Част от феновете на Локо Пд запушиха след мача с Верея изхода на паркинга на Лаута и въпреки наличието на много униформени успяха да изразят недоволството си срещу собственик на черно-белите Христо Крушарски. Бизнeсменът тръгна с колата си веднага след края на мача, но бе пресрещнат от фенове, които започнаха да го освиркват и обиждат.

След като Крушарски премина през тях ескортиран от няколко полицаи, феновете започнаха да пеят обидна песен насочена към Чавдар Цветков, който обаче не присъства днес на мача, предаде репортер на PlovdivDerby.com.

 

66 КОМЕНТАРИ

  1. Срам ме е от вас… Не Крушарски е причината за празният стадион, а вие!

  2. 12

    Круша отивай си защото ще ти стане тесен Пловдив !!!Да не стане като Дебелия и Веско Тъпия да те е страх да дойдеш в Пловдив!!!

    • хаха. това е момент на трезвеност ли го измисли

  3. 11
    1

    МНОГО ХОРА ИСКАТ ДА КОМАНДВАТ , НО ПАРИ ДАВА САМО ТОЗИ , КОЙТО НАЙ – МНОГО ГО ПЛЮЯТ …

  4. 14

    С ТЕЗИ ИЗЦЕПКИ НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЯМА ДА ДОЙДЕ ДА ВИ ИЗДЪРЖА КЛУБА ! Няма да видите НОВ спонсор СКОРО …

  5. 13

    Мисля, че е време тези момченсца да се замислят дали те се наистина фенове на Локомотив.
    С действията си доказват обратното. Може би те са фенове, но на тарторите си

  6. 10
    2

    Баси маймунските звуци. Зоопарк Лаута.

  7. Някой пита къде е ДЕБЕЛИЯ ,ами в кантората на адвокатите,Свършиха им парите, и сега бистрят новс,А мие абдалите им пращахме пари, Кажете потници къде е Нежния и защо не е с вас,

  8. 19
    3

    Потниците да си подават оставката веднага! Крушарски не е собственик мечта ама поне дава нещо докато потниците и ония които им дават акъл само прибират.

  9. 17
    3

    Разбихте публиката тотално,сега довършвате клуба.

  10. 4
    4

    Комплекса при буферите е голям.Ако бяха през тези години преди жАлтите в таблицата нямаше да го има това.

  11. 8
    5

    ДОН КРУШОН Е ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ НЕ ГО БАРАЙ ТЕ ВА НИВГЪЖ СМЕ НЯМА ЛИ ТОЛКОВА НАДЕЖДЕН КУЛТУРЕН И ВЪЗПИТАН ПРЕЗИДЕНТ А ОТГОРЕ НА ТУЙ ИМА И ФУТБОЛНА ГРАМОТНОСТ.
    ЦЯЛА СТРЯМА Е ЗАД ВАЗИ Г-Н КРУШАРСКИ НИ ЩА СМЕ ДО ГРОБ С ВАЗИ ОТ НА ПРАШ ШАСТЛИВ И НАШТУ ЛОКУ Е ВЕЛИК ОТБОР.СЯ КАТ НА НАПРАШ И ШАМПОАНИ ЩА ТА НОСИМ НА РЪЦЕ БОЖЕСТВО ВЕЛИКО.
    ДО ВСИЧКИ ВЕРНИ ЛОКУМУТИФЦИ НЕ ПИПАЙТЕ КРУШО ТО Е ВЕЛИК.

  12. 20
    14

    Празния стадион показва че феновете на Локомотив не одобряват това управление.След гръмката победа ,лаута вчера трябваше да посрещне десет пъти повече публика.Нямаше я.Това знак ли е .Не се сърдете на жълтите,само си спомнете как благославяхте Христолов.Съдбата на връща.

    • 10
      2

      Кога сме имали повече публика ла.Жалтите са виновни!!!

    • 6
      1

      не лъжи!
      стадиона е така още от както изгонихте Коко.
      Вчера имаше повече публика отколкото на мача със Славия.
      На всички стадиони в БГ е така – и за това ли е виновно “това управление”??!!

  13. 13
    1

    мерака и простотията нямат край

  14. 25
    5

    Какво падение!!!Двайсетина платени “потника” /по-точно идиота/ в “акция”…Докато тези талибани не бъдат изгонени от стадиона винаги ще има проблеми!

  15. 18
    7

    Аз съм Пловдивчанин. Аз обичам Божествената Игра Футбол. И разбирам от Футбол. Аз уважавам съперника. Дал съм Мои средства за Всички Пловдивски Отбори. Когато съм бил у Дома….. Изгонете футболни хулигани!!ш!

    • 12
      13

      Пето поколение – кюстендилски циганин, сакъ мангал! Какво си дал ти за пловдивския футбол?
      Купил си пет билета преди 10 години като бяха по 2 лева ли? Катунар изпаткал!

  16. 16
    8

    Аз не съм организиран фен. Като Жоро Слона, Иван Куцаров/човекът има научни и академични титли/, Владо Янев/ и той…с титли съм САКЪ ПЛОВДИВЧАНИН, неразбираемо за Стрямъ и организирани /?/ фенове на Локомотив/?//. Та! От силата на трето поколение Локомотивец, отгледах с любов четвърто и мечтая за Пето! АЗ казвам – потници, мегафони, организирани и платени простаци – ВЪН ОТ МОЯ СТАДИОН, МОЯ ОТБОР, МОЯ ГРАД, МОЯ ЖИВОТ!!!!!! ВЕДНАГА!!!!!!

    • 6
      9

      Моите уважения, към теб и към всички , упоменати!
      Но без тия , простаци, Локомотив, отдавна нямаше , да го има….
      Извинявам се и респект , за вас!

      • 18
        7

        Точно обратното – тия простаци дърпат клуба назад с постоянните си изцепки и глоби, които трупат на гърба му. Осъзнайте се, тази “фенска култура” вече не е на мода по стадиона в Европа, демоде сте. Времената се променят, с изключението на лумпените от Неапол, на които нашите потници умират да подръжават. Хората по света отиват да се насладят на спорта и за развлечение, да се разходят със семействата си и да се разведрят от ежедневието, както беше и в България преди 20-30 година. Ултрас културата не носи нищо добро със себе си, само омраза, разделение и ексцесии. Това е пагубно за обществото и трябва да се изкорени не само от Лаута, а от спорта като цяло в България.

  17. 13
    18

    Врагов, Росенчо и жълтите тролове не могат да спят да се чудят в кой интернет сайт повече интриги да направят. На всички ще ви дойде времето!!!

    • 17
      7

      ти не си локомотивец. много ли те боли, че Локо би с лекота?
      май много ви стана, гнусни потници. нали сте много велики, ама като видите полицията и се насирата.
      маши за евтини поръчки

    • 20
      6

      Само палка в главата за скъсани “революционери” като теб! Такива тъпунгери, докато кадруват по българските стадиони, никой нормален човек няма да си заведе семейството на мач. Потници миризливи, срам сте за Локомотив, за града и за държавата ни! Как няма един сериозен закон за утрепки като вас, който да ви прати на топло, докато си седнете на задниците и станете нормални граждани. Срам ни е от вас, не Крушарски, не отбора, а вие сте тези, които в последните 6-7 години срамите Локомотив и ни излагате пред цяла България. СРАМ НИ Е ОТ ВАС, СОЦИАЛНИ ОТПАДЪЦИ!

      • 7
        16

        По спокойно, ве балък!
        Кажи ми, селска главо, харесва ли ти , това което става в Локомотив?
        Да те еба и пловдивчанина, да те еба и в , локомотивеца!

        • Ето го поредния “възпитан потник”! Колкото повече говорите, толкова повече ви лъсва простотията. Като не ти харесва дай алтернатива, революционерче?!

  18. 18
    6

    Пластмасовият не вярваше, че Крушарски ще вземе земите с концесията и сега сере кръв. Не го ебе за Локомотив, а за баницата от която няма парче за него и сие. Крушарски е бетон и варианта да си тръгне е да му платят 15 Евро милки, демек нулев.

  19. 10
    4

    Треньора е треньор,къдеса плюнките дето от футбол хабер си няматf!

  20. 23
    5

    Крушйо премести си отбора в Самоков да ти е мирна главата тея продажни копелета не заслужават отбор в А те са окръжните от днес спирам да ходя на мачове това не е спорт това е беззаконие фенове да кадруват егати срамотията били обединени фенове Лъжци

  21. 20
    3

    Зума къде е сега. Когато ни трябва най много се покрива

  22. 6
    3

    Nqma kak da doide nqkoi tip Kiro Gela
    Zashto se vzimat malki otbori bez mn publika a grupa e pulna s hibridi

  23. 21
    11

    Дейба ваш’та мама локомотивоциганска дейба!

  24. 20
    9

    Сичкото фен на локуто бехме там и препъйлнихми стадьона

    ? ???

  25. 28
    5

    Няма хранилка и Крушо черен
    Адвокатите ли ще дават пари или тия дето викат ……….много хора им секна крана ….аз ако съм бизнесмен и виждам как с лека рака се гонят Галя.Коко.Магарешки.сега и Крушо как пък 1 не ставаше кой нормален ще си дава парите и след 2 г да го .махаме или тоя дето поеме локомотив няма да му пука важното е да се играе за момента

    • 7
      16

      Ква хранилка бе кретен изгнил. Хората не искат тая пияна пасмина да продължава да се подиграва с Локомотив. Всеки ден циркове. Една победа срещу Верея няма как да измие срама натрупан през последните 3 години.

  26. 7
    21

    Всички коментари против Локомотив тук, се пишат от Радко Врагое и Румен Руйчев! Смърт за вас! Ще дойде и вашия ред, мишки!

    • 15
      4

      Obarkal si se az plashtam za vsichki komentari s parite na lihva ot Lokomotiv i plashtam na 20 gladni fena da se valnuvat vmesto men!

    • Брато ти нали си бояджия бягай към обекта комплексите предавай на село от теб по голяма мишка няма чикеджия малък няма ли да изоре те стадиона въшкар

  27. 34
    5

    потниците са маши в ръцете на Пластмасовия и на адвокатчетата.
    Жалки наркоманчета, които за 20 лева изпълняват всякакви поръчки

  28. 11
    3

    “Потниците са жълт подлоги”?!?!??????!?!??!?!??!?!
    БАТКУУУУУУУУН
    МАМЪ ТИ ДРЙБЪ ЦИГЪНСКЪ
    НЯМА ТАКИВА ШИЗОФРЕНИЦИ
    ХАХАХАХАХАХХХХХАХХАХАХХХАХХАХАХАХАХ
    КОМПЛЕКСИРАНИ АМЕБИ

  29. 9
    14

    Потниците са жълт подлоги!Вие се обичайте крушите,за да върви Локомотив напред!

  30. 31
    5

    20 платени фена от адвоката!
    Браво Локомотивци!

  31. 9
    29

    ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ… СЕЛСКИЯТ ТАРИКАТ ПРОСТАКА КРУШАРСКИ ДА СИ ЗАМИНАВА ЗАВИНАГИ

  32. 17
    9

    Черно белите на курви синове,кухи като гадулки

  33. 24
    11

    Дейба вашата мамица циганска дейба
    По прости кретени няма на света
    Да режат клона на който седят

  34. 15
    8

    ВИЕ БЪЛГ……. много неблагодарен народ сте,за сетен път го показах те.Ето вижте се отстрани що за шайба сте.Серете в чинията дето ви хранят.

  35. 34
    10

    на кой му пука от няколко потника?!
    Истинските локомотивци сме с Крушарски

  36. 29
    16

    Простотията идва в повече!
    Бихме Лудогорец, сега Верея. Отбора постепенно се стабилизира. Идва дербито. Кому е нужно това напрежение! Ай спрете се вече!

    • 16
      4

      След като отборът победи със сравнително красива и ефективна игра днес, вместо тези хора да празнуват победата и да се радват, че тръгваме напред, те отиват да правят проблеми и интриги. Това не са фенове на Локомотив, това са кухи глави, които искат по една палка в главата, за да си седнат на задника. Да се забрани достъпа на тези индивиди до стадиона, на нормалните привърженици ни омръзна да слушаме техните глупости и клубът да им плаща глобите.

      Разберете, тези хора са промити мозъци, това не са привърженици на спорта и Локомотив, а социални отрепки, които търсят начин да отъждествят себе си и съществуването си с подобни хулигански прояви. Време е стадионите да бъдат изчистени от тези лумпени, защото не само Локомотив, а и като цяло българския футбол няма да отлепи напред, ако продължаваме да сме свидетели на тези примитивни същества. В кой век живеем да търпим такива простотии?!

      • 3
        11

        Ела им го кажи другия път мършо

        • 11
          3

          Типичния “революционер”. Няма какво да те коментирам, виж си отношението и начина на обръщение, жалко просто, че се обръща толкова внимание на индивиди като теб, ти си срам за Локомотив и за истинските привърженици на този уважаван клуб от цяла България.

Коментарите са затворени