СНИМКА: Най-нетърпеливите фенове на Ботев на опашка 30 минути преди старта на продажбата на билети за Дербито

14
1649

Най-нетърпеливите фенове на Ботев Пловдив се наредиха на опашка 30 минути преди 10:00 часа, когато ще стартира продажбата на билети в Коматево за дербито между канарчетата и градския съперник Локомотив, видя репортер на PlovidivDerby.com.

Вчера ПФК „Ботев“ информира „жълто-черните“ привърженици, че във връзка с промените в Закона за опазване на обществения ред, билети за двубоя с „Локомотив“ Пд няма да се продават в деня на срещата – събота. Текстът в Закона забранява в деня на мача да се продават пропуски само в случаите, когато двубоите са определени като такива с „висок риск“, а пловдивското дерби попада в тази графа.

Разпространението на талоните ще се извършва в клубния фен-магазин, който ще работи от 10:00 до 18:00 часа във вторник, сряда, четвъртък и петък.

Ще се продават билети за Централната Трибуна (10 лв.), Трибуна Юг (8 лв.) и Трибуна Север (12 лв.), като на северната трибуна ще бъдат допускани САМО деца с придружители. Притежатели на билет за Трибуна Север, които опитат да влязат в сектора без дете, няма да бъдат допускани в него.

ПФК „Ботев“ съобщи още, че ще предостави пропуските за Сектор Гости на ръководството на „Локомотив“, което ще има ангажимента да организира и информира своите привърженици за начина на разпространението им.

14 КОМЕНТАРА

 1. 8
  2

  Дербитата бяха преди 20 г за съжаление, тогава девети септември се пукаше но имаше и футбол тогава.

  • 15
   2

   Лош пудел ,това само показва западащия футбол в града :)…. И да си пишем файда няма … ебават се с нас и мними собственици и платени фенове „началници”… Тъпо , ама ние си го правим така…Седим и си кротуваме , а тези си правят каквото искат…

 2. 18
  19

  Няма вече дерби,мангалите са останали 100 човека публика,и тях ще ги откажем,ще им сплескаме черните черепи.Напред Ботев.

  • 14
   9

   Селски чупиш черепи когато сте 20 на един двама……що не дойдеш да ми чупиш кура от въртене може да вземеш и приятел…..ще ти хареса и ще ме търсиш пак.

 3. 11
  13

  Много поздрави ще има от Карата ….няколко пъти

  • 13
   12

   Да ще има колкото от Камбура имаше в събота:) Мангалите пак ще бъдат ебани

 4. 8
  25

  После да не се чудим защо цяла България ни вика „ЦИГАНИ“

  • 14
   17

   Това е мача на живота ни. Станал съм в 4ч. След това издоих кравите и направо на рейса от Стряма за Пловдив да си взема билет. Сега ако не бием трябва да ни връщат парите за билета, рейса и неустойка за кравата, че цял ден ще стои гладна.

  • 13
   8

   Е поне това си научил, Вълчо, сега се научи и как се пише името на любимия ти цигански отбор!

 5. 19
  21

  А преди години имаше 200-300 души. Няма ги тези времена. Хората спряха да ходят по мачове. В КОМАТЕВУ ИДВАТ ВСЕ ПО МАЛКО.

  • 23
   11

   В Коматево ВИНАГИ има повече хора отколкото на Лаутджамия ВИНАГИ

Comments are closed.