Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович за разлика от своя колега Николай Киров няма почти никакви сериозни кадрови проблеми за дербито в събота. Очаква се босненският наставник на черно-белите дори да заложи на същия състав, победил Верея с 3:0 в последния кръг. Тогава Локо излезе в схема с двама нападатели – 4-4-2. В атака един до друг действаха хърватите Аралица и Посинкович.
В средата на терена Умарбаев и Банович връзваха играта, а по крилата бяха Карагарен – отдясно, и Буна – отляво. Карето в отбрана пак ще е Езе и Везалов двойка централни защитници, Милош Петрович на десния бек и Йосип Томашевич на левия. Акрапович ще се довери на изпитаната максима, че когато отборът върви, промени по състава не се правят. Той ще разчита от пейката, като джокери, да влязат при необходимост Симеон Райков, Михалиевич, Елитон и Димитър Илиев.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Посинкович направи пробива при червения картон на Иво Иванов и подаде много добре поне на 2 пъти за които аз си спомням – изведе Карагерен срещу Славия и после срещу Верея пак Карагерен.
    Бруно може би разчиташе на Кременлиев, но там явно не се получиха нещата и затова сега запълва дупки – първо пробва Буна, които миналия сезон се справи добре, но сега беше трагичен, а сега пробва Петрович. Янко също е вариянт. Когато се оправи Асен Георгиев сигурно той ще заиграе десен бек .
    Единствения начин да ни бие Ботев е ако ни излъже с луд късмет – нещо което се е случвало често.
    В дербито няма значение формата и то си има други закони както казва Гочо. Там побеждава отбора с по-добра психика! Затова прогнозите са трудни. Даже и в шампшионския сезон, когато те изпаднахе ни дадоха много зор

  2. Посинквич нищо не е показал засега, но щом Бруно го е взел значи трябва да има качества.Губи се на терена и все едно, че играем с 10 човека. Срещу Верея може да не се почувства, но в дербито със сигурност! Да излиза с Анте-Михалевич, и каквото сабя покаже.Петрович мисля, че е централен, но поради липса на бек Бруно го слага там.Това не му харесвам на Бруно, че имаше достатъчно време да намери бек, но се напълни с централни защитници и халфове.Жълтите имат по-добра средна линия в лицето на Тошко-Балтанов-Густаво.Тоя Стивън е голямо перде…много нагъл и нахален в наказателното поле на противника.Изолират ли Тошко и Стивън може да ги излъжем.Мартин Луков на вратата трябва да следи играта, да командва защитата и много да внимава за удари от далеч! Също така нашите не трябва да правят фаулове до нашето наказателно поле и да не им дават на жълтите да си цъкат топката точно там! Оставят ли ги жълтите да си я подават в близост да вратата ще ни изработят.Без груби грешки и тва е.

    • Защо на жълтите да по хубава централната линия?
      Умарбаев, Банович и Карагерен, по слаби ли са?
      Айде стига глупости.
      Единия плюс на Локомотив е, че иам скамейка и има играчи там, които могат да обърнат мача.
      Но това е дерби и нищо не се знае.
      Все пак дано Ломокомотив победи.

  3. Вместо Посинкович по-добре да излезе с Митко Илиев, който може да я задържи, да я подаде или дори да отбележи, или с Михалевич.На Посинкович му трябва още време за адаптация и по-добре да влиза на смяна.

    • За първи път съм съгласен с теб, че на Посинкович му трябва още време.
      Но и на Митко му трябва още подготовка и затова влиза като резерва. Така е много по-добре защото влиза свеж когато противника се е поуморил. А и Посинкович има много добър пас, което може да бъде използвано защото нападателите ни сда доста бързи
      Мая страх идва единствено от десния бек защото Петрович не е чист бек, въпреки че се справи доста добре с Лудогорец. Дано Карагерен да му помага пак

Коментарите са затворени