Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров има да прави трудни избори преди Дербито с Локомотив Пловдив. PlovdivDerby.com научи, че Белия е решил да се лиши от услугите на 16-годшинят талант Слави Шопов за предстоящата Битка за Пловдив.

Киров е праща играча в Разград, където той да е в помощ на отбора на канарчетата до 19 години. Жълто-черните юноши гостуват утре на Лудогорец.

Тъй като Шопов е роден 2002-а година и не попада в графата юноши-старша възраст, то той няма да има право да игре за мъжете този уикенд. Така въпреки, че мачовете са в различни дни Слави няма да е на разположение да попадне в групата на представителния им за мача с черно-белите.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    5

    Той пък белия се пребива да ги пуска тези юноши, само за пълнеж са в групата и да могат да разправят после, че налагат юноши. Нямаме един наложен юноша, само приказки

    • 7
      4

      Педалче,Слави Шопов е юноша на 16 години и ще играе срещу юношите на Разград и няма право да играе за представителния тим!Така че не е лъжа а твой личен комплекс!!

  2. 9
    13

    Ам чи с кой шъ играйм ва , с юнушкити ?
    Наш’те пак лажат и мажат , штото сми съ насрали от Карагерена.

    • 15
      7

      Базата и спортното училище в Тракия на 200 те декара, и няколко терена в Скутаре ли,или шъ праим кинефи на пасището в Гувидарци дъ не серем в храсталаците? . Кое от сичките?

Коментарите са затворени