Локомотив постигна втора поредна победа след две поражения на старта на шампионата в петък срещу Верея, което изкачи отбора на 6-о място във временното класиране. Изненадващата победа като гост на Лудогорец явно даде нужното самочувствие на тима на Бруно Акрапович и те набраха инерция, точно преди гостуването на Ботев Пловдив тази неделя. Успехът срещу Верея бе трети за черно-белите от общо 5 двубоя изиграни между тези два съперника.

Друг интересен момент е, че смърфовете се отчетоха поне с 1 попадение в трети пореден мача, а втори такъв Луков и защитниците пред него не допуснаха гол. Симеон Райков пък реализира второто си попадение през новия сезон и е водещият реализатор на тима от Лаута. Халфът вкара и двата си гола от дузпи. Буна и Парвиз Умарбаев отбелязаха първите си голове в шампионата.

Локомотив (Пд) има 13 жълти картона до момента, което го прави един от най-санкционираните отбори у нас от началото на новия шампионат.

Черно-балите отправиха общо 7 удара към вратата на аутсайдера Верея, като 4 от тях бяха в очертанията на вратата. Дали това е достатъчен брой завършени атаки срещу тим като Верея – трябва да анализират на Лаута, но за всички в Локомотив със сигурност двете поредни победи ще донесат нужния импулс, който се чака от месеци, след назначаването на Бруно Акрапович.

Верея от своя страна оправи 5 удара към вратата на Луков, но нито веднъж изстрелите не попадаха в очертанията на рамката.

10 КОМЕНТАРИ

  1. ами вие 10 гола ли искахте да вкараме?
    жалкари

  2. 10
    2

    Сватбарските удари с цел отърваване от топката откога са част от статистиката?
    От както папагалите падат ли?

  3. Удара на Умарбаев струва повече от четирите на жълтите срещу Берое.

    P.S.Спомням си още един шедьовър на Първиз,на същата врата,и срещу същия вратар.

    • 4 удара на жълтите срещу Берое??!! кога тва? миналата година ли или сумарно за 3 години??

  4. Ние бием 3:0,лоша статистика и малко удари.Папагалите падат,и какво?Погледнете статистиката.

    • 6
      1

      те са морални победители.
      Само дето тази статистика не показва, че минаха центъра 1 път… при случйния си гол

    • 1
      8

      7 удара срещу колоса Верея… Ти кажи добре ли е?

      • Личи си,че темите за гейовете сериозно те вълнува!Това определено е доказателство,че съжителстваш в жълтата педерастката организация с предводител Жоро педераста!Весело изкарването да знамето с многото цветове!

      • ами 3-0 в тренировъчно темпо … ти кажи добре ли е?

Коментарите са затворени