Най-нетърпеливите фенове на Ботев Пловдив се наредиха на опашка 30 минути преди 10:00 часа, когато ще стартира продажбата на билети в Коматево за дербито между канарчетата и градския съперник Локомотив, видя репортер на PlovidivDerby.com.

Вчера ПФК “Ботев” информира “жълто-черните” привърженици, че във връзка с промените в Закона за опазване на обществения ред, билети за двубоя с “Локомотив” Пд няма да се продават в деня на срещата – събота. Текстът в Закона забранява в деня на мача да се продават пропуски само в случаите, когато двубоите са определени като такива с “висок риск”, а пловдивското дерби попада в тази графа.

Разпространението на талоните ще се извършва в клубния фен-магазин, който ще работи от 10:00 до 18:00 часа във вторник, сряда, четвъртък и петък.

Ще се продават билети за Централната Трибуна (10 лв.), Трибуна Юг (8 лв.) и Трибуна Север (12 лв.), като на северната трибуна ще бъдат допускани САМО деца с придружители. Притежатели на билет за Трибуна Север, които опитат да влязат в сектора без дете, няма да бъдат допускани в него.

ПФК “Ботев” съобщи още, че ще предостави пропуските за Сектор Гости на ръководството на “Локомотив”, което ще има ангажимента да организира и информира своите привърженици за начина на разпространението им.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    2

    Дербитата бяха преди 20 г за съжаление, тогава девети септември се пукаше но имаше и футбол тогава.

    • 15
      2

      Лош пудел ,това само показва западащия футбол в града :)…. И да си пишем файда няма … ебават се с нас и мними собственици и платени фенове „началници”… Тъпо , ама ние си го правим така…Седим и си кротуваме , а тези си правят каквото искат…

  2. 18
    19

    Няма вече дерби,мангалите са останали 100 човека публика,и тях ще ги откажем,ще им сплескаме черните черепи.Напред Ботев.

    • 14
      9

      Селски чупиш черепи когато сте 20 на един двама……що не дойдеш да ми чупиш кура от въртене може да вземеш и приятел…..ще ти хареса и ще ме търсиш пак.

  3. 11
    13

    Много поздрави ще има от Карата ….няколко пъти

    • 13
      12

      Да ще има колкото от Камбура имаше в събота:) Мангалите пак ще бъдат ебани

  4. 8
    25

    После да не се чудим защо цяла България ни вика “ЦИГАНИ”

    • 14
      17

      Това е мача на живота ни. Станал съм в 4ч. След това издоих кравите и направо на рейса от Стряма за Пловдив да си взема билет. Сега ако не бием трябва да ни връщат парите за билета, рейса и неустойка за кравата, че цял ден ще стои гладна.

    • 13
      8

      Е поне това си научил, Вълчо, сега се научи и как се пише името на любимия ти цигански отбор!

  5. 19
    21

    А преди години имаше 200-300 души. Няма ги тези времена. Хората спряха да ходят по мачове. В КОМАТЕВУ ИДВАТ ВСЕ ПО МАЛКО.

    • 23
      11

      В Коматево ВИНАГИ има повече хора отколкото на Лаутджамия ВИНАГИ

Коментарите са затворени