок!!

  17. 41
    6

    Дано наистина боклука, който хвърли факлата, да е арестуван.И дано не стъпи повече на мач на Ботев!

    • Ами рано или късно всички истински превърженици ще се убедят, че потниците нямат цвят и за вредни за ВСИЧКИ!!
      Тези “хора” дори не знаят за кой отбор викат и са там само за да си избиват комплексите

    • 1
      1

      Не само на мач,в затвора!!!Останарите да го знаят,да ги видим тогава тия малоумници!

  18. 29
    13

    Голяма парична санкция + 3 мача лишаване от домакинство!
    И пак е малко!!!

Коментарите са затворени