Ботев Пловдив можеше да вземе точка или три при гостуването си на Берое, но домакините успяха да сътворят късен обрат след изненадващ гол на Стивън Петков.

Канарчетата откровено играеха защитно в този мач и чакаха своите шансове на контраатака, докато домакините атакуваха настървено.

Първата сериозна ситуация дойде чак в 36-ата минута. Тогава Цонев центрира от корнер, топката попадна в краката на оставения абсолютно непокрит Ерол Алкан, но централният бранител на заралии стреля в аут от три метра. Секунди по-късно Камбуров осъществи добър пробив отдясно, но защита на на Ботев успя да се справи.

Втората част започна отново с натиск на Берое. Заралии можеха да открият резултата в 57-ата минута, когато на два пъти имаха добри ситауции. Първо Цветков шутира от десетина метра, но Кайзер изби. Топката отново попадна в халфа на заралии, който този път центрира към Райнов, но капитанът на домакините стреля с глава в аут.

В 74-ата минута Ботев като по чудо не откри резултата. Стивън Петков центрира отлично отдясно към Балтанов, капитанът на канарчетата се хвърли на шпагат, но шутът му от два метра излезе покрай десния страничен стълб. Само четири минути по-късно пловдивчани поведоха чрез Стивън Петков. Неделев изведе перфектно в “коридор” Филип Филипов, който центрира към тарана на канарчетата и той с глава простреля Перниш за 0:1.

Само 3 минути по-късно зелените най-накрая успяха да разпечатат вратата на Кайзер, още 2 по-късно се стигна и до пълния обрат. . Боби Цонев центрира към Бригидо, който след ефектен удар с глава изравни, а малко след това Ничев си отбеляза автогол след центриране на Цонев.

По лошата новина за Ботев може би е контузията, която получи Стивън Петков в последните секунди на мача. След нарушение срещу него Лудия напусна терена накуцвайки, като не успя да доиграе мача.

БЕРОЕ – БОТЕВ (ПД) 0:0

0:1 Стивън Петков 78
1:1 Бригидо 83
2:1 Камен Хаджиев 85

БЕРОЕ: 12. Перниш, 4. Алкан, 5. Меска, 6. Цветков, 7. Райнов, 9. Камбуров, 10. Цонев, 11. Бандаловски, 19. Василев, 26. Хаджиев, 73. Минчев

БОТЕВ ПД: 22. Кайзер, 28. Филипов, 5. Димитров, 6. Ничев, 23. Минев, 18. Терзиев, 17. Балтанов, 8. Неделев, 16. Шопов, 93. Афонсо, 20. Петков

СЪДИЯ: Станислав Тодоров
СТАДИОН: “Берое”
НАЧАЛО: 18:45 часа

83 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Ко стана с яткити от Копнежа, ва ?

  2. 12
    6

    Мангалсурата от Лаут джами смърдят непоносимо за гражданите на Пловдив. Вашият ред за стригане идва мърши.

    • 5
      9

      Само в потрошените ви глави от магистралата до Стара Загора ,има Лаут джамия!Изгрев бойс джамия реалност в Столипиново с минарето , ибриците, с които си миете задниците като ви ги сцепят!Това е живота ви жълти тролове!

      • 4
        2

        ЖИВОТЪТ НИ Е ПРЕКРАСЕН, ПАЛЯК !!! САМО ЧЕ ОТ ОМРАЗАТА ВИ КЪМ БОТЕВ Е ОЧЕВАДНО, ЧЕ ВАШИЯТ НЕ Е !!! ХАХАХАХА АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧЕРНО-БЯЛ !!!!!

  3. 7
    12

    Повече не МОЖЕТЕ, товаса възможностите на ЦИГАНИТЕ! имате отбор от три годни, и с помощта на някой друг хора съществувате, питам къде са парите от трансферите, от УЕФА, всички знаят че ДОМУС АГА ги лапна, той знае как да ва чук – чук с ЧУНЧУКА, питай Арменец какво означава чунчуч.

  4. 2
    9

    Най големите ЦИГАНИ са БЪЛГАРИТЕ? защото БЪЛГАРИНна БЪЛГАРИНА вика ЦИГАНИН,681.лето знаме конска опашка, патури КАЗАН, ТАТАРИСТАН.

  5. 2
    10

    Най големите ЦИГАНИ са БЪЛГАРИТЕ? защото БЪЛГАРИНна БЪЛГАРИНА вика ЦИГАНИН,681.лето знаме конска опашка, патури КАЗАН, ТАТАРИСТАН.

  6. 4
    7

    Аве що ви викат шабай жълтите тея марули

    • 4
      1

      Ае буфери вие да не сте сменили града пак, намирисва нещо тука. Марулите ви зеха футболистите, пеят ви глупавите песни, сега оства да се прекрастят и годината може да смените на 1916. А гледам и публиката ви в Стара Загора е утишла за тва няма никой на ваща саборетина.

  7. 10
    6

    Белият е пълен въз – един мач не може да проведе.
    да поведеш в 77 мин и да паднеш, ннннннееееее – жив кавал е – за нищо не става.
    Викайте Г.Дерменджиев – свободен е.

  8. 9
    9

    Някой знае ли какво става с Колежа? Преди ви информирах, но сега не съм на село. Цяло лято ще съм в Мадан при нашите и нямам инфо. Мерси предварително!

  9. 14
    6

    Циганина винаги си остава циганин.Мрзят повече Ботев отколкото обичат кюстендилският навлек.Коментарите го доказват.Няколко гризача постоянно серат в темите за ботевата чета използвайки правото да сменят никове.Скрити зад анонимност жалкарите от аналния двор на Агррния избиват комплексите си.Самонаричанията,измислиците и неадекватните лъжи са приоритет на циганската общност.Рожденна дата,наследници,ювентинци,неаполитанци,истински шундомайни,мургави красавци,смърфиетки беси и прочие са само част от репортоара на мангалската паплач.За това навсякъде ги посрещат с ,,цигани,цигани”.Расова хигиена за потребителското племе.

    • 8
      1

      еми иначе нямаше да сме цигани ,затова

  10. 12
    7

    ЛЪЧУ И ТОЩИТУ НЕМАТ МЕСТО В НАЦИОНАЛА!!!!
    ГОЛА ВОДА СТЕ ПУМАКЪЛИ ЩЕ ВИ ГАЗИ ЛОКОМОТИВА!

  11. 14
    5

    кой продаде мача? пак ли Лъчо или Стивън

  12. 9
    7

    Не искам да вземам отношение по днешния мач. Не искам да критикувам никого, макар да съм го правил многократно. В края на краищата, всички сме земни и имаме своите недостатъци. Ще говоря по принцип.
    Не е ли нормално Ръководството на Ботев да публикува какви са целите пред отбора? Какъв е бюджета и т.н.? Сега треньорът Киров вижда, че със съществуващия потенциал, не може да постигне резултатите от предните години и е прав да предупреждава и да иска нови попълнения. Защо? Защото още сега има хора, които говорят, че се е изчерпал и т.н. и искат оставката му. Това бие по неговия авторитет и кариера. В същото време, той не е магьосник за да вади от ръкава си заместници на най-добрите му футболисти, които всяка година продават. Да не говорим, че е необходимо време на новите играчи да се вкарат във форма и да се интегрират в отбора.
    Колко по-лесно ще е да се обявят краткосрочните и дългосрочни цели на отбора. Например: ако бе обявено предните години, че започва подмладяването на отбора, можеше да се процедира както с К. Димитров и с други перспективни момчета. И тук идва въпросът: защо ни е тази школа, която вади шампионски отбор, след шампионски отбор, а не е решен въпроса с прехода от юноши към младежи? Къде са тези футболисти от предните поколения? Защо прехода с К. Димитров можа да се осъществи, а с останалите младежи не стана? Защо и с Купенов прехода не се осъществи? Колко наемници и продажници минаха през отбора, а нашите момчета от школата никъде ги няма? Вярна ли е посоката в която се работи: създаване на шампионски отбори, а не футболисти готови за мъжкия ни отбор? Дали не трябва да се наблегне върху изграждането на индивидуалности с ярки физически, технически и тактически възможности и по-малко да мислим за отбори, които печелят шампионати за юноши?
    Струва ми се, че няма кой да мисли от Ръководството по горе поставените въпроси! А трябва да има, особено когато не си богат и не се казваш Реал, или Барселона!
    Не е срамно да загубиш от Берое. Не е срамно да се класираш във втората половина на таблицата. Особено, ако налагаш млади и перспективни момчета, от които се вижда, че ще стане големи футболисти. Явно е, обаче, че не е намерен правилния път на работа! Новият собственик трябва да намери подходящите хора за това. Със сегашните не става! Както се казва в една поговорка ” със стари ку.ви, нов бардак не става”. Аз се съмнявам, че в клуба има хора да мислят перспективно, особено, ако друг дава парите. Мисля, че сега е момента да се тръгне по нов път. Новият собственик е на ход!
    За нас остава да подкрепяме отбора и да се надяваме, че отново ще имаме отбора от осемдесетте години, който не излизаше от тройката! САМО БОТЕВ!!!

  13. 9
    8

    Плаче ми се канари, плаче ми се. Как ще се спи тая вечер, акъла не ми го побира?Най-добре пак да си сипя.

  14. 10
    7

    Па ли паднайми братя кънари. Това вече не се търпи. Най-добре пак да ни зкрият.

  15. 12
    14

    Гледам Зарата доволно са разкичили жълтите глупаци. Цялата им ограда в жълти парцали

  16. 6
    9

    Sega shte vi napisha edna declaracia i gi pochvaite vashte rakovoditeli.Ako gi izgonite az shte vi kaja kak fenovete da rakovodite kluba.Stavate shampioni i otivate v Shampionska liga!

  17. 16
    5

    Пак ли аз съм виновен, д’ейба и тотаджийските мисири !

  18. 12
    8

    ЛОКО НЯМА ИЗГРЕВ БОЙС ОТ СТОЛИПИНОВО . ПОМАЦИТЕ СА ОТ ОКОЛНИТЕ СЕЛА . ЖЪЛТИТЕ ЖЕНИЧКИ Ц ВДИГНАТИ РЪЧИЧКИ , СВАЛЕНИ ПОЛИЧКИ , ДУХАТ ГО НА ВСИЧКИ . ЦВЯТ ЖЪЛТ-НАСРАН . СЪДИЯТА ТРЕВАТА , ВРЕМЕТО . ВЯТЪРА СА ВИНОВНИ . КОМАТЕВЦИ ДА ГИ ШИБАТ В СТ. ЗАГОРА .

  19. 19
    14

    Ботевист трето поколение съм ама такова порно не помня да съм гледал….жалко.

    • 7
      5

      мангал – 10-то поколение си, със сигурност.

  20. 18
    14

    ОТНОВО СЕ ПОЛУЧИ ПОРЕДНАТА ДРАМА ВЪВ СТИЛ ХЕПИЕНД СЪС ДЕЙНОТО УЧАСТИЕ НА ЖЪЛТИТЕ КУРВИ ТЕ БЯХА ТОЛКОВА ЩАСТЛИВИ МИЛИТЕ СЛЕД КРАЯ НА МАЧА И КАК НЯМА ТЕ БЯХА АНАЛНО УДОВЛЕТВОРЕНИ МНОГО КАЧЕСТВЕНО ГИ ОНОДИХА И ТО НЕ КОЙ ДА Е НЕ ЗАЩОТО СЕКСА ОТ БЕРОЕ ИМ ДОЙДЕ КЪС И СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ САМОЗАДОВОЛЯВАТ ДОЛНИ ЖЪЛТИ НИМФОМАНКИ ТЕ ЗАТОВА ХОРАТА КАЗВАТ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

    • КАК ИСКАМ ДА СЕ СРЕЩНЕМ И ДА МИ ГО КАЖЕШ В ОЧИТЕ, ПАЛЯЧО !!!

  21. 14
    11

    Всички виждаме,че в отбора няма конкуренция и дълбочина.Искам да питам,ако утре се контузят Лъчо,Тошко и Стивън кой ще играе на тяхно място?Искаме да налагаме младите.Ами не са готови за мъжки футбол.Видяхме ги в контролата с Хебър.Е няма такъв треньор да ги пусне срещу Левски,ЦСКА или Лудогорец.А дори и срещу буферите.

    • 12
      4

      Какво ад ги налагаш тия малките? Те нищо не показват, просто защото не могат. Това е ясно като бял ден.

  22. 10
    5

    ей тва мноо ми ареса: Въпреки загубата – ще си сипя един ром със сок от манго!

  23. 14
    12

    ЯЖТЕ СИ ЖЪЛТИТЕ ЛАЙНАНА, СУКИ, ДЛЯ ВАС ТОЛКА БОЙ, ЕБАНЕ И ЛАЙНА.

    • 13
      11

      Лапай пак 3 жълти кура съветска пияна сган фен на цигански отбор!

      • 8
        5

        ИДИ НА ХУЙ ЖЪЛТ МАНГАЛ ОТ РОМСКИ ПРОЙСХОД, ТИ СИ ОРИГИНАЛЕН МАНГАЛ.

  24. 17
    15

    Всичко е закономерно, трябва пара и още играчи с щайгата, Ничев, Димитров няма да стане, че то играем без защита, и като го няма Жоао Паоло да вкара още 2 гола и да компенсираме и ………

    • 15
      17

      Добре,трябват нови футболисти.НО кой да ги избере да са качествени????Защото Белухата ,който доведе и за Сокол Марково ,НЕ стават!!!!Въпреки това ги налагаше целият втори полусезон миналото първенство и това ни лиши от Евроучастие…..водещо до спонсори и други доходи!

      • 14
        11

        Не си прав Шопов е качествен състезател, Няяма добри защитници за без пари, няма грам конкуренция на нито един пост, а Белия когото хулиш ти продаде и Вияна, Косоко, взе Панов, Вутов, Генев, принудиха го да пусне и Бризола само обърка за Тони Тасев но всичко друго е доста добро. ……

        • 7
          3

          Кое му е доброто на Алфонсо или Диого??????Стивън бележеше всеки мач а седеше резерва .С Жоао Паоло бяхме класа над говедата,обаче инат и страх….дори с човек повече пазехме резултата!Онзи Димов,същият малоумник и в Черно Море ама нашият го държа в най-важните мачове.Не ми го хвали Белухата!

          • 3
            1

            ЗА БЕЛИЯ ИЛИ ХУБАВО, ИЛИ НИЩО !!!

            ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЕЛИЯ ДА НЕ ВИ БАРНЕМ МЪРШИ !!!

  25. 6
    12

    Обаче Камбура кви голови им шибна днес! Добре, че беше той иначе Берое нямаше да бият!

  26. 20
    15

    Ава пичаги ша ва питам нещо ама ми го кажете правичката…..тая битка за Тракия за нас стрямалий където живеем в Тракия ли са отнася ва….щото бат Стоян канара щял да черпи за готиното мачле ва.

  27. 16
    25

    Поддръжниците на Белия още ли го харесват? Още при 0-0 около 60мин прави дефанзивна смяна с цел да пази равенството. Мишка!

    • 26
      12

      Ако може, би ли ми обяснил коя офанзивна смяна в този състав е по-добра от Серкан? Понеже изглежда си “доста компетентен” ще ти припомня, че голът дойде след смяната! Моето лично мнение е, че мачът беше изигран тактически много правилно, но за пореден път липсата на опит и психика на младите футболисти в защита коства победата.

    • 22
      7

      Да бе, и аз исках да пусне напред Мбапе, Роналдо и Кейн и да ги разцепим марулите, не мога да разбера защо държи на пейката такива играчи.

      • 10
        10

        какво му се връзвате на миризливия мангал?Целта му е естествено да има разединение между нас феновете на Ботев.Мога обаче да го успокоя,че това няма да се случи и да обърне повече на любимия си физкултурник,че след една седмица плюнките ще са към него

  28. 22
    11

    Отборът има нужда от подсилване.С тия футболисти това е максимума.Да няма една читава резерва.Тоя Апостолов е по-зле и от Алваро.

    • 26
      5

      Факт.
      В момента имаме отбор колкото за в средата на таблицата, тва е положението.

  29. 15
    22

    Другата събота имигрантите да стягат халките! Чакаме ги с натопорени шпекови! И да не забравят анадолския мехлем!

    • 24
      12

      Млъкни бе, хем сме насрани,хем устите ни големи

  30. 20
    27

    Тия Локото ша ни разпорат трътките. Много сме слаби. Цял мач един удар. Тоя белия се изчерпа.

        • 19
          14

          Не знам ама аз и миналото първенство имах надежда, че ще бием Ботев, както каза Крушо ама те ни разнибитиха. Добре, че ги спряха да вкарват иначе отивахме пак на 5-я етан!

  31. 22
    25

    Жълта трагедия. Закривай. Някой да дръпне сифоня.

  32. 19
    27

    Да попитам защо на всички стадиони, където играят селянките ги посрещат с ” ей жълтури, майка ви ш’еба и шибай жълтите” ?!?

    • 34
      12

      Ахахахаха, по-забавното е защо на всички стадиони,които мърсят с присъствието си столипинските параолимпийци, ги посрещат с мощното ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ!!!

      • питам за едно приятелче от изгрев мангал минет бойс
        16
        19

        Защо говедата скандират цигани, цигани, когато играят с коматевци

        • 22
          7

          А тва е лесно-защото си бъркат по дупките със столипинската гмеч-по роднинска линия с аджисанските мамули…циганите се подkрепят едни други, мангали от всички страни съединявайте се, нещо като цигански интернационал…

    • 10
      11

      Нямате проблем, другия мач можете да чуете ” Хей МИНГЯНИ, майка ви ш’еба и шибай МАНГАЛИТЕ“

  33. 26
    7

    Коце Ничев сложи Пламен Димов в малкия си джоб. Такъв смешен автогол отдавна не бях виждал.

    Белия би трябвало да е разбрал че да работи една такава тактика-дебнем един или два шанса, основното е да имаме защита, която да затвори мача след като вкараме.
    А ние отзад имаме Кукленото шоу-мъпет до мъпета.

    Абсолютно заслужена загуба.

    • 16
      11

      Жива ли си ма ?
      Мислех че сме те загубили !

  34. 14
    19

    Тото курвите на А група пак се проявиха. Как е жълтури захлебвате ли или само Ачо сълзата и Пеевски намазват.

  35. 14
    18

    Сега се връщам от къро. Како свърши мачо?

  36. 18
    18

    Честито , секс с предизвестен край !
    Тото порно от ново измерение

    • 20
      13

      Тото се нагледахме с Локо със Славия и Лудогорец!

Коментарите са затворени