Ботев (Пд) u Етър са стартирали преговори за правата на халфа Чавдар Ивайлов. Двете ръководства са обсъждали трансфер около двубоя им в петък, който бе спечелен с 2:0 от пловдивчани. 22-годишният играч от Тетевен в момента е със статута на резерва на “Ивайло”.

Той показа добър потенциал през миналия сезон, като записа 16 мача в елита и 904 минути. Ивайлов стана и младежки национал, като има 7 участия за селекцията. Юношата на Литекс обаче не успява да се пребори за титулярно място заради голямата конкуренция в средата на терена. Там основни играчи на Етър са Георги Сърмов и Румен Руменов, а Иван Вълчанов и Никола Колев са със статута на резерви. Така за Ивайлов не остават много шансове за изява.

Ботев (Пд) обаче може да му предложи повече минути, тъй като има дефицит на футболисти в средата на терена, твърди “Тема спорт”. “Канарчетата” ще опитат да привлекат поне двама нови, като треньорът Николай Киров на няколко пъти изрази притеснението си от късата скамейка. Ивайлов стартира футболния си път в Академия Литекс, като има 17 мача и 5 гола за дубъла през сезон 2015/16 г. След това отива в Етър, за който записа 19 участия във Втора лига и 16 – в елита.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Тони не е лош футболист!
    Бързо крило,но за Ботев трябва да си по добър
    В Локо няма такъв футболист

  2. 19
    3

    Това да не са тия малоумници от Локо?
    В Ботев случаен футболист не влиза
    Всеки който вземат има потенциал и капацитет
    Всеки футболист знае,че да играеш в клуба е чест и привилегия

    • 2
      3

      да, така е. ние с Тони Тасев и Иван Стоянов сме най-добрия пример.
      Диого обаче кърти мивки…

    • 8
      11

      Много добър , ти в ред ли си ?
      В тези възрасти национал става този,на който баща му плати.
      Пак ни къпят, колеги.

  3. 4
    25

    Баберик , нали Самуилов има пари, да развърже кесията.

Коментарите са затворени