Дните на Ндонгала в Ботев Пловдив са преброени. Играчът ще бъде изхвърлен при първа възможност, след като си е позволил самоотлъчка в момент, в който канарчетата имат сериозен недостиг на кадри. Ндонгла е разговарял с ръководството на тима в началото на миналата седмица, за да поиска кратка ваканция през уикенда. Той настоявал да се прибере до Франция за петък, събота и неделя. Като изтъкнал като причина – семейни проблеми. От Ботев обаче не пуснали Ндонгала, заради предстоящия тогава мач с Берое. Футболистът не протестирал, но в петък се хванал за крака по време на тренировка и обявил, че е получил контузия.

Именно заради това той липсваше в Стара Загора. В последствие той не се появил на тренировката в понеделник, в която Киров разполагал само с 14 играчи. От клуба разкриха, че биха изхвърлили крилото, но заради кадровите проблеми това ще стане на по-късен етап. Много е вероятно обаче Ндонгала да не играе повече за Ботев Пловдив.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    5

    Няма финанс, глад мори добитъка в Коматево

  2. 7
    6

    Ама то като гледам, май Диди ще ви бие шута….
    Да не би да е заради незиплатени заплати. Но както казва Белия за такива работи и проблемите в БотяфЪ трябва да се мълчи като комунист на разпит!
    Ама то вече и на жълтурите стана ясно – Стивън и Тошо исксат в ЦСКА, но от там не ги искат, Лъчо напира за Турция, Диди не иска да играе без пари…. добре, че никой не иска играчите ви иначе досега да сте останали само с юноши …
    Ама така е като гоните собственици и вие по подобие на нашите потници

  3. 9
    18

    Махам се от тия селяни. Писна ми на черния кур да се занимавам с тия прости помаци. Никъде не бях виждал толкова много мучащи селяни с криви кратуни. Баста, махам се вече от тоя кър.

  4. 14
    12

    Ръководството да каже, че няма пари за заплати, а не да съчиняват истории!

  5. 11
    14

    Дуде мангала хванал гората , нищо чудно, не му се стои на село

  6. 12
    21

    Аз като ви разправях, че отиваме на разпад, вие ми слагахте минуси. Е, слагайте сега пак.

  7. 33
    9

    Още като дойде се знаеше че е негър с лоша дидциплина! Цялото му минало го доказва. Да го махат веднага.

    • 3
      4

      абе не бяха такива коментарите ви, ама то за вас е известно, че интереса клати феса

  8. 21
    34

    Братя канарие. Няма финанс. Катуна се разпада.

    • 26
      11

      АЧО. ДА ГО НАБУТАМ НА МАЙКА ТИ. МАНГАЛ МРЪСЕН

Коментарите са затворени