Фенове на Локомотив Пловдив се срещнаха днес на Лаута. Предварително срещата бе обявена да се състои на Трибуна Бесика, но тя се е провела на ложата в Сектор А.

На самата среща феновете са обсъждали случващото се в клуба. Все още няма официална информация от тях, каква позиция ще заемат, след днешната декларация на Христо Крушарски.

След срещата между тях фенове разговаряха и с играчите, като са им заявили, че имат тяхната подкрепа.


Снимка на Plovdiv24.bg

Снимка на Plovdiv24.bg

36 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    3

    Циганският сериал с помашко-говедарски привкус не спира да забавлява гражданите на град Пловдив! Новият сезон е много як!
    Всеки ден нова серия, коя от коя по-интересна!
    Циганската драма е безгранична!
    Очакват се продуценти от Боливуд!

  2. 9
    4

    Ебахти циганската седянка! Толкова човека идват и на мач, и аз за тая шепа смрадливи цигани съм изхарчил милиони?! Мале, мале…… в какво се забърках!

  3. 12
    12

    Вчера стана ясно, че еколозите в България са внесли подписка в парламента против инищожаването на образувалата се по естествен начин бутаническа градина на бул. Източен-10 в Пловдив. Преди 5 години там имаше футбоен стадион но след събарянето му по желание на самите фенове на клуба който ползваше този стадион, там от години се образува естествена гора в която живеят и се развъждат много животни. Котки, кучета, жаби и много видове птици! Еколозите са се обявили против изсичането на младата гора, както и на обрвзувалото се тресавище и дюните, които са остатъци от събарянето на бившият стадион. Вместо стадион, еколозите са предложили въпросната бутаническа градина да се превърне в “Паметник на жълтата простотия”, където освен хубавата растителност има и бетонени пейки за отдих седейки на които, всеки посетител може да види с очите си, докъде може да доведе жълтурската простотия!?

    • 9
      7

      Сабри, стига си правил опити да се правиш на журналист, че жалтити ще ти се смеят! Дори и най-неграмотният журналист знае, че ботаническа се пише с О!
      То бива да сте неграмотни мангали ама това на нищо не прилича!
      Дейба ваш’та мама локомотивоциганска дейба!
      За вас ли си харча парите ве, неграмотни, миризливи бУтаници!?

      • 5
        5

        Тъпак сопотски, “бУтаническа” идва от глагола “бУтам”. Нали се сещаш, че сами си бУтнахте стадиона 🙂

        • 1
          3

          Както винаги жълтата курва се изказва неподготвена , ама това не е уй , за него са винаги готови.

  4. 19
    6

    Защо всеки от феновете е дал пари може по 100 по 200 или по 1000 но са дадени от сърце а не с заем или после да искат
    ЗАЩО стана с хотели уж заем с пари заем и Мачовете бяха интересни ……. Локомотив го е имало и ще го има и преди нас и след нас но не трябва любимия отбор да се превърне в комерсиална цел за забогатяване …Крушо може да е всичко но е честен и плаща като поп не със заеми не с кредити и не е длъжен да Плаща чубдите грешки но го ч
    Прави

  5. 29
    5

    Братята Колеви от край време мътят водите на Лаута не е ли крайно време някой да ги вразуми и да си гледат работата в кантората,докато ние честните феновете пращахме смс-и на ДМС кампанията ,дарявахме в сметката,те били дали заем от 50 000хил.лв,които после с клубни пари са си ги върнали на лихва 50%.Господа Колеви нали сте големи локомотивци,защо се излагате като кифладжии!!!

  6. 12
    11

    Хахаххаахххахахахахххаааххххаахаахаахахахахххаахахаахаххахахахахаахахахахахаххахахахаахааахахахахахахахахаахахахахаххахахахаахаахахаххаххахаххахаххахахххаххахахххахахахахаахахах
    КВА Е ТАЯ МАХЛЕНСКА ЗБИРКА ????
    БАХТИ И МАЛОУМНИТЕ ЦИГАНИ

    • 9
      4

      Ти ,неграмотния защо продължаваш да компрометираш Ботев и нормалните му фенове ! Три думи десет граматически , брутални грешки!Спри се !

      • 7
        3

        Има ли нормални ?
        Погледни кривоглавите мучащи инвалиди !

  7. 9
    7

    Господин Крушарски с какво не угоди на ДЕБЕЛИЯ тс започна война с вас.Много ви моля ако сте мъж отговоретеми.Извинете ако тонът ми е груб.

  8. 14
    25

    ОПРОСТАЧВАНЕТО ВЪВ ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ФАКТ ВЪВ ФУТБОЛА ПО ТОЧНО ВЪВ ЧАСТНОСТ … ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ..ВЪВ ЛИЦЕТО НА ХРИСТО КРУШАРСКИ СЪЩО …ЗАЩО ТОЗИ ИНДИВИД НЕ КАЖЕ ЧЕ РАБОТНИЦИТЕ МУ ОТ ЗАВОДА В СТАРА ЗАГОРА НЕ СА ВЗИМАЛИ ЗАПЛАТИ ОТ 6 МЕСЕЦА И ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ СА СЪС ПРЕДИЗВЕСТИЯ ЗА НАПУСКАНЕ ПРИ ФУТБОЛИСТИТЕ И ЦЕЛИЯ НАЛИЧЕН ПЕРСОНАЛ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТРЕНЬОРИТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЪЩОТО ЗАБАВЕНИ ЗАПЛАТИ ЗА 3 МЕСЕЦА И ТОЗИ НАГЛЕЦ МИ ГОВОРИ ЗА НИНА ЧИСТАЧКАТА ЗА КОЯТО ДУМАТА ЗАПЛАТА НЕ СЪЩЕСТВУВА.ОБИЖДА ФЕНОВЕТЕ КОИТО ЕДИНСТВЕНИ МИЛЕЯТ ЗА ОТБОРА СЪС КАКВИ ЛИ НЕ ПРОСТАШКИ ИЗКАЗВАНИЯ ИЗНАСЯ НЕ ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ И ЛЪЖИ ..ТОЕСТ ДЪЛГОВЕТЕ КЪМ НАП НЕ САМО ЧЕ НАМАЛЯВАТ АМИ РАСТАТ ТОЗИ ДРУГАР ПРИ ДРУГО ВРЕМЕ ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА Е В ЗАТВОРА ЗА НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ..И ОЩЕ И ОЩЕ ЗАТОВА ОТИДИ СЪС МИР ГОСПОДИН ПРОСТАК НА СЕЛО ПРИ ГОВЕДАТА ТЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОВЯРВАТ ЧЕ ЩЕ ГИ НАХРАНИШ АМА ДРУГ ПЪТ КАТО СЕ ВЪРНЕШ ОТ ЧУЖБИНА ЕДВА ЛИ ДОРИ И ТЕ СА ПО ИНТЕЛИГЕНТНИ ОТ ТЕБ

    • 16
      4

      Ашламов Мамин или Колев Тънкопишков го постна това………………

      • 5
        7

        Ти по нищо не се различаваш от жълтите олигофрени !Скрий се ,и не руши имиджа на Локомотив в интелектуално отношение!

    • 6
      3

      Къде отиде бре спасител тук е Пловдив не Зарата тъпак с крива главаб

    • 5
      1

      За тебе точки и запетайки в българският език не съществуват . Претендираш за интелегентност и истина , а точно ти лъжеш , а за грамотност да не говорим .

  9. 11
    6

    В крайна сметка взе ли се някакво решение?
    Ще се подкрепя ли Крушарски и ръководството, или не?
    Нека някой запознат, който е бил на срещата да сподели, какво решение е взето!

  10. 37
    7

    “Лаута груп” – що е то?! Адвокатите си вкараха автогол като тръгнаха срещу Крюшо който явно не е “мека Мария” като Коко Динев. Спасителите чакаме отчет за парите които събирахме, които на следите от трансфери и телевизоинни права, както и за какво са изразходвани тея 100 бона. Лъснаха ви игрите, Крюшо не е лесен. Също така искаме да знаем в коя банка и колко са парите които събирахме за Бесика?! Отчет до стотинка спасители! Дължите го на всички локомотивци!

    • 21
      2

      ес класи ,къщи, проститутки,кока,барове там отидоха стоте бона, като ти е малък кура разходите са големи.

  11. 24
    19

    Жълтите тролове във вихъра си. Гледайте си сопотските драми и не се занимавайте с нас мърши нещастни

    • 19
      18

      Прост мангал,боли на нас за драмите на циганския катун.А от Сопот може да е само баба ти,цървул.

  12. 35
    10

    Защо тези около тридесет “фена”си крият лицата?Това ли са “прокурорите”както ги нарече Христо Крушарски?Това са абсолютни смешници според мен.

  13. 35
    8

    АДВОКАТИТЕ КОЛЕВИ КАЗАХА ЛИ НЕЩО ЗА “ЛАУТА ГЕП ” ООД И 100 -те БОНА ?

    • 16
      2

      не виждаш ли колите им ? Свинаря,Колеви карат луксозни мощни джипове ,ес класи,жените им също

  14. 28
    10

    30 plateni fena ot adokatite.Palen smiah.Vsichkite razumni cherno beli fenove sme zad Krusharski i otbora.

    • 4
      8

      И къде сте вие-разумните фенове,че никъде не ви виждаме ?? Елате веднъж и изразете мнението и позицията си,да ви видим веднъж поне… че все се криете и само тук в ингернет пространството мишкувате и се изявявате !!!!!!

      • 9
        4

        На срещата не ги ли видя ? Или искаш да виждаш само това , което ти оттърва .

Коментарите са затворени