Жълтата карта на Уирис Густаво де Оливейра е пристигнала в родната футболна централа, научи PlovdivDerby.com. Така последното ново попълнение на смърфовете ще е на разположение на старши-треньорът на Локо Пд Бруно Акрапович за домакинството на Верея утре.

Ако Густаво не попадне в групата на босненеца за мача, то той със сигурност ще играе в дербито срещу Ботев в първия кръг в Елитната до 19 години. Черно-белите гостуват на Ботев в Коматево в неделя от 18:30 часа, а срещата ще можете да гледате НА ЖИВО в GlasTV>>>

10 КОМЕНТАРИ

  1. 18

    Кога ще дадат Колеви отчет за паричните потоци?????Кой колко е усвоил!

  2. 17
    2

    На потниците им лъснаха крадливите задници.Вижте част от декларацията на Христо Крушарски :

    Интересно е да се отбележи, че разходите за счетоводната кантора са направени за сметка на ПФК Локомотив Пловдив, докато управлението на феновете се е осъществявало през сдружение „Бъдеще за Локомотив“. Тоест приходите са отивали в сдружението, а разходите са се трупали за сметка на клуба.

    • 15
      2

      за съжаление май и при нас е същото… кога ли ще лъснат и на Ачо далаверите

  3. 20

    Питам всички и жълти и черно-бели,как ви се струват трите коментара под мен ?Коментари на нормални хора ли са?Този е един и същ неграмотен човек!Как да комуникират с такива меко казано простотии?! Той не знае какво иска да напише!За мен причините да две : 1-пълна неграмотия.2-доста сериозно боравене с наркотици!

    • В този сайт комуникацията е невъзможна.Игнорирай и да не ти дреме.

      • 5
        1

        Свиркай си и не обръщай внимание на циничните олигофрени, независимо от кой отбор са.

  4. 1
    9

    а ас сам го писал тува веднаш да са еба ф мангала

  5. 3
    10

    изкъм си чрънобелата карта тогива ша играа

  6. 2
    9

    изкъм си чрънобелата картатогива ша играа

Коментарите са затворени