Николай Киров, Лъчо Балтанов и Стивън Петков говориха пред камерите на журналистите след тежката загуба от Берое, дошла след обрат сътворен само за 2 минути.

 

47 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    Носи се слух в Пловдив че Бялката дялкал яко няколко жълти потника,вярно ли е?Те по принцип са си евтини, НО сега ставало въпрос за здраво клатене.

  2. 4
    4

    ЗАЩО СЕ КРИЕШ ПО КАЗАНИТЕ БЕ ЕРОЛЧО, ЧОВЕЩИНАЕ ДА ЗАГУБЕШ ОТ ПО СИЛЕН ОТБОР, САМО ЕДИН МАЧ БИХТЕ В ДОМАТЕВО, ЕТЪР, С СЕПТЕМВРИ СИ Е УЙДУРМА МЕЖДУ ЧУКУНДУРОВ И СМУКАЛОВ, ИЗЛЕС ОТ КОФАТА ЗА БОКЛУК, И ТАКА МИРИШЕШ НА ЧЕСЪН И ЛАЙНА.

  3. 6
    4

    ЖЪЛТИТЕ ЖЕНИЧКИ С ВДИГНАТИ РЪЧИЧКИ , СВАЛЕНИ ПОЛИЧКИ , ДУХАТ ГО НА ВСИЧКИ . ЦВЯТ ЖЪЛТ-НАСРАН . ОТБОРЧЕТО ОТ ПОМАКЛЪКА . ТРИБУНА ” ИЗГРЕВ БОЙС ” КВ. СТОЛИПИНОВО . МАНГАЛЯТА .

  4. 5
    5

    БОТЯВ ИГРА С ДВА СЛАБАКА И БИ , ГОЛЯМ ГО ИЗВАДИХА НО ИМ ВЛЕЗНА ДВОЕН . ОТБОРЧЕТО ОТ СЕЛАТА ПЛАЧЕ ЛИ ПЛАЧЕ . АМИ ДА НЯМА ГО ЦЕЦО КРАДЕЦО И НЯМА ПАРИ . А КОГАТО СТАДИОНА СТАНИ СЛЕД 2 ГОДИНИ МИ СЕ ОБАДЕТЕ НА ГУРКО 4 . ПАК ЩЕ РАЗВАЛИМ КОНЦЕСИЯТА И ЩЕ ПОДПИШЕМ НОВА . ДАЖЕ ВСЕКИ ДЕН МОЖЕ ДА ПОДПИСВАМЕ НОВА . НЯМА ЗАКОН ЗА НЕУСТОЙКИ .

  5. 4
    8

    Наистина в този сайт 90% от драскачите са пълни простаци! Като започнем от този под мен и завършим до разни Историци. От време на време Кавала пише нещо смислено и с това горе долу се изчерпват умните неща! И до като болшинството от коментарите са в рамките на един ред, то този под мен се изпуска да коментира доста подробно, от което му лъсва простотията с пълна сила. Интересно от къде има самочувствието да се изказва като последна инстанция, след като изказът му е като на говедар! Глупостта му е толкова голяма, че дори не се усеща колко се излага?! О, Боже, слез и си прибери вересиите!

  6. 16
    11

    Без да обръщам внимание на напъните на чернобялата циганска гмеч да са остроумни и забавни, защото няма как един ебан в главата цървул да е едно от двете, но със задължителната учтива забележка към тях: пудавиебамайката циганска, отговарям на тея дето се питат какви са аджеба целите на отбора ни тази година.
    Никакви, ето какви.
    Пари за нови трансфери няма, защитата ни е жив ташак, напред само един ТОДОР НЕДЕЛЕВ остана, ама и той е човек, и той си има спадове във формата.

    Изобщо, очаква ни стабилно класиране в средата на таблицата. Като домакини ще бием почти всички без говедата, латекса и делиормана, като гости е редно да ебем Верея,Бистрица и циганите, ше паднем от софийските отбори и от делиормана, по всяка вероятност ше паднем още 3-4 пъти като гости “изненадващо” от Етър, Дунав и Враца и в края на годината ше сме на стабилмо 5-7мо място.

    Изобщо-ще бъде спокойна година, в която няма да спечелим нищо и няма да играем в Европа.
    Мноо важно, преживявали сме и по-лошо, дреме ни на въаголемшките уйове.

    Сега е момента да се пускат момчета като Крис, Милко и останалите-така и така не се борим за нищо, поне да се види стават ли за нещо или не.

    В заключение: Споко, няма поводи за притеснение, тая година ше е крива, догодина се надявам да е по-добре.

    • 12
      6

      Чинийджията!Умен та чак от ушите му изтича ,но жълта слуз вместо мозък!Жлъчна слуз на неудовлетвореност и злоба!Това е резултата на комунистическото възпитание,но аванта свърши!Няма вече кой да ви пълни гушите!Гела и той е закъсал ,свърши злобарино!,За теб е най-добре е да си миеш чиниите ,защото с пасквилите си се приравняваш с Рачо!

      • 7
        11

        Е тва имам предвид приятели като казвам че няма как ебани в главата полумаймуни да са оригинални, да ти еба майката немита у лилавата гъзна фуния Фейзи.

        • 9
          5

          Ей, мияч на чинии, като знаеш много изпрати пари на ръководството за нови играчи! И ти голям разбирач стана.Няма друг такъв простак, като теб.Коментара ти е само от псувни.Ти си един див селянин и такива тиквеници , като теб са за срам на всеки отбор! Избърши си пяната от устата и пийни малко студена вода, палячо.Защитата била зле, ти кой искаш да вземем Варан и Серхио Рамос ли? Изтрезнявай преди да сереш, мияч на чинии!

        • 2
          4

          За разлика от теб съм бял човек със сини очи ? процента славвнин!Ебан в главата но с повече сиво вещество!Ти за разлика от мен си ебан на магистралата до Стара Загора ,и от тогава си в жълтата гей група на Жоро педераста !

    • 3
      1

      Златната чиния пак ни забавлява яко.
      хъахахаха. ти пич, си толкова смотан, че не разбирам как те държат още в миялната.

  7. 9
    3

    Къде се скри бе жълт шопар, КРАСТАВ ЦИГАНИН, гаднотие нали, МИРИШЕШ на ЛАЛУГЕР, един мангал като ровил в казана за боклук и го е видял вътре в казана, ХА ХА ХА ХА.

    • На теб гадно ли ти е, че си порязан, миризлив циганин и миришеш като разпраните шалвари на неграмотната ти майка! Да те…. и мустакатия мангал!
      Писането ти е много трудно бе манго, не се излагай, ами отивай при сестра си да си направите братче за да изкарате още някой лев от помощи за многобройното си – ровещо по кофите – мустакато семейство!

  8. 12
    5

    Без да пиша простотии подобно на жълтата сган, ако ние бяхме на тяхно място днес, само да констатираме, колко поста на Локомотивци има под темите за селяните след резила снощи????? Около 2% от такива на жълтури в нашите теми! Особено, ако сме загубили по такъв позорен начин! Кой е комплексаря в случая? Кой живее от темите за другия? Кой се е скрил в кучи гъз? Това са жълтите скапаняци!

  9. 15
    10

    Някой ще ми каже ли защо феновете на всички стадиони посрещат коматевци със “ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ”

    • 11
      8

      Защото имат да си връщат, ама бой и ебан не връщат!

  10. 21
    6

    Цяла нощ не съм мигнал заради тия боклуци. Как ще паднеш по тоя глупав начин от тия умряли марули?

  11. 19
    4

    От началото на сезона нашите ходят по терена като снощни. На какво се дължи това е въпросът. Не е мъжко да се оправдава това с късата резервна скамейка.

    • 6
      5

      Венци каза:Жълти жени!Ти ,Сельо какви мъже търсиш в катуна от Коматево?

      • 4
        3

        Добре де, Венци казал/М/у другото и за вас каза, че сте селски отбор със селска публика”, но това не го отчиташ!. Но собственика на клуба да ви каже, че сте “банда гейове” и да не му мерите наклона, какво е?

  12. 19
    9

    Уинбет харесва това/обръщалката/! Надяваме се на още взаимни успехи!

  13. 18
    3

    Бел, подпивам ти доживотен договор.

  14. 14
    12

    Не искам да вземам отношение по днешния мач. Не искам да критикувам никого, макар да съм го правил многократно. В края на краищата, всички сме земни и имаме своите недостатъци. Ще говоря по принцип.
    Не е ли нормално Ръководството на Ботев да публикува какви са целите пред отбора? Какъв е бюджета и т.н.? Сега треньорът Киров вижда, че със съществуващия потенциал, не може да постигне резултатите от предните години и е прав да предупреждава и да иска нови попълнения. Защо? Защото още сега има хора, които говорят, че се е изчерпал и т.н. и искат оставката му. Това бие по неговия авторитет и кариера. В същото време, той не е магьосник за да вади от ръкава си заместници на най-добрите му футболисти, които всяка година продават. Да не говорим, че е необходимо време на новите играчи да се вкарат във форма и да се интегрират в отбора.
    Колко по-лесно ще е да се обявят краткосрочните и дългосрочни цели на отбора. Например: ако бе обявено предните години, че започва подмладяването на отбора, можеше да се процедира както с К. Димитров и с други перспективни момчета. И тук идва въпросът: защо ни е тази школа, която вади шампионски отбор, след шампионски отбор, а не е решен въпроса с прехода от юноши към младежи? Къде са тези футболисти от предните поколения? Защо прехода с К. Димитров можа да се осъществи, а с останалите младежи не стана? Защо и с Купенов прехода не се осъществи? Колко наемници и продажници минаха през отбора, а нашите момчета от школата никъде ги няма? Вярна ли е посоката в която се работи: създаване на шампионски отбори, а не футболисти готови за мъжкия ни отбор? Дали не трябва да се наблегне върху изграждането на индивидуалности с ярки физически, технически и тактически възможности и по-малко да мислим за отбори, които печелят шампионати за юноши?
    Струва ми се, че няма кой да мисли от Ръководството по горе поставените въпроси! А трябва да има, особено когато не си богат и не се казваш Реал, или Барселона!
    Не е срамно да загубиш от Берое. Не е срамно да се класираш във втората половина на таблицата. Особено, ако налагаш млади и перспективни момчета, от които се вижда, че ще стане големи футболисти. Явно е, обаче, че не е намерен правилния път на работа! Новият собственик трябва да намери подходящите хора за това. Със сегашните не става! Както се казва в една поговорка ” със стари ку.ви, нов бардак не става”. Аз се съмнявам, че в клуба има хора да мислят перспективно, особено, ако друг дава парите. Мисля, че сега е момента да се тръгне по нов път. Новият собственик е на ход!
    За нас остава да подкрепяме отбора и да се надяваме, че отново ще имаме отбора от осемдесетте години, който не излизаше от тройката! САМО БОТЕВ!!!

    • 3
      5

      Много ми приличаш на мияча на чинии от Лондон!

  15. 19
    5

    Сега всички ще хапнат по едно кило католишки лайна

  16. 26
    13

    Не се нарева Белия , ще го видим как ще плаче като ни бият буферите.

  17. 15
    9

    Само ще ви кажа, че без Белия и Кочев на този етап сме за никъде , може даже и на бараж да идем, че те не си дават зор лидерите изобщо Тошко и Лъчо могат мнооого повече но само Шопов и Густаво се бореха , Минев ми е набор и тича за всички КАК МОЖЕ , че Берое са силни няма спор ама да ти вкарват накрая постоянно си е позор

    • 3
      2

      Белчо,не чух преди старта на сезона да кажеш и дума.Сега хленчиш, като….. за…….!Ми подавай оставка и се махай.Да плюеш играчите че не стават,много кОвренски!Лудогорец тръгнаха кофти и явно ще сменят треньора и Белухата започна да сере, откъдето се храни!

  18. 19
    8

    Белият е прав за късата скамейка, но не бива да ги разказва тези неща по Диема.Малко звучи оправдателно.Аз съм направил всичко, ама е такова положението.Не е мъжко.Трай си и си работи.

  19. 20
    16

    Пак ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
    ШИБАЙ ЖЪЛТИГЕ

    • 9
      14

      Шибай шибай ама закъсах за презервативи ва да гоейба….няма ли някой втора употреба.

  20. 25
    17

    Лъчо, наша-ваша – жив ташак сте. И ти и особено Тошето. Не се борите докрай, карате я лежерно в тоя Ботев. Всеки мач сме – ако стане.. Но без тичане и борба не става.
    Май и ти и другия ще сте до пенсия в Ботев.
    Гледайте да се стегнете срещу циганите!

    • 17
      9

      … не говоря за некадърниците в отбора – говоря за тия които можете, но не давате всичко от себе си, просто не повеждате отбора като лидери, играете само за мача..
      Виж, не искаме много – 2х45 на седмица. Много ли е?

  21. 18
    9

    Бяхте агонизиращо близо до победата,и ако не беше тото-то,можеше и да я вземете.

  22. 26
    27

    Бял,мъжкарите поемат вината върху себе си,путките мрънкат и се оправдават!Палийски го няма,сега кой ти е виновен???

    • 15
      17

      за кое да е винивен бе манго?Гледай си кенефа зад ВСИ и не се меши в темите за Ботев!

      • 5
        7

        Много си надървен ,селяк?!На магистралата до Ст .Загора ,когато се търкаляше в краката ни иде молеше като момиченце(защо като),беше много миличък,а Изгрев бойски манго?Във форумите ти идва куража.

        • Запуши си отворената кратуна, че ще изтече и малкото мозък, който е в нея – мангоуу!

    • 19
      9

      Ачката го няма, сега му сърбаме попарата, която ни надроби бе миндил. Ама някои си го харесват, щото е едно от протежетата на Шиши!

Коментарите са затворени