Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) е гост на Ботев (Пловдив) в мач от 5-тия кръг на Първа професионална лига. Срещата е насрочена за събота (18.08) от 18:30 на спортната база в Коматево.

От днес от 13:30ч. влизат в продажба билетите, които са предоставени на Локомотив. Цената на пропуските е 8 лева и ще бъдат продавани във фен магазина от днес до петък включително от 11:00ч. до 18:00ч. Бройките, отпуснати от Ботев, са 350.

Във връзка с промените в Закона за опазване на обществения ред, ПФК Локомотив уведомява своите привърженици, че билети в деня на дербито (събота) няма да бъдат продавани, защото срещата попада в графа “рискови”.

Всеки, който желае да посети срещата, трябва задължително да си носи личната карта. Тя ще бъде поискана от органите на реда преди влизане на стадиона.

Деца до 16 години могат да влизат само с:
• родител
• настойник
• попечител
• друго лице, което полага грижи
• придружител

и със следната попълнена декларация:

Декларация
Долуподписаният/ата: …………………………………………………………………………………………………………………………. ,
             (име, презиме, фамилия)
адрес по л. к.: ……………………………………. …………………………,
дата на раждане: ………………………………………………………..
Декларирам, че съм:
• родител,
• настойник,
• попечител,
• друго лице, което полага грижи,
• придружител – пълнолетно дееспособно лице,
и като такъв нося пълна отговорност за детето:
………………………………………………………………………………….. ,
(име, презиме, фамилия)
дата на раждане: ………………………………………………………..
Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за нуждите на настоящата декларация.

Организаторът на спортното мероприятие е задължен да съхранява тази декларация при условие на пълна конфиденциалност. При необходимост има право да я предоставя и на други органи при спазване на разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

гр. ………………                                                                                                                                                                                       Декларатор: ………………..
дата …../…./…… г.“

Един родител/настойник/попечител не може да придружава повече от три деца.


Извадки от Закона за опазване на обществения ред:

§ 6.
„Чл. 11.
(3) Достъпът до спортното мероприятие се осъществява чрез предоставянето на документ/знак по ал. 2, който персонализира посетителя. Когато документът/знакът по ал. 2 не персонализира посетителя, достъпът до спортното мероприятие се осъществява и след разчитане на лична карта на посетителя от скенер за лични документи.
(5) Документи по ал. 2, т. 1 за спортни мероприятия, определени като такива с висок риск от нарушаване на обществения ред, не се продават на каса в деня на мероприятието, като организаторите предварително обявяват тази информация публично. Документите по ал. 2, т. 1 може да се продават и по електронен път.


§ 8.

„Чл. 13.

(3) В случаите на придружаване на малолетно или непълнолетно лице до 16 години съгласието на родителя, настойника, попечителя, другото лице, което полага грижи за детето, и на придружителя се удостоверява с декларация по образец съгласно приложението.
(4) Едно пълнолетно дееспособно лице може да бъде придружител на не повече от три деца до 16 години, освен в случаите на организирано посещение от учебни заведения или спортни организации и в случаите, в които е родител, настойник, попечител или друго лице, което полага грижи за децата.”

4 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Билето братя сигъни върви с два кебапа и пакетче семки от брачеда .
    саде локу шампионету

  2. 2
    3

    Както забелязваме.. Две жълти кукли се свалят публично в коментарите

  3. 6
    4

    Нии сичкоту мангасар от трибун Гейсикъ ни сме толкоз ногу – 350 на негу – ша са звъни на маалити у другото град . А и ногу пара туй на негу . Вай- вай -вай-й-й , анна-а-ааа.

Коментарите са затворени