Ботев Пловдив бе много близо да ужили Берое насред Стара Загора. по-голямата класа и широчина на състава на домакините явно си личеше през целия мач, но пък канарчетата бяха само на 10 минути от това да извлекат максималното от този двубой. Уви жълто-черната защита се пропука точно в края на двубоя и попадението на Стивън Петков остана само за лична му статистика.

Да, Берое контролираха топката през целия мач, но пък статистиката за завършените с удари в очертанията на вратата е абсолютно равна – 4:4. Извън рамките на вратата пък изстрелите само с 3:2 в полза на домакините.

Положителна нотка е, че “жълто-черните” се разписаха в четвърти пореден мач, но пловдивчани не запазиха вратата си без гол в два от четирите си двубоя до момента. Стивън Петков реализира попадение в трети пореден мач и е водещият реализатор на тима, а Ботев има 9 жълти картони от началото на надпреварата.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    9

    СТАТИСТИКА- МАТИСТИКА ИЗМАНДРЪСАА ВА 2 ГОЛЪ ЗА 3 МИНУТИ И ПА СТИ МОРАЛНИТИ ПОБЕДИТИЛИ!!!

  2. 18
    8

    Браво, вие сте морални победители!
    А статистика колко пъти минахте центъра ма ли?

    • 6
      14

      не, но ще има статистика колко пъти ще биете центъра следващия кръг

      • 3
        3

        А има ли статистика по колко автогола средно на сезон си вкарвате?Започнахте вече и с волейболни похвати.Смешници.

  3. ХАХАХА контролирали съветските талази а на нас още 7-8 взломни атаки и с двуцифрен бероето (класните) ще унижим, а и вси челници…

  4. 13
    9

    Гнусните магали пак налазиха темите за Ботев. Гниди…

    • 8
      8

      Господинчо с Крива глава,гнусните мангали са само на едно място ,а именно Изгрев бойс Столипиново!Джамия с минаре и ибрици,като ви изпукат да си измиете задниците!

      • 7
        3

        Мангал, мазен – като повториш 1000 пъти една лъжа – тя няма да стане истина, а истината е, че посрещат на всеки стадион с ЦИГАНИ – ЦИГАНИ само кюстендилския навлек!

        • 3
          2

          виждам, че си запомнил това което ти казахме . и го повтаряш… много папагалски бе…

  5. 9
    15

    ДОМИНАЦИЯ-МОМИНАЦИЯ .АДАХА ЛИ ГО ЖЪЛТИТЕ ЖЕНИЧКИ С ВДИГНАТИ РЪЧИЧКИ , СВАЛЕНИ ПОЛИЧКИ , ДУХАТ ГО НА ВСИЧКИ . ЦВЯТ ЖЪЛТ-НАСРАН , СЕЛСКОТО ОТБОРЧЕ ОТ ПОМАКЛЪКА . ДЖАМИЯТА Е ОТВОРЕНА , АЛЛАХ, АЛЛАХ ДАЙ ИБРИКА .

  6. 19
    29

    Браво на жълтите, все така да падат! Сухата стътистика не е сигурен показател, “независими” журналисте! Обаче вие си знаете едно: Ботевъ 2011 може и да пада, но винаги е по-добър от победителя!

    • 18
      10

      За това ги мразя! Може да са никой, ама са най големите!

    • 8
      8

      Статистика със стЪтистиката , защо не си гледаш стъкмистиката а се навираш тук?

Коментарите са затворени