Бъдещото ново попълнение на Ботев Пловдив Антонио Вутов може да попадне в групата на канарчетата още за мача с Локо Пд, научи PlovdivDerby.com. Самият футболист е разкрил това пред свои близки! Вутов щял да направи всичко възможно още утре да се присъедини към последната тренировка на жълто-черните и ако Николай Киров прецени да го вкара в групата на канарчетата за мача и евентуално, ако се наложи, да запише няколко минути като резерва.

Междувременно PlovdivDerby.com научи, че през цялото време на преговорите с Ботев Пловдив Вутов е разговарял с Берое, които също са имали огромно желание да го имат в състава си. В крайна сметка Антонио е предпочел офертата на пловдивчани, разкриват наши източници.

“Радвам се, че пак ще играя в Ботев с Тодор Неделев и другите момчета. С повечето от тях се познавам от предишния ми престой. Тук се чувствам добре, в Пловдив с роди детето ми”, заяви Вутов пред “Дарик”, потвърждавайки трансфера си при канарчетата, за който ви инфoрмирахме първи в PlovdivDerby.com>>>

20 КОМЕНТАРИ

  1. 15
    6

    Прекрасни новини!

    Вутов е разбрал това, което казахме тук при напускането му-той НЕ Е играч за говеждия отбор.
    Мястото му е в Ботев.

    Следващия който ще го осъзнае е Жоао Пауло.

  2. 5
    15

    Станахме сметище на Левски. Когото и да изгонят, ние сме готови да го вземем! Интересно, от кой бивш футболист на Левски сме видели хаир, че им налитаме като муха на мед? Киров, Киров, до там ли стигнахме, да сме Левски 2? Много те харесвам, като треньор, но не разбирам това ти увлечение по Левскари!!!!

  3. 8
    25

    Зълтите женички с вдигнати ръчички , свалени полички духа го на всички . Цвят жълт -насран . отборче от помаклъка . Джамията е отворена .

  4. 32
    3

    Косоко е свободен агент в момента. Ако можем да върнем и него ще стане страшно.

  5. 15
    29

    Тоя не беше ли сервитьор някъде по морето през последните два месеца ?

    • 19
      7

      Бъркаш го със сезонните работници от западните балкани.

  6. 36
    13

    Май черно-белите мастии леко отпускат и без това хлабавите си анални халки, при новината, че и Вутов ще ги пори.

  7. 39
    10

    Много ми харсваше, докато беше при нас. Като тръгна към Левски преживях леко дежа вю с Чунчуков-Лудогорец. И Чунчука ставаше, имаше потенциал, но тръгна уж при по-големите да дири слава. Изтърка скамейката. Мислих, че същото ще се случи с Антонио, и донякъде бях прав. Дано не е загубил много форма при говедата! Стискам му палци да играе по същия начин и да се разбира така на терена и извън него с останалите както преди!

    Успех Антонио!

  8. 12
    33

    Щом тая звезда Антонио Вутов е в Ботев, Колежа не ни трябва. Ай канариииии

  9. 15
    32

    Пак жълти лъжи. Първо не е играч на Удинеза, защото е изгонен от там като мръсно коте. Второ от Берое не са и чували за Вутов, камо ли да го искат.

  10. 26
    25

    Това за Берое ме съмнява сериозно, защото там имат доста играчи на поста на който играе Вутов! Защо им е на Берое? Никаква логика. На всичкото отгоре марулите са в далеч по-добро финансово състояние и ако са го искали наистина, щели са да го имат.

  11. 31
    12

    Обаче като при нас в Локо цигании няма другаде!

  12. 41
    13

    Завинаги в нашите сърца ! Добре дошъл Антонио, късмет и здраве ти желая !

  13. 23
    33

    Сериала ”Малката булка” ряпа да яде , ебати и сълзливите турско-индийски сюжети.

  14. 54
    19

    Добре дошъл отново у дома ??? пожелавам ти много успехи и голове в любимия ни отбор, здраве и късмет, един от нас…. Красота, вяра и борба 1912

Коментарите са затворени