Локомотив победи с 1:0 Ботев и взе пловдивското дерби в Коматево! Срещата бе част от петия кръг на Първа лига.

Иначе днешният двубой бе много далеч като качество в сравнение с повечето предишни дербита и до попадението на Локо двата състава не създадоха нито едно чисто положение.

През първия четвърт час канарчетата бяха по-активният тим, но трудно достигаха до наказателното поле на гостите. От своя страна смърфовете заложиха на контраатаки, които в първите минути не се получаваха и приключваха малко след центъра на терена.

Все пак първият точен удар по посока на една от двете врати бе в полза на Локо. Това се случи в 24-ата минута, когато Умарбаев стреля от фаул, но Кайзер без проблем улови. Ботев отговори с единственото си що-годе опасно положение в 29-ата минута, когато Диого опита да засече центриране от корнер на Неделев, но изпълнението му се получи като пас към Кристиян Димитров. Защитникът шутира от два метра, но Луков спаси. Дори обаче да бе вкарал, попадението нямаше да бъде зачетено, тъй като реферът Кабаков отсъди засада.

Към края на първата част Карагерен фаулира с шпагат Густаво Афонсо и всички в Ботев поискаха от рефера да покаже жълт картон, който щеше да е втори за капитана на смърфовете, но Кабаков прецени, че нарушението не е за картон.

В първите минути на второто полувреме наставникът на символичните домакини извърши две промени – на местата на Диого и контузения Минев влязоха Вутов и Серкан Юсеин. Това не промени нещата, тъй като двата отбора продължиха с борбата и многото грешки в средата на терена, които не им позволяваха да създадат нещо по-градивно в предни позиции.
Към средата на полувремето феновете на Ботев хвърлиха факла на терена, която профуча опасно близо покрай главата на стража на смърфовете Мартин Луков, но всичко се размина без последствия за вратаря.

Скуката на терена пък приключи в 78-ата минута, когато Локомотив откри резултата. Резервата Елитон центрира от корнер към появилия се пет минути преди това Димитър Илиев и нападателят вкара с глава – 1:0 за Локо (Пловдив).
Това стъписа жълто-черните, които до края на двубоя като по чудо не пуснаха още попадения.

Осем минути по-късно смърфовете можеха да довършат своя противник с втори гол. Буна изведе Посинкович очи в очи с Кайзер, нападателят опита да копне топката, но вратарят на Ботев улови. В 90-ата минута Локо пропусна нова отлична възможност да реши мача. При контраатака Посинкович получи топката около границата на наказателното поле, изчака малко и подаде към Райков, който стреля от 12-13 метра, Кайзер изби, последва нов удар на нападателя, но вратарят този път улови

Първа професионална лига, 5 кръг:

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) – ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) 0:1

0:1 Димитър Илиев 78

БОТЕВ ПД: 22. Кайзер, 28. Филипов, 5. Димитров, 6. Ничев, 23. Минев, 18. Терзиев, 17. Балтанов, 16. Шопов, 93. Афонсо, 8. Неделев, 9. Диого

ЛОКО ПД: 71. Луков, 15. Везалов, 6. Езе, 7. Петрович, 50. Томашевич, 34. Банович, 10. Умарбаев, 9. Карагерен, 91. Буна, 12. Михалевич, 44. Посинкович

Стадион: Коматево
Съдия: Георги Кабаков

Начало: 18:30 часа

 

 

https://www.facebook.com/PlovdivDerby/videos/220664215460053/

131 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    1

    Ще направя всичко възможно ДА ЗАТВОРЯ ТОЗИ КОПТОР ЗА ОФИЦИАЛНИ МАЧОВЕ, А ТЕЗИ ЖЪЛТИ ЖЕНИ ЩЕ ИЗХВЪРЛЯ ОТ А ГРУПА

  2. 9
    1

    Поздравявам троловете Пълен Г@з, Рачо, Вълчо с тежката зависимост, Върлата/ пидираз- наркоман от Синия Кос/ с музика:))))) Пъуньееее форкат, пъуньееее форкат!!!!! Ади!!!! Форрррр на къра!!!!
    Честита победа на Пловдивчани!!!!
    Редактиран брилянтен виц:
    Радио Ереван попита: ” Някой сеща ли се кое е най-тъпото село в Слънчевата система?
    Отговорили от Стряма: ” Да. Ама знаеш ли какви тъжни песни ИМАМЕ????
    Наздраве, Пловдивчани!!!!

  3. 1
    6

    Не е свършил света с тази загуба, това не е дерби за да го жалим толкова. Кюстендилски цигански отбор срещу градския отбор на Пловдив, няма как да има интрига. Лошото е, че сега получовеците с лилави венци и мръсни черно-бели потници ще ходят из нашия град ще си мислят, че са ни равни.

    • 8
      2

      Избърши си пяната от устата, коматевски сополив циганор! Пий си хапчетата и лягай да спиш.Вчера циганите от Коматево, които се помислиха за много големи бяха унижени насред селската им базичка.Винаги отваряте големите си лилави венци преди всяко дерби, но след него се чудите откъде ви е дошло.Мангал, орборът ви нямаше удар срещу нашата врата…да ви сера в големите цигански усти!

  4. 16
    3

    Честита победа Локомотивци!
    Преди малко говорих с един от футболистите на Локо и каза, че в съблекалнята след мач са се сбили Езе и Елитон.Скарали са се кой да опъне Рачо!

  5. 16
    3

    папагали, тихи ви искам.

  6. 15
    2

    Спете спокойно жители на село ДОМАТЕВО, И МАНГАСАРИТЕ ОТ СТОЛИПИНОВО, ЖЪЛТА ПАПЛАЧ,ЯЖТЕ СИ ЖЪЛТИТЕ ЛАЙНА, МНОГО ГОВОРЕХТЕ, ЖЪЛТА КОЧИНА.

  7. 14
    2

    Како свърши мачо, че сегис се прибирам от къро>?

  8. 8
    2

    Advokatite kazali che shte platiat premiata na Lokoto!
    Samo che s kibapcheta i pepsi!

  9. 15

    ЖАЛКИ АМЕБИ УМРЕТЕ
    СКОРО ИДВА ВИДОВ ДЕН
    ВАШТЪ МАМЪ ЦИГЪНСКЪ КАЗА ВОЖДЪ !!!

  10. 12
    3

    Ааааа отивам да са застрелям в главата! ЛАКО ни биха Езе ни мъ ибъе!

  11. 15
    4

    КЪДЕ СИ БЕ ЖЪЛТО ЕРОЛЧО, АКО ТИ Е КОФТИ ВЗЕМИ ЕДИН АНАЛГИН, МОЖЕ ДАТИ МИНЕ ЖЪЛТОТО ДУПЕНЦЕ, ГОЛЯМ ГО ВАДИХТЕ ТАМ АСЕГА МАЛЧИШ, АКО ПИТАШ КЪДЕ ТАМ, ТИ ЗНАЕШ КЪДЕ, НА МИТКО ОНАЗИ РАБОТА.

  12. 16
    5

    СЬДИИТЕ ЗАСПАЛИ,ФУТБОЛИСТИТЕ ДРЕМЕХА,ПУБЛИКАТА СЕ УНЕСЕ,ПОЖАРНИКАРА СВЕТЬЛ ЛЬЧ В МАЧА,ТОВА БЕ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА,САМО БОБИ МИХАЙЛОВ ЛИПСВАШЕ ДА ВИДИ НИВОТО НА БЬЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ,СКОРО ЕВРОПЕЙСКО ИЛИ СВЕТОВНО САМО НА ТВ

  13. 33
    5

    Ей днес за пореден път се убеждавам колко корумпирана и пристрасна е българската журналистика!!! Малоумниците от Диема са абсолютни аматьори и лаици!!! 15 минути ни убеждаваха как имало червен картон за Карагерен за чист шпагат а във същото време нито дума за престъпната засада в който двама от ЛОКО излезнаха сами срещу вратаря и страничния се насра и вдигна флага с огромно закъснение. Как пък никой не показа едно нормално повторение да всички да ги видим какви хубавци са! Оттам дойде и жълтия картон за Карагерен а за подобни оспорвания Минев получи потупване по рамото. Дори след края на мача си личеше злобата от тъпите въпроси към Акрапович, ама той им отговори много интелигентно като им каза че във футбола можеш да доминираш и като се защитаваш не само като нападаш!

    • 6
      1

      Бруно здраво им го заби на тази корумпирана журналистическа пасмина. Аматьори

  14. 23
    13

    Честита победа, черно-бели! Пловдив е наш!
    Локомотив игра точно така както очаквах – дефанзивно и защитно с идеята да ги излъжем с някоя контра.Затова има офанзивна и дефанзивна тактика, която се избира с оглед на противника и на футболистите, с които разполагаш.Бруно много добре знае възможностите на отбора си и на този етап е преценил, че нямаме потенциал да се надиграваме с отбори, които имат силни офанзивни футболисти.Предвид че си гост, двете поредни загуби, с които започна и като добавим напрежението по-оста Крушо- групите Бруно заложи на сигурното.Още повече, че тази тактика му донеси успех срещу шампиона Лудогорец в Разград.Трите чисти голови положения, които създадахме в края на мача показват нагледно, че Локомотив може и да атакува, и дефанзивно-защитната тактика си е избор единствено и само на треньора.Биската и Парвиз разочароваха…за Посинкович, който цял мач беше безличен и прооусна да реши мача пък въобще не искам да говоря.Победителите не ги съдят, и затова ще спра с критиката дотук.Трябва ни разиграващ халф и то спешно.Отсъствието на Стивън ни се отрази много добре! Важен е резултата и 3-те точки.Този път много ми харесаха в защита-затваряха празните пространства, бореха се, пресираха в средата, нямаше груби грешки, прекрасно подредени по цялата наша половина и въобще не им дадоха шанс на жълтите да си играят играта.Доматевци изглеждаха слисани от перфектната игра в защита на нашите момчета и нямаха никаква идея как да решат черно-белия ребус пред себе си.Казах му няколко неща на Карагерен онзи ден и много се радвам, че си е поговорил с момчетата.Само не ме послуша да не си вадят глупави картони, но важното е, че не стана беля! Казах му на Бирсент да си поговори с момчетата в защита да бъдат много концентрирани, да четат играта, да стоят близо до атакуващите футболисти на съперника, да затварят веднага празните пространства в нашето поле и да не им дават на жълтите да си подават топката в близост до наказателното ни поле.А на Луков му казах да му предаде да внимава за удари отдалеч и да командва защитата пред него, да не оставят непокрити футболисти на жълтурите в наказателното поле и да бъде концентриран при центрирания.На предишното дерби пък инструктирах Парвиз, и не загубихме от жълтите на Лаута,а жълтите бяха дошли с големите кошници с мечтите за изразителна победа.Сега имаме повод да се радваме защото си върнахме ключовете на древен и вечен Пловдив в наши ръце.Тази вечер черно-бял Пловдив няма да спи! Пловдивския Любимец Локомотив ликува! Браво момчета! Щастливи сме! Господ да благослови всички подкрепящи Локомотив – по-големия отбор на гр.Пловдив

    • 13
      2

      Е браво ! Преди даваше акъл на Кузман Маринков за излъчването на контролите по локомотивтв . А сега ако не беше ти да даваш акъл на Карагерен и преди това на Умарбаев как да играят , нямаше да победим . Ще си позволя да ти дам един съвет . Срещни се с г-н Крушарски и се предложи да те назначи за старши треньор на Локомотив . Само така Локомотив ще печели само победи . Благодарение на твоите умни наставления . Сега отново ще те попитам : Ще се извиниш ли за предишните ти коментари ? Кой е по-класния отбор ? Този който победи или този , който нямаше удар в нашата врата ? Чакам отговор . И не се прави на разсеян и да бягаш от отговора .

      • 4
        7

        С нещо не съм прав ли, което съм казал? Или за теб не е нормално фенове и футболисти да разговарят? С Кузман по отношение на предаването на контролите не съм говорил, но и да му кажа не съм убеден, че ше вземе отношение.Ти на всичко ше намериш кусур.Колкото до по-класния отбор ще те попитам защо не тръгнахме да се надиграваме с жълтъците? Защо играхме изцяло дефанзивно и защитно? Питай Бруно, но аз знам какво ще ти отговори! Ботев като цяло са по-добрия и класен отбор.

        • Advokatche goliam komentar si lepnal.Utre shte te predloja na Krusharski za starshi trenior.

        • 7
          3

          ами защото така се печелят победи, бе дървен философ!!
          С класи сме над любимите ти папагали.
          нищо не разбираш нито от тактика нито от футбол. чети, бе майна. образовай се….
          и отговори на човека – като сте толкова класни, защо нямахте удар към вратата.

        • Е браво ! Вече знам с какъв човек имам работа . Ти си един самовлюбен в себе си и присвояващ си чужди заслуги индивид . Сега мога само да ти кажа , че си пожелавам в следващите 10 години все така да побеждаваме ” по-класния ” Ботев .

    • 3
      1

      хаха. абе ти си бил голяма работа.
      добре, че ти си ги инструктирал всички …
      абе я си пий хапчетата. явно са те изпуснали пак роднините ти…

    • 6
      1

      кое по-точно им е класното на папагалите?
      или и ти слушаш медиите на собственика им и гледаш наредените им мачове със Септември?
      днес нямаха нито един удар към Луков! кой тогава в класния отбор?!
      и защо да се надиграваме с тях като може да ги бием на контри. като не ти харесва, ходи гледай тях.
      там всички са овчари като теб

  15. 21
    6

    Жълтури , удар по посока на вратата на ЛОКОМОТИВ , КОГА????

    • 22
      6

      Плача с вас жълти жени, опитах се да манипулирам зрителите, да ви хваля , да подкрепям Кабачето неистово , когато свиреше явно срещу Локото , но не мога да сляза на терена и да играя вместо вас.
      Диема – доказани курви !

    • 10
      2

      Кога?То се знае,като завършат строежа

  16. 16
    3

    СЛЕД ГЛАВАТА НА ВИЛИ ОВЧАТА ГЛАВА ВЗЕХМЕ И БЯЛАТА ГЛАВА ?!?

  17. 12
    17

    Днес победи анти – футболът. Грозна и груба работа. Кабачето е много доволен. Локомотив има сили макс за “В” група. Ботев са изцяло виновни за загубата си.

    • 21
      6

      Избърши сополите, поплачи си , набий си жената, ще ти олекне !

    • 13
      3

      ЖЪЛТУРЦИ ПРИЗНАВАМЕ ВИЕ СТУ МОРАЛНИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ;)))
      АМА НЯМАТЕ УДАР КЪМ ВРАТАТА НА ГРАНДА ЛОКО!!!!

  18. 21
    8

    ОЩЕ ПРЕДИ ДЕРБИТО ИЗВИНЯВАМ СЕ МАЧА РАБОТАТА БЕШЕ ЯСНА ЖЪЛТИТЕ МОМИ ПРИВЕТЛИВО ПОДКАНИХА СВОИТЕ ГОСТИ ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ЗА КАКВО СА ДОШЛИ СЛЕД ТОВА ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ А ИМЕННО….. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ….ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  19. 18
    5

    Малко паднахме, но философски погледнато, не ни е за първи път. Продължаваме напред. Утре вадим к.ро от г.зо, зашиваме го и чакаме дербито с Бистрица

  20. 23
    6

    Базата-пълна-кога??????? За един преател питам

    • 7
      5

      Те си продадоха билетите, а ние пак станахме за смях. Едва 200 билета продадохме.

      • 6
        2

        Насьдяле през ред шахматно все едно е пълна Газата:)))2000 максимум жълтъци

  21. 26
    7

    ХАХАХАХАХ ПО ЖАЛКИ ПАПАГАЛИ И ПО МИТКОВО ВРЕМЕ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ,МА ВИЕ 3-ХИЛЯДНА БАЗА НЕ МОЖЕ ДА НАПЪЛНИТЕ СТАДИОН ИСКАТЕ ХАХАХАХАХАХА,ЖАЛКИ И УНИЖЕНИ В РОДНОТО ИМ СЕЛО

  22. 10
    12

    СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ МАНГАЛИ !!!
    ЖАЛКИ СЪЗДАНИЯ .
    СКОРО ИДВА ВИДОВ ДЕН

    • 19
      9

      Жълтият цигански клуб и каруцата му фенове беше унижена и закрита. Видов ден дойде!

  23. 23
    9

    Победа за Локомотив. Сълзи и сополи за мангалите от ботяф.Локо мачкай циганитееее але але але ооооооо само локо алеееееееееееееее

  24. 11
    5

    Е сега след тази велика победа локуто дали ще се извинят на крушо, ще го подкрепят ли???:)))

    • 9
      4

      Гледай си в жълтата копанка , като я напъните с поредното тото мачле с Бистрица ще се успокоите.

  25. 19
    6

    Много моля от психиатрията на Пещерско да изпратят автомобил с решетки, защото тука един 3-0 показва признаци на полудяване , елате и му забийте няколко инжекции с успокоителни или ако няма здравни вноски – една лопата зад врата.

  26. 20
    8

    Ама моля ви се недейте така, ние от Ботяв сме морални победители. Вижте наш Тошку къв доминатор йе, кък са извиси при корнера на Локото!!! А на трибуните нашти фиенови бяха уникални:” Ей Кабак га жа свириш фал ва!!! Глей,Глей как Тошу жъ я забий от фал!!! Ние сме истински полиглоти и морален победител в тоз мач! Никой нимой ми кай иначе!!!

  27. 23
    9

    Христолов искал си строи МОЛ,щял да го кръщава “Колежа”,познайте защо ахаххахайа

  28. 30
    8

    Ама стадиона как притихна след гола на Митко и настана една жълта тишина, само нашите се чуваха мощно!!! Видяхме я голямата публика как почна да се изнизва като пръдня през гащи!!!! Даже клетката им беше наполовина празна!!! Ей помаци, селяни и разни други пришълци големия град май не ви понася!!!

  29. 30
    10

    ЗАЩО БАЗАТА БЕШЕ ПОЛУПРАЗНА………СЕЛЯНИТЕ ПО ПОЛЕТО ЛИ РАБОТЯТ………НЕ МОГАТ ТОЯ КОТОРНИК В ТОВА СЕЛО ДА НАПЪЛНЯТ,ТРЪГНАЛИ СТАДИОН ДА СТРОЯТ ХАХАХАХХАХА

  30. 17
    9

    и другия мач начело с Тошко и другите “звезди” на пейката. Пусни младите момчета, дори и резултата да е по-лош.

  31. 37
    12

    Ей до гуша ми дойде от жълти разбирачи!!! Вие като държахте топката колко положения имахте за цял мач, колко удара по посока на нашта врата??? Отговора е една кръгла НУЛА!! Как после ще ми говорите ще сте доминирали, в какво точно доминирахте??? Относно съдията, защо никой не говори за какво беше жълтия картон на Карагерен, за несъществуваща засада при която двама наши останаха срещу вашия вратар, дори мастиите от Диема едвам едвам с половин уста признаха че нямаше засада. На помака Минев защо не му вдигна жълт картон за псувните и оспорване а на Биската за много по малко му го показа. Айде лека нощ, ще утре трябва да копаете арпаджика!

    • 9
      3

      Супер мнение! Да добавя и за сума ти спестени картони на Густаво, Ничев и Димитров.

  32. 25
    7

    Жълти маймуни.не играли по заповед на Палийски хахаха

  33. 19
    9

    БЯЛ,имаш последен шанс да се докажеш като треньор.Паднем ли от Бистрица си аут.

  34. 28
    5

    Селяни връщаите Палийски трябва краката да му цилувате Вие да не си помислихте че белия спечели купата миналата година.

  35. 28
    3

    Къде е гордият носител ? Чакам с нетърпение коментарът му . Ще чакам да се извини за предишните коментари . Кой сега е по-класния отбор . Колко гола вкараха по – класните , колко удара във вратата имаха . Колко положения изтърваха , защото аз не се сещам за нито едно . Ше го помоля да коментира и свирката на Кабаков . Защо свири несъществуваща засада през първото полувреме и ни лиши още тогава да поведем в резултата . Горди носителю ти си на ход .

  36. 35
    6

    Андрейчо, нашибаха ли ти жълтото отборче в Коматево, а?
    Надувай пак жълтия балон, папагал!

    • 8
      28

      Мангал, вие не видяхте с каква топка се игра мача! 11 пред вратаря! Смешни сте!

      • 14
        1

        palqk zemi si navri edin komatevski kartof v guza i stani kosmonaft mnogo pozdravi ot mitko iliev i zemi pochini malko che si smeshen julta kurvo

      • 6
        1

        ФУТБОЛА Е ИГРА НА ГОЛОВЕ ЛЬОЛЬО!!!
        САМО ЛОКО !!!

  37. 8
    13

    ГНУСЕН ПЪПЧАСЪЛ ПУБЕР ВИЕ КАТУНАРИ ЖАЛКИ ИМАТЕ ПО НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 900 МАНГАЛА НА ДОМАКИНСВО !! ТИ ЛИ ЩЕ ГОВОРИШ ЗА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ БЕ ЦИГАНСКО КОПЕЛЕ ??

  38. 8
    26

    Тактиката която избра Локо показва, смята Ботев за по-добър отбор и не може да се надиграва с него, а само да го излъли!

    • 37
      7

      ТАКТИКА-МАКТИКА, ПАК СМЕ ОТ ЕБАНАТА СТРАНА. БЕЛИЯ ВЪН !

      • 1
        5

        Рашо като изгоним Белия кой ще сложим пенчев ли. Или не виждаш че палийски и апостолов са в основата на всичко само за да се отърват от Белия.

    • 10
      2

      i s kakvo e po dobar???? Che si podavaha topkata po prodaljitelno vreme pred sobstvennata vi vrata li? Smeshnici….

  39. 31
    8

    ТИЯ ОТ БОТЕВ СТАДИОН ИСКАТ ДА ИМ СТРОЯТ А ТЕ ЗА ДЕРБИТО НЕМОГАТ ДА СИ НАПЪЛНЯТ ТОВА МАЛКО СТАДИОНЧЕ С КАПАЦИТЕТ 2-3 ХИЛЯДИ МЕСТА…. ЗАД ДВЕТЕ ВРАТИ ИМШЕ СУМАТИ ПРАЗНИ СЕДАЛКИ… ДА ВИ ИМАМ ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ.

    • 6
      20

      Циганите повече от 200 души не ходят на лаутджамия

      • 9
        2

        На мача с Черно море ще сме повече, спокойно…

  40. 28
    9

    ЖЪЛТИ ЖЕНИ, стигасте плакали като ЖЕНИТЕ толкова можете, ЛОКОТО са били такива търъ пъръ мъръ, яжте ХУЯ на ДИМИТЪР ИЛИЕВ, МИРИЗЛИВИ ПРЪЧОВЕ МИРИШЕТЕ НА ЧЕСЪН И ЛАЙНА.

        • 4
          19

          Много ме е яд:) че в последните няколко години Локо записа първа победа над Ботев!

          • 18
            6

            Психично болния!!! Отвори си статистиката на последните дербита, да видиш колко победи има Ботевъ!!!

  41. 24
    6

    АБЕ защо ХУЙ ядете ЖЪЛТИ ЖЕНИ ОТ ДОМАТЕВО, гледайте си вашият мърша отбор, ЛОКОТО слаби млаби ядох те ХУЯ НА МИТКО ИЛИЕВ.

  42. 21
    1

    Честита победа на буферите.И трите дербита ги загубихме.Толкова си могат тия играчи.А пак някой да ми каже,че нямаме нужда от нови футболисти.

    • 11
      12

      Изтръпнал,новите футболисти ще дойдат с наследника на Белухата!И тогава ще са качествени че Белият НЕ я рабира тази игра!

  43. 31
    6

    Селянките трябваше да ги качим на четвъртия етаж, уникални пропуски след гола ,
    но ние сме аристократи , не се гаврим с трупа на жълтата измет.

    • 7
      24

      хахахахахахахахаха печелиш приза за най-тъп циганин! Къв 4-ти етаж, братчед ВИЕ 4 ПЪТИ НЕ МИНАХТЕ ЦЕНТЪРА!

      • 19
        4

        ЕДИН ПЪТ Е ДОСТЪЧНО ЖЪЛТО МИНГЯНЧЕ ОТ СТОЛИПИНОВО, И ДАГО ДУХАШ НА ЕЗЕ.

        • 3
          12

          Щом е достатъчно ОК!

  44. 23
    13

    Време е Белия да си ходи , забелязвате ли как след всеки мач плаче и обвинява другите.

  45. 25
    3

    Честита победа за ЖП -ТО ние не знаем кво да я правим тая топка, просто губим точки, а владеем топката, ма кво от тва, падаш и тва са фактите! Липсват идеи за Ботев Пловдив, а Буферите просто кибичат и чакат но е печелившо, чакаме другото дерби и това е !!!!!!!!!

  46. 28
    9

    Какво стана селяни? Педерасчето 3-0 и другите гейчета , където разправяха че ще ни разбият, къде са? Дейбаваштамама жълтоциганска!

    • 6
      20

      Тук сме циганино грозен! И гледам как се радвата, че два пъти минахте центъра и че в последните 3 мача имате 1 победа!

      • 21
        2

        Проз вие последните 3 моча колко победи имате. То бива да си тъп, ама чак пък толкова.

      • 22
        2

        Урод, имахме повече положения от вас! И по чисти! Вие колко положения имахте, че не се сещам! Накрая можеше да ти вземем ника!

          • 18
            3

            Гнидо, аз ти говоря за чисти положения, ти явно пишеш за притежание на топката!

          • 11
            1

            В едно си прав , а именно че вие имахте 0 положения .

      • 4
        1

        НИЙ КАНЯРИТИ САМО ПОСЛЕДНИТЕ 3 МАЧА ПАДНАХМИ
        .ИНАЧИ СМИ МОРАРНИ ПОБЕДИТЕЛИ!

    • 6
      15

      Мангали, не се напъвай да мислиш. Осмислехме ти мизерния цигански живот.

  47. 5
    22

    На циганите ако им харесва как играе Локо, значи това заслужавт да гледат!

    • 24
      3

      А играта на Ботев ти хареса така ли?????

  48. 20
    5

    Вън белияна момента!!!Нямаме удар във вратата цял мач!?!?

  49. 12
    17

    МАМАТА ВИ ДЕЙБА МРЪСНА ЦИГАНСКА ЧАК КАБАКА СВИРИЛ ПРОТИВ ВАС ?!?!?!?!
    МАМА ВИ ГНУСНА АМЕБИ ДОЛНИ
    КАКЪВ МАЧ ГЛЕДАТЕ ВИЕ БЕ ЛИЛАВИ ВЕНЦИ ??
    СМЪРТ ИЗМЕТ ДОЛНА СМЪРТ !!!

  50. 19
    6

    ИзБелял изчезвай страхлива недоклатеницо и си вземи 20те насрани наркомана!!!

  51. 11
    16

    Това не е футбол. Още 2 мача с тази тактика и после… Все ще трябва да за играете като истински футболисти. Късметът няма да е все с вас. Тъпо, тъпо, тъпо…

  52. 18
    5

    Нормално Локо да бие. Ботев не знае какво да прави с тази топка. Много слаба игра. Никакъв хъс и желание за игра. Слабия Локомотив не може сам да се бие. Жалко ….
    Тази среша трябваше да е различна ….

  53. 9
    22

    Циганин черен, 11 пред вратаря! За това никога няма да имате публика!

    • 16
      3

      Как сладко плачеш, кеф , за останалото си има Мастър кард !!!

    • 16
      4

      Оле майко на тая скопена база имахте сумата празни седалки личеше си от километри.. Срам срам

  54. 10
    4

    A sega koga shte svaliam Krusharski.Te Lokoto ne mogat da zagubiat.Sere mi se!Shte se pravia na shtastliv gol do krasta v publikata na Lokoto!

  55. 9
    18

    С тази смешна игра пак ще сме зад Ботев в класирането!

    • 17
      3

      Зад на майка ти жълтите гащи ще бъдем, в кафевата точка !

  56. 35
    11

    Леко, леко, лековато.
    Въпреки Кабаков , въпреки мученето на кривоглавите,
    Въпреки ненормалната обстановка на Планетата на маймуните
    Локомотив дойде, наеба ви и си се прибира в Пловдив.
    Искам ви тихи , снишени и покорни,
    имахте достатъчно време преди мача да серете.

    Обичам те Любимецо на Пловдив !!!

    p.s. А бе, да питам Рачо как е класирането ?

    • 11
      19

      А бе циганин миризлив пълен ташак сте! Това не е футбол цигани, грозни!

      • 23
        5

        Яде му главата, пи му сока, сега тих и покорен, селска кратуно !

      • 15
        4

        Ващо щом е футбол що падате втори мач поред бе утрепко саката

      • 14
        3

        Ами вашето е балет без терлици, ЖЪЛТИ ЦИГАНИ на ПЛОВДИВ.

    • 3
      15

      Широкия анус,който се определя като куче отново не е бил на мача , но е активен онлайн.Доста жалко циганче,радвай се,че кабака не изгони мангала Бирсент и тотално подпря турския любимец под натиск на Сталев.Друг е въпроса ,че нашите футболисти не играха умишлено по заповед на Палийски!

      • 19
        2

        Ха-ха-ха, разлях си биричката от смях ма, помашка мъстийо !

  57. 24
    10

    Айде майка ви дейба гнусна миризлива селска циганска помашка жълта. Тишина мърши гнусни. Яжте му хуя на Митко Илиев. Довиждане

    • 35
      1

      Не е футбол , но биха ! Тактиката им сработи просто !Само мога да кажа, честита победа буфери и до следващото дерби !

Коментарите са затворени