Старши-треньорът на “Ботев” Николай Киров сподели очакванията си за предстоящото пловдивско дерби. Пред официалния сайт на клуба наставникът на “жълто-черните” заяви, че в градския сблъсък фаворит няма, а от решаващо значение ще бъде настройката за мача и характера, който футболистите трябва да демонстрират на терена:

Дербито е мач с по-различен емоционален заряд и нагласата, с която отборите влизат в него често има решаващо значение. Този двубой е важен както за феновете, така и за нас. Моментното състояние на двата отбора в такива дербита не е важно и затова фаворит няма.

Подготвяме се за тежък мач, в който естествено ще преследваме победата, но сме наясно, че за да я постигнем трябва да вложим максимума на терена. Играчите трябва да бъдат концентрирани от първата до последната секунда и да демонстрират индивидуална и колективна дисциплина.

Нашият отбор неведнъж е показвал, че има характер и може да побеждава във важни мачове. Вярвам, че сега отново ще демонстрираме воля и себераздаване, които ще ни помогнат много в преследването на успеха.

Имаме въпросителни около състава и най-вече що се касае до нашата атака. Задачата на нашия екип е в оставащите два дни до мача да изберем най-удачния вариант за стартова единадесеторка, така че да излезем крайни победители в срещата, каквато е нашата основна цел.

11 КОМЕНТАРИ

  1. I dvata otbora sa super slabi . No lokoto imat nai smechniq prezident i chte izgubqt ma4a . Za kef na Plovdiv . I Krucho chte govori biseri sled tova

  2. 10
    10

    Прави силно впечатление, по всички форуми, а и в целия град, че жълтурите са се покрили мощно! С две думи, напълнили са гащите! Погледнете само темите навсякъде. Дори оня идиот рачо със стоте ника рядко се показва!!! Ей в такива моменти си личи, какви страхливи жени са селяните!
    Спокойно жълти мишки. Ще биете. Няма страшно. После обаче жълтия лайнарник пак ще потече. Това ви прави жалки.

    • 3
      6

      Ти, как разбра, че ще бият?
      Те не са някакво страшилище, че да пълним гащите и да вдигаме бялото знаме предварително. Имат добри футболисти, но не са кой знае какво. Ако не им играе Стивън и Донгала ще бият на плейстейшън само.Аз, обаче съм сигурен, че ще играят.Иначе за другото си прав, че жълтите са се насрали от страх. Напрежението е при тях, щото си мислят че са отбор и трябва да бият на всяка цена.

    • 9
      1

      А бе Циганин хората работят а не висят като вас лилави подчовеци по-форумите страх има само у вас и това си личи във коментарите който пишете гнусни създания!!!

  3. 10
    9

    Мача върви към твърда двойка , като чета какви бисери ръси нашия треньор.

  4. 11
    9

    Бял , гледай да преследваш това, на което заложихме, победата -майната и .

  5. 12
    6

    Ботев са по-добрия игрово отбор. Стар и сработен отбор са и играта им има смисъл. Точно това ги прави отбора върху който има повече напрежение обаче. На всичкото отгоре са домакини! Една тяхна загуба или равен биха се отразили много негативно въобще върху бъдещето им!
    Най-очаквания резултат е победа за домакините споне 2 гола разлика. Всичко друго би било изненада!
    Локото имат потенциал, но още нямат никакъв игрови облик. Треньора им често излиза със странни състави, което често е причина за провалите им. Могат да измъкнат максимум равен.

  6. 14
    8

    Откакто му размътиха главата китайците,”Белия” прави гаф след гаф и най-важното,започна да прави недопустими за един специалист изказвания!Освен оправдания,няма нищо с което да покаже че е мъжкар и да поеме вината върху себе си!Имам лошото предчувствие,че ще използва този мач,за да си подаде оставката/за пред феновете/!!! Откакто се върна Пепо Пенчев в школата,Белия е меко казано неадекватен и нервен! Защо ли???

  7. 15
    5

    След това изказване, местната психиятрия трябва да се самосезира и да го прибере. Този е изперсал напълно!

  8. 13
    9

    Бял, ако не вземеш дербито си хващай чукалата.

Коментарите са затворени