Сезонът при юношите започва този уикенд. В Елитната до 19, които стартират шампионата си най-рано, надпреварата започва с пловдивското дерби между Ботев и Локомотив. Срещата е от 18:00 часа тази неделя на базата на канарчетата в Коматево.

Срещата ще бъде излъчена НА ЖИВО в YouTube канала GlasTV

Припомняме ви, че GlasTV  излъчва НА ЖИВО огромен брой от срещите при юношите, както и ще предава контроли на пловдивските Ботев и Локо в предсезонната им подготовка, където условията предоставят тази възможност. За да не пропуснете нито едно живо предаване трябва да се абонирате на канала ни в YouTube. За целта кликнете ТУК и натиснете бутона:

или

Като с абонирате за канала ни, че направите и вграждането на живите предавания в самите статии възможно. Така че абонирайки се за GlasTV в YouTube освен, че улеснявате себе си, помагате и на нас, за което сме ви благодарни!

Срещата можете да активирате и от видеопрозореца под тази статия, но след като натиснете „Play“ ще видите черен екран с надпис да гледате поточното предаване в платформата YouTube. Натиснете върху надписа

и ще бъдете препратени автоматично към живото предаване в YouTube. Моля, не забравяйте да се абонирате, за да можем възможно най-скоро да преодолеем заедно тази пречка. Благодарим ви!!!

 

1 КОМЕНТАР

  1. 3
    1

    PlovdivDerby popitaite Ivan Cvetanov- Trite Hiksa zashto mahna Stoyan Angelov ot nabor 2006?

Коментарите са затворени