Днес Хебър ще гостува на елитния Ботев в последна проверка преди началото на сезона в Югозападната трета лига, като двубоят ще бъде от 18:00 часа в кв. Коматево.

Очаква се треньора на Хебър Танчо Калпаков да пусне в игра всички момчета в отбора, тъй като няма да има отсъстващи поради контузии, а в събота в Пазарджик е първият официален мач за сезон 2018/2019 срещу Сливнишки герой (Сливница).

По възрастните ни читатели ни припомниха, че преди 30 години именно мачовете между Ботев и Хебър са се наричали „битката за Тракия”, а не както е сега между Ботев и Берое.

Срещата ще бъде излъчена НА ЖИВО в YouTube канала GlasTV

Припомняме ви, че GlasTV  излъчва НА ЖИВО огромен брой от срещите при юношите, както и ще предава контроли на пловдивските Ботев и Локо в предсезонната им подготовка, където условията предоставят тази възможност. За да не пропуснете нито едно живо предаване трябва да се абонирате на канала ни в YouTube. За целта кликнете ТУК

2 КОМЕНТАРИ

  1. Преди 30 години, 86-та, срещата между Ботев, тогава Тракия, и Берое завърши 8:1. Последните няколко кръга на същият сезон софийските отбори играха подозрително слабо срещу Берое вкъщи. Берое стана шампион, Тракия остана на второ място, но 8:1 е краноречиво доказателство.

    • марулите са шопски сателит и вси е ментак от миналото…

Коментарите са затворени