След 7 дни предстои най-чаканият мач в Пловдив. Дербито между Ботев и Локомотив. Срещата от петия кръг на родния шампионат ще се играе в Коматево. Жълто-черните ще предоставят 350 билета на гостуващия отбор, като цената на талоните ще е 8 лева, научи PlovdivDerby.com.

Очаква се в понеделник двата клуба да се уточнят как ще се продават билетите за гостуващата агитка. Във вторник пък е предвидена среща на представителите на двата клуб с полицията.

Цените за билетите за домакинската публиката ще са от 10 и 8 лева в зависимост от сектора. Те ще бъдат пуснати в продажба или в понеделник, или във вторник, като в момента се уточнява точния ден.

Последното дерби между двата отбора на базата на канарчетата се игра пред празни трибуни заради наказание на жълто-черните.

26 КОМЕНТАРИ

  1. Кога влиза в сила Закона за футболното хулиганство? Кога?!? Кога криминално провените отрепки, прикриващи мързел, тъпота и агресия ще преживяват покрай Футбола? Идиотията няма цвят и клуб! ВЪН отрепките о стадионите!!!

  2. 9
    7

    350 потни/ци/ цигани на базата.Ужас.Една седмица няма измирисване.Пълна дезинфекция след тях.

  3. 7
    7

    Мандръсането на жълтурите започват Берое и Локо ги довършва следващата седмица!

  4. 22
    13

    Никъде в света не се отпускат билети на всички фенове на гостуващия отбор
    Локо има 200 фена,ще трябва да вземат и роднините,да запълнят бройката

  5. 25
    7

    Защо им даваме 350 билета като изискването на БФС е до 10% от местата на съоръжението, а то в момента вече не е 3 500 места, тъй като клуб 500 и компания направиха всичко възможно, като хвърляха предмети, бутилки и плюеха гостите, да ни докарат много глоби и наказания и да ни затворят сектора с ложите и така да загубим 400 места. Така че билетите за гости не трябва да са повече от 310!!!

    • 14
      2

      ….И най-наглото нещо е ,че въпросните лица без капка срам са узурпирали малкото достъпни места в края на ложите за да псуват Белия, вместо да ги отстъпят на инвалиди, майки с деца или др. привърженици, които не нахлуват, не хвърлят и не докарват наказания и др. злини за клуба.

    • 10
      10

      В селската ти кратуна събира 3100-3500! Смешната базичка събира не повече от 2000! Дали има и толкова?

      • 7
        5

        В гейската ти кратуна са 2000 места!За да има лиценз,съоръжението трябва да има минимум 3500 седящи места!!Ама от анонимен гей какво можеш да очакваш?

      • 5
        6

        Ако си беше направил труда щеше да знаеш , че имаше точно 3,500 места , но ти си прост ЖПЕЕЕЦ и не ти се отдава мисловен процес , даже до сега ви се даваха 400 билета , ма ти си толкова вдлъбнат кат хралупа , че ……………..

  6. 18
    17

    Жална ни майка локомотивоциганска

  7. 19
    20

    А аз как да ида на село като скоро съм дошъл от село.Не ме гледайте че съм капелата и аз съм от селата само Ботяфъ.

  8. 18
    20

    Това игрище е извън пловдив в село говнате

  9. 24
    27

    ЖЪЛТИТЕ ЖЕНИЧКИ С ВДИГНАТИ РЪЧИЧКИ И СВАЛЕНИ ПОЛИЧКИ ДУХАТ НА ВСИЧКИ . КАКЪВ СТАДИОН БЕ . ТОВА Е СЕЛСКО ИГРИЩЕ , ОГРАДЕНО СЕЛЕНИТЕ ДА НЕ ПАСАТ ГОВЕДАТА . ВЪТРЕ ПУСКАТ САМО ЖЪЛТИ ОВЦЕ . КОГА ЩЕ ВЪРНАТ ПАРИТЕ НА КТБ , ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО . ИЛИ ПАК НА АВАНТА , КАКТО ВИНАГИ . КРАДЛИВИ ЧЕРВЕНИ ОЛИГОФРЕНИ . ‘ ЧИЧО ВЕНЦИ ИСКАШЕ ДА ЗАТВОРИ ЛИВАДАТА НА ЖЪЛТИТЕ ДЕБИЛИ .

  10. 23
    19

    Чаво и Крушо да си записват. Не повече от 350 билета за селяните на Лаута следващия мач и цена от 8 лева.

  11. 26
    20

    На Лаута пак ви се дават двойно повече на това и пак недоволни. 2000 искат. При положение че сектора за гости на Лаута е един от най-добрите в цяла България. Може би само на Лудогорец и Левски са по-добри. А за да ви дадем ние 2000, вие какво предлагате мърши? 350 и те третират не като футболен фен който отива да си подкрепя отбора, а като говедо в кошара – цял мач прав с никаква видимост към терена. Мърши гнусни. Селски глупави глави. Срам както за Пловдив така и за футбола като цяло

    • 19
      18

      Интересно, защо ви са повече билети, та вие на дербито на Лаута не идвате повече от 300 мангала. Идвайте, тоя път няма са спрем при 3:0…

    • Интересно, че когато дербито беше в Бургас се бяха договорили двете агитка ние си изпълнихме договорката и пуснахме 15000 буфера , а вие се отметнахте като долни курви и се направихте на ударени и дадохте само 750 билета !

  12. 16
    20

    Никой да не ходи на това подобие на стадион, което всъщност е терен за тренировки.

    • 21
      16

      Ами не идвайте бе мангали миризливи,стойте си в катуна!

    • 17
      10

      Не ви се гледа как ще ви порят…

    • 6
      4

      Ми че то вие винаги сте си в бойкот,ето и с Верея беше тотален бойкот!!

Коментарите са затворени