Сериозен проблем за решаване има и старши-треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович, научи PlovdivDerby.com. Както първи ви съобщихме Дербито ще пропусне голмайсторът на Ботев Стивън Петков (ВИЖ ТУК).

Оказа се обаче, че не само Николай Киров има проблеми. Акрапович също е притеснен за основен свой играч. Анте Аралица не е тренирал от началото на седмицата. Снажният хърватин има проблеми с глезена на единия си крак и все още не е започнал подготовка за Дербито, като вероятността да го пропусне е голяма, разкриха източници на PlovdivDerby.com. Другите контузени в Локо са Петър Главчев и Асен Георгиев, но тяхното отсъствие не е новост за Бруно Акрапович.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    4

    Папагалите от СТОЛИПИНОВО треперят от страх, ОРЕЛА ще ве ЕБЕ бес перушината голички, ах на батевото жълто розово дупенце, ще СЕРЕТЕ КАТО САМОСВАЛ, ВАЩА МАЙКА ЖЪЛТОЦИГАНСКАКОПАНАРСКАКАРСКАЧАМСКА, КРИВОГЛАВА ПАПЛАЧ.

    • Простотия след простотия, а твърдят, че са любимия отбор на културната общественост… Сами разобличават лъжите си – циганска работа.

  2. 2
    8

    Лоша новина за Ботев.Такъв изявен голмайстор да не участва в мача е радост за мангалите.

  3. 9
    16

    Нашите лъжат за разлика от Ботев, ние сме си цигани и без да лъжел не може! Само Локо!

    • 15
      2

      циганите просят стадион от държавата…

      • 4
        16

        Циганите просят пари от Бойко! Крушарски в записа каза Бойко не ми ли даде пари ги заебавам!

        • АМИ БОЙКО ДА ДАВА НА ЖЪЛТИТЕ КРАСТАВИ ЦИГАНИ ПАРИ А НА ЛОКОТО ДА НЯМА, ЕБАТИ ЦИГАНСКИТЕ ЦИГАНИ КОЛКО СТЕ ГОЛЕМИ ЦИГАНИ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА В СТОЛИПИНОВО.

  4. 19
    6

    А така, малко и ние да лъжем, не само ония от Доматево

Коментарите са затворени