КПБП и Бултрас излязоха с остра позиция след скандалите в Ботев Пд. Ето я и нея:

Уважаеми Ботевисти,

Отново е време за поемане на отговорност, от едни за делата им, от други за бъдещето, от трети за лъжите. Отговорността е черта, присъща на достойните и смелите. Николай Киров пое своята и това му прави чест. Ние, „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” и Обединени фракции „БУЛТРАС”, поемаме нашата и отново заявяваме пълната си подкрепа към старши треньора на „Ботев“ Пловдив- Николай Киров и неговия екип. Той се превърна в един от най-успешните и обичани треньори и то в едни от най-трудните години в историята на клуба ни и ние безрезервно му вярваме. Не е случайно, че Николай Киров получи публично пълна подкрепа от финансовия благодетен на „Ботев” Пловдив- Георги Самуилов.

Г-н Самуилов, с благодарност за предоставените на клуба ни средства, Ви заявяваме, че лицето Ангел Палийски петни името Ви и руши авторитета Ви сред привържениците на „Ботев“ Пловдив.

Тази личност, която е главният виновник за управленската криза в „Ботев“ Пловдив, отново се опита да залъже жълто-черната общественост, как в любимия ни тим проблеми няма. Но вече никой не му вярва.

„Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Обединени фракции „Бултрас“ като организации, изразяващи гласа на жълто-черната общественост заявяват, че публичното недоверие и негодувание срещу Ангел Палийски достигна своя връх.

Господин Палийски, наслушахме се на Вашите лъжи!

Всички помним, как бяхте избран от Сдружение„ПФК Ботев“ с обещанието, че ще изчистите и преструктурирате дълговете на клуба.

Очевидно е, че подобно действие е непосилно и обещанието Ви е било поредната лъжа. Също както обещанието, че отборът, спечелил Купата на България, ще бъде запазен и надграден, също както обещанието, че приходите от Лига Европа ще бъдат вложени в строежа на стадиона, прекрасно знаейки, че с тези средства трябва да се покрият оперативните задължения на клуба. Или обещанието, че си подавате оставката и напускате управлението на „Ботев“ Пловдив. А дори няма да коментираме липсата на всякаква прозрачност за финансовото състояние на клуба.

Не сме забравили как и защо бяхте освободен от едно предходно управление на клуба.

Наслушахме се на лъжите Ви – за всички привърженици вече е очевидно, че нямате нито нужния ценз, нито капацитета, нито морала, за да управлявате отбор от ранга на „Ботев“ Пловдив!

Затова ние, „Клуб на привържениците на „Ботев“ Пловдив и Обединени фракции „Бултрас“, настояваме да се оттеглите моментално от управлението и от клуба. Направете го за благото на Ботев, ако не желаете името Ви да се асоциира с това на ДХ-Селския.

Никой не е по-голям от „Ботев“ Пловдив!!!
От КПБП и Обединени фракции „Бултрас”

126 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Нас като публика могат да ни интересуват само две неща: стадиона и представянето на отбора.
    Изумява ме това, че не се зададе въпроса на какво се дължи безобразната ни игра в събота. Свиването на бюджета за трансфери и пускането не неверни сведения за същия не могат да бъдат пряка причина същите футболисти в комбинация със същия треньор да показват друго лице. Сигурно има нещо друго и не знаем какво е то. Не им прави чест нито на медиите, нито на треньора, нито на футболистите, че потънаха в дън земя, мълчейки по въпрос, за който отговарят пряко и който ни интересува като публика.
    От КПБП щом са излезли с такава позиция срещу Палийски, явно имат повече информация. Нека бъдат така добри да кажат всичко.

    • 7
      1

      Огладняли са.Това са група безделници,които събират пари от феновете(които после обиждат)или им изтъргуват,глупавите абсолютно еднакви фойеврки.От такива слаба подкрепа,разделение,еднотипна хореография и дресинг какъвто ще да е само не и в цветовете на Ботев и всички ги търпят!Общо взето,като в цялата държава…..всеки мълчи….

  2. 3
    2

    В неделя на Армията само на мен ли се чу на няколко пъти да се вика цигани, цигани, цигани?

    • 3
      2

      AМИ И НА ВАС ВИ ВИКАХА ЦИГАНИ НА ГЕРЕНА, ЗАБРАВИЛИ ЖЪЛТ ШОПАР КРАСТАВ ОТ ДОМАТЕВО.

  3. 5
    9

    Браво на КПБП и Бултрас!Крайно време беше да стане ясно че Царят е гол! Трябва да се сложи край на лъжите, интригите и опитите за противопоставяне на фенове, футболисти, треньори, да се пресекат инсинуациите на на Палийски. Този човек нама мвсто в Ботев. Няма качества, авторитет, потенциал, морал, КПД-то му е много ниско и основно е свързано с личния му .интерес. Тази личност е комплексирана, няма визия и поглед за развитие на клуб като Ботев. Тази персона трябва да отговаря на много неприятни въпроси ,които върнаха Ботев назад, превръща го в средняшки клуб . Освен Палийски трябва да си ходи и Ап.Апостолов, който е същия интригант. Спомнете си имейла му в края на миналия сезон до членовете на Борда на Ботев за смяна на Белия!! Не може да не е съгласуван с Палийски. Дано успеем! Само Ботев!

  4. 6
    3

    Самуилов е привикал и двамата.Имали са едночасов разговор. След това им е поискал оставките. Това е за сега. Ще видим как ще се развият нещата.

    • 1
      2

      ихххх – мнооого пък знаеш ти. нищо такова няма!

  5. 12
    2

    Натискайте си парцалките , ей , не съм мек като Христолов и свят ще ви се завие !

  6. 18
    8

    КВО СТАНА БЕ ЖЪЛТИ КУРВИ? МАЙЧЕ ПАК СЕ ОСРАХТЕ И ПАЛИЯТА ВИ ЗАТВОРИ ЧОВКИТЕ? ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ДОКАЖЕТЕ ЧЕ ВИ БИВА САМО ПО ФОРУМИТЕ И ПИСАНЕТО НА ДЕКЛАРАЦИИ, А ИНАЧЕ СТЕ ЕДНИ ЛЕКИ ЖЕНИ! И ТОЗИ ПЪТ ВСИЧКО ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПОСТАРОМУ И НИТО ПАЛИЙСКИ ЩЕ СИ ТРЪГНЕ, ЗАЩОТО ОСТАВАТЕ БЕЗ СТАДИОН НИТО БЕЛИЯ, ЗА ДА СИ ТРАЕТЕ! НЕЩАСТНИ ЖЪЛТИ СЕЛЯНИ!

  7. 21
    3

    КВО СТАНА БЕ – ИМАШЕ ЛИ СБИРКА НА ШЕФОВЕТЕ И ТРЕНЬОРА?
    ИЛИ ПЪК Я ОТЛАГАТ – ЗА ДРУГИЯ МЕСЕЦ, СЛЕД 3 МЕСЕЦА…ПО НОВА ГОДИНА..

  8. 15
    6

    Какво ни занмавате с глупости, кажете какво става с обследването на нашия копнеж Колежа?

  9. 21
    9

    Най-големите селяци, тръгнали на мен да викат селския. Абе, ей селяни неразбрахте ли, че и с топ не мой ма махнете бе, глупаци. Моя идол Бат Митко не напразно ви наричаше най-глупавите хора на планетата.

    • 16
      5

      В Дубай съм, сервирам на Делян на една важна среща. Очаквайте пак много добри новини за Ботев ,като се върна. Нови лъжи от мен и г-н Пеевски.

  10. 10
    9

    Гладни КУЧЕТА, ПЛАЧЕТЕ ЗА ХУЙ КАТО ЖЕНИТЕ, ЦИГАНИ МРЪСНИ, МОТИКАТА И НА КЪРА.

  11. 23
    16

    Тези сдружения са пълен смях!Откакто се появиха,нашата публика се принизи до нивото на циганите и марулите а имахме потенциал да увеличим масата и качеството покрай евротурнирите….за съжаление безмозъчните поколения отново се помислиха за нещо повече а всъщност са много зле. ….!За Киров….храни куче да те лае!Въобще не защитавам Палийски но трансферите, които Белухата направи миналата година бяха колкото бюджета за тази и нито един не ставаше….а имахме мн качествен отбор с който спокойно да се класираме за турнирите а от там ,щяха да дойдат и спонсори и пари….но от инат към Стивън и страхливи тактики….отбора е кеш….

    • 11
      12

      Какво ниво бе КРАСТАВ МАНГАЛ, ЗАБРАВИХ ТЕ ПО ПАЛАНКИ играете, до преди 6,7,години на равният резултат се радвайте, забравих те гладните години, ШОПАРИ ЛАЙНА РИ НА ЧЕСЪН МИРИШЕТЕ.

      • 12
        8

        Ероле, ами ти забрави ли когато играехте бараж за А група, се радвахте все едно сте на финал на шампионска лига!
        Всъщност истинското Локо си е някъде там в миманса на втория ешалон.
        И между другото, българският език ти е толкова труден, защо изобщо се мъчиш да пишеш и да се излагаш? Личи си от 100км, че майчиния ти език е друг и религията която изповядваш е различна от християнската. Сега удари главата в килимчето и се помоли локуту да вземе една победа от 10 кръга, че става страшно!

        • 9
          7

          Не си интересен Жълт Мангал, първо не съм Ерол който те ебава, второ не съм МАНГАЛ като тебе, който мирише на ЛАЙНА
          И ЧЕСЪН.

          • 5
            5

            Добре Мюмюне, само гледай да не ти се пукне черната душичка от злоба и завист!

  12. 10
    1

    Тези измекяри…..за никакъв кур не стават!!!

    • 4
      3

      Зашто се сърдиш ва Селски, защо не си признаеш че си ЖЪЛТО ЦИГАНЧЕ от СТОЛИПИНОВО, плюс това МИРИШЕШ на ЛАЙНА, ЧЕСЪН, извини бляд если я тибя обидил.

  13. 17
    16

    “Всички помним, как бяхте избран от Сдружение”ПФК Ботев” с обещанието, че ще изчистите и преструктурирате дълговете на клуба.Очевидно е, че подобно действие е непосилно и обещанието Ви е било поредната лъжа”… ЕТО това изречение казва всичко- ДЪЛГОВЕТЕ СИ СТОЯТ И НЯМА НАЧИН ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ БЕЗ ДА СЕ ПЛАТЯТ, а в превод това означава, че НЯМА ДА СЕ СТРОИ СТАДИОН, няма да се плащат ГОЛЕМИ заплати и ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИ, ЗАВИНАГИ В Коматево и ЗАКРИВАНЕТО ПРИБЛИЖАВА! Да се говори за ботевЪ в момента е да се вади нож на умряло псе, НО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА БЕЗДОмни мишки, злобяхте за г-н Крушарски, а ви сполетя втори Димитър Христолов. Цирк Канарски няма край, Пальо, дръж се и си доизпълни мисията… ЗАКРИВАНЕТО НА катуна!!!

  14. 18
    9

    Селянчета жалки, не знаете срещу кой скачате! Ще ви “оправя” аз вас! Гранде Христолини ще ви се стори Бог!

  15. 12
    11

    ВСЕКИ НЯКОЙ ОМАГЬОСВА ДВА ИЗКАРА ПЕТ ПРАХОСВА ЕДИН ДА СИ ПИЕ ДРУГ ДА МУ ПЛАЩА НО ОТ ВСИЧКИ НИЕ СМЕ СИ НАЙ ..ЗАТОВА САМУИЛОВ ЕФЕНДИ.,.. ПАЛИЙСКИ…КИРОВ.. СДРУЖЕНИЕТО…КПБП…БУЛТРАС…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ ..ТЕ ЩЕ СИ ПЛАЩАТ СЪС СИГУРНОСТ..СПРАВКА КАУЗА КОЛЕЖА ВРЕМЕ Е ЗА НЕЩО НОВО КАУЗА БЮДЖЕТА ПРИМЕРНО ТЕ МИЛИТЕ СЕ ХВАЩАТ НА ВСЯКАКВА СТРЪФ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ЩЕ ИЗКАРАТЕ НА ТЕХЕН ГРЪБ ЧЕ МОЖЕТЕ ДА СИ СПРЕТНЕТЕ ОКОЛОСВЕТСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА ДА ВЪРШИТЕ НИЩО А САМО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ СЪС ТЯХНАТА ЩЕДРОСТ

  16. 14
    13

    Последните в класирането нямат други проблеми, а за Ботев се притесняват!

  17. 19
    16

    Последните в класирането и в живота,столипиновските мангали да отговорят защо всички в България им викат цигани?Защо купата от 2004 е в Кюстендил а не в Пловдив.Вие Кюстендилски цигани ли сте или Пловдивски?Отговаряйте сега,не се крийте пак като джепчийки в Лондон.

    • 14
      13

      АБЕ ТИ НЯМАШЛИСИ ПРОБЛЕМИ С БОТЕВ-Ъ – СОПОТ, АМИ ЩЕ ГО ДУХАТЕ РАЗПЛАТА ТА ДОЙДЕ БЕ ЖОЛТО КРАСТАВО ЦИГАНЧЕ, НЕ СИ БЪРКАЙ С ХУЯ НА ЕЗЕ В ДИВИЯ
      ЧЕ ЩТЕ СЕРЕШ КАТО САМОСВАЛ НА СТАРИ ГОДИНИ.

      • 8
        10

        Елементарни въпроси зададох бе мангал крастав.Отговаряй.

        • 8
          7

          КРАСТАВИ ШОПАРИ МАНГАЛИ СТЕ ВИЕ, ЖЪЛТИ ЦИГАНИ ШОПАРИ БАРАБАР С ВЪРЛИЯ МАНГАЛ СОПОТСКИ КРАСТАВ МАНГАЛ.

          • 7
            6

            Ах Ероле, усещам как се гърчиш и колко ти е гадно, че си долен миризлив, порязан циганин с пискюл и мустаци!

  18. 21
    10

    ЦСКА готви БГ-трансфера на лятото! Неделев идва на „Армията”!

    • 8
      13

      Бате това Тошко е верен на жълтите и няма да ги напусне.Не е като нащо камбур да смени 20 български отбора и да вика цесика си е цесика.Жълтите не са мангали като нас.

      • 12
        3

        Като нас никой не може да толкова голям мангал

  19. 17
    7

    ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА КРАДЕНИ 50.ЛИМОНА,И ОЩТЕ МНОГО СКРИТИ ДАЛАВЕРИ.

  20. 19
    16

    Ангел Палийски-Селския вън иот Ботев незабавно.А мангалите от столипиново си знаят,ще ги гоним гаврим събличаме и ебем из цял Пловдив защото те са нашите малки черни магистрални курвички..

    • 19
      9

      Не я слушайте тая мойта! Говори само глупости!

      • 9
        2

        АБЕ ВЪРЛИЯ, МЪЖЪТ ТИ КАЗА ЧЕ ОБИЧАШ ЗАДНА ПРАШКА.

    • 10
      5

      Бягай ма, мъстийо дрогирана, нямаш 2 лв. да се усмихнеш , тръгнал клубната политика да оправяш , д’ейба и въшкаря !

  21. 19
    8

    ЖЪЛТУРИ ВАШЕТО СПАСЕНИЕ Е ВАСИЛЕВ ДАСЕ ВЪРНЕ В РОДИНАТА, И ДА ПРОДЪЛЖИ МИСИЯТА КОЯТО Е ЗАПОЧНАЛ, ДРУГО НЯМА, ДРАГИМИ СЕЛСКИ ЦИГАНИ.

    • 1
      2

      Ероле, как само ти отива този ник!

  22. 29
    6

    Пичове, истината е, че Пеевски се оттегля. Разбра, че от Ботев не може да спечели и си би камшика.
    Самуилов е параван

  23. 6
    10

    ОЧАКВАЙТЕ ВСЕКИ МОМЕНТ ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С ОТГОВОРНИТЕ ФАКТОРИ В БОТЕВ!
    ПЛОВДИВ ДЕРБИ

  24. 15
    20

    Ангел Палийски-Селския вън иот Ботев незабавно.А мангалите от столипиново си знаят,ще ги гоним гаврим събличаме и ебем из цял Пловдив защото те са нашите малки черни магистрални курвички.

    • 10
      7

      Нямаш покой от ЛОКОТО, Гледай си ЦИГАНСКИЯ проблем бе ЖОЛТО КРАСТАВ МАНГАЛ.

      • 7
        6

        Последните в класирането не си гледат циганския катун ами с Ботев се занимават!

        • 5
          7

          7:3.3х4:0.1 път на КЪНЧОВА ПОЛЯНА. 3:0.2:1.2:0.5:3.2:0.1:2, на КАРАГЕРЕН АРЕНА, 2:0.УМАРБАЕВ. ?

  25. 15
    15

    Кой ва ебава бе Жълта зган хайде в киреча.

  26. 20
    11

    За съжаление отвъд футбола стоят други реалности, а те ако не си сляп и смяташ 2+2 винаги правят 1.Палийски е от Герб
    2. Самуилов е толкова ботевист, колкото беше и от раковски (там затри обора барабар с Марица)
    3. Борисов натиска Самуилов (явно имат вътршна говорка те си знаят за какво, говори се за милиони акцизи) да дава пари на Ботев.
    4. Самуилов не еднократно е заставал зад Палийски и нямам как да е по друг начин.
    5. Палийски има изгода да е посрединк, колкото и да си хвърля оставката няма да си отиде.

    Това са реалностите. Не са толова добри, но не са и толкова зле. Целта е да не спира да се оказва натиск за стадиона, нека започне да се строи и приключи. До тогава тази причинно следствена връзка между лицата трудно ще се прекъсне от резултатите на отбора, по-вероятно е да се изгони Киров (който най-добросърдечно считам, че е най-доброто случило се на клуба в последните 20 години, поне отбора има лице и играе футбол приятен за гледане, независимо дали бие или пада)

    Та така , Нека Плалийски си стои, нека стискаме палци садиона да се дострои и не се разсъхнат пак нещата пък после квот такова.

    • 17
      11

      Стадион ли , стадион ли чух ?
      СТАДИОНА САМО ГО МИРИШЕТЕ !

    • 13
      7

      Знаете ли как БОЙКО БОРИСОВ обича да го свързват с компрометирани лица? Още утре, като разбере и Палийски ще бъде в миманса! Още по-малко пък Самуилов ще допусне да му цапат името. Палийски може да бъде само един бушон, който вече е изгорял. И изобщо, като не ги разбирате тези работи, защо се мъчите да ги обяснявате?

      • 3
        1

        Що, вий как преглътна за шестте апартамента на Цвъцко.

    • 3
      1

      всъщност Палийски и Самуилов са хора на Пеевски.
      на Бойко времето му изтича

    • София12 съгласен съм с теб, че така стоят нещата, но все ми се струва, че с колежа се опитват да ни замажат очите. Дано да не съм прав!

  27. 15
    18

    Дръжте се г-н Палийски , не може пияндета и дроги без един ден трудов стаж да ви дават наклон !
    Сега ще започнете да ме плюете че съм буфер или циганин, проблема си е ваш, ако не беше Палийски , досега да ни няма на картата.
    А треньора нека не забравя че е един наемен работник на много проветриво място.

    • 14
      8

      За къде да се държи, за парашута ли? Той вече лети. Като падаш от високо най боли!

  28. 12
    6

    Тошко и Лъчо да внимават на чия страна ще застанат…

    • 12
      5

      На страната на ръководството естествено , деца и кОври трябва да се хранят и обличат

    • 6
      4

      ТОШКО, В ЦСКА-ЛИТЕКС,
      БАЛТАНЧО, В МАРИЦА.

  29. 31
    9

    Начетох се на мнения. Колко от тях са обосновани с факти? Когато някъде има кавга, винаги и двете страни са виновни, единият повече, другият по-малко. Фактите какво говорят? Имаме ли прозрачност в управлението? Не. Имаме ли нов собственик? Не. Осигурени ли са парите за новия стадион? Не знам. Имаме ли ясна програма за управлението на клуба? Няма. Има ли ясни поставени цели пред отбора? Не. Палийски има ли необходимото образование за президент? Не. От всички приказки и обещания колко е изпълнил? Почти нищо. Самуилов и другите спонсори заявили ли са в прав текст, че Палийски е техния човек и дават пари заради него? Не. Обичан и уважаван човек ли е Палийски? Не мога да го твърдя. Какво е мнението на хората от кухнята на Ботев за него? Никъде не е публикувано нищо. Може ли Ботев без Палийски? Да. Може ли Палийски без Ботев? Ако да, да се оттегли. Времето ще покаже какви са заслугите му. Само да не стане така, че да дойде друг още по-трагичен!
    За Киров. Помним какво беше преди него. Като започнем от Мърльо, дето имаше всичките пари на света. Нито медали, нито купи. След него се изредиха дузина капацитети, от България и Чужбина и резултатите бяха все трагични. Минаха десетки играчи, всеки си взе своето и си замина. Дойде Киров и екипа му и резултатите са видни. Както се знае, че след всеки полусезон бяха продавани най-добрите му футболисти. Отбора не се надграждаше, а се обезкървяваше. Излиза Президентът и декларира, че всичко е цветя и рози, т.е. този сезон отново ще се борим за купи и медали. Какво да прави Киров. Да мълчи и после всички да го плюят, че губи от този, или онзи. Президентът трябваше да запознае обществеността с новите реалности, да обяви новите цели (налагане на млади футболисти, изграждане на млад и перспективен отбор и т.н.) Трябваше да се пази авторитета на Киров и екипа му. Защото Киров направи вече име и трябва да си го пази. Това е неговата визитна картичка.
    Тук едни хора започват да го плюят, че Кочев му правил отбора и т.н. Дори и така да е. Киров си е подбрал екипа и негова е заслугата за успехите. Форд, на времето, е отговарял по същия начин на журналисти и специалисти, че той не е добър специалист. Той дал пресконференция на която е отговарял на всякакви въпроси ползвайки своя екип!
    Не искам да продължавам повече, защото стана много дълго. Мисля, обаче, че всичко е аргументирано и ако някой иска да ме обори, нека си служи с аргументи!
    На края ще кажа, че всички сме земни и имаме недостатъци. Христос е казал: който се смята за съвършен, пръв да хвърли камъка! Нека не съдим прекалено строго, но когато някой прекали- да си ходи! Мисля, че е дошло време да се сбогуваме с Палийски! Сбогом и благодаря г-н Палийски. Вие загубихте моето доверие. Г-н Самуилов, време е за промяна!
    ДА ЖИВЕЕ БОТЕВ!!!!

    • 21
      8

      Браво момче! Великолепно и най-важно , аргументирано мнение!Накратко-ПАЛИЙСКИ И СИЕ ВЪН ОТ “БОТЕВ”!!!

  30. 25
    22

    “Всички помним, как бяхте избран от Сдружение”ПФК Ботев” с обещанието, че ще изчистите и преструктурирате дълговете на клуба.Очевидно е, че подобно действие е непосилно и обещанието Ви е било поредната лъжа”… ЕТО това изречение казва всичко- ДЪЛГОВЕТЕ СИ СТОЯТ И НЯМА НАЧИН ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ БЕЗ ДА СЕ ПЛАТЯТ, а в превод това означава, че НЯМА ДА СЕ СТРОИ СТАДИОН, няма да се плащат ГОЛЕМИ заплати и ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИ, ЗАВИНАГИ В Коматево и ЗАКРИВАНЕТО ПРИБЛИЖАВА! Да се говори за ботевЪ в момента е да се вади нож на умряло псе, НО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА БЕЗДОмни мишки, злобяхте за г-н Крушарски, а ви сполетя втори Димитър Христолов. Цирк Канарски няма край, Пальо, дръж се и си доизпълни мисията… ЗАКРИВАНЕТО НА катуна!!!

  31. 43
    20

    Ачо,нали щяхме да запазваме отбора който спечели купата,нали щяхме да инвестираме парите от ЛЕ в стадиона.Нали Самуилов щеше да взима акциите.Постоянно лъжеш бе боклук.Нали сме били вдигнали бюджета с 20%, ама май сме го намалили с 20 а?Който защитава доказания долен лъжец Ангел Палийски-Селския и е против Белия значи не е никакъв ботевист.Той е по-долен и от най-черния мангал на лаута.

    • 20
      16

      Абе пич, престани да пишеш глупости. Ти ли ще определяш кой ще е Ботевист и кой не? Трябва ли всички да мислят като теб. Ако ти изобщо мислиш? 100 човека, 100 различни мнения. Няма лошо. Ето какво ще ти кажа. Пари няма, и това не е от вчера. Още от 2014 парите свършиха. Който тогава успя да се облажи, успя. След продажбата на Тошко пак влезе някой лев. И тях опоскаха. След това го обърнаха на комисионни. И Палийски,Молива, Йотков, Белия бръкнаха в медеца и изкараха по някой лев . Да ама спонсорите се отдръпнаха и дойдоха още по гладни дни /днешните/ и работата “отече”. Та ето затова е кавгата. Така,че “Белия”, “Червенобузия” и т.н. са една партия. Всичко е за гонене. А ти си разправяй как единия е мошеник а другия не знам какъв си. Жив и здрав и не се поддавай на емоцията.

      • 27
        16

        Ангел Палийски-Селския не спря да лъже,лъже публично и нагло.Белия излиза като пич и казва как стоят нещата.Как ще са една партия като вече публично почнаха да се карат,щото Белия не издържа вече на лъжите на Селския.Парите се разпределят А.П.Селския,той е президента на клуба,който беше изгонен по времето на Василев заради далавери покрай строителството на стадиона.Аз вярвам на Белия,който иска да си вярва на А.П.-Селския но щом има такива които му вярват след всичките тези лъжи те за мен не са ботевисти.Те са по-долни и от най-черния мангал на лаута.

        • 12
          12

          Няма лошо, щом това е твоята истина. Вярвай си.

      • 18
        11

        Пичове от такива гомна като върлия затова сме на това дередже.Всички ботевисти го знаем че е с психични отлконения след боя където яде миналата година от буферите.

          • ОТВОРКО, ГОЛ ДАГО БАРАШ, КРАСТАВ МАНГАЛ, МИРИШЕШ НА ЧЕСЪН И ЛАЙНА.

    • ТЕ ЧЕРНИТЕ МАНГАЛ СА НА ДОМАТЕВО, ТЕ ЧЕРНЕЯТ ОТ МЪКА, ЖЪЛТИ ЦИГАНИ ШОПАРИ БАРАБАР С ВЪРЛИЯ МАНГАЛ СОПОТСКИ КРАСТАВ МАНГАЛ.

      • Ероле, ами ти перманентно миришеш на умрял коч бе – бе мангал кирлив и виждам , че ти е много гадно от този факт!

  32. 30
    30

    Уволнение и то на момента. Нямаш право който и да си ти публично да изнасяш тази информация. .Белия се помисли за велик и си позволи нападки уронващи престижа на президента/какъвто и негодник да е той/ и респективно на клуба. И това само и само да оправдае една загуба. Постъпка на страхливец е това, не на герой. Истинският мъж не излиза да хленчи като стара баба, а отива и заявява позицията си директно пред президента . Но това се прави, не след като си играл мача а дни преди него. Още през седмицата Палийски даде изявление. Защо не го опроверга тогава? Защо не отиде тогава? Не защитавам Палийски защото е един лъжец и манипулатор, но Киров прекали. И за да тръгне този отбор трябва да си тръгнат виновниците. И Палийски и Киров. Потушаването на конфликта сега, ще доведе до нови трусове по нататък, който и от двамата да остане.

    • 16
      16

      Вярваш ли си на глупостите които си напиал. Хайде да си пиеш хапчето и после си отиди на Лаута.

    • 18
      14

      Миришеш на столипиновски мангал та не се трае.Защо няма право да изнася информация?А.П.-Селския публично излъга че бюджета е увеличен с 20 % а Белия каза че лъже.Всички знаем че Ангел Палийски-Селския лъже като лаутски циганин.

      • 18
        18

        Ти малоумен ли си или си някой пъпчив пубер. Момче, Палийски е президент. Може да си позволи изказване. Белия му е работник, който получава заплата от него. Това трябва да разбереш. Навсякъде по света работодателя определя правилата. Не го ли знаеш. Белият е само един работник в тази “фирма” и ако иска да яде хляб, ще, не ще трябва да играе по свирката на работодателя. Колкото и голям боклук да му е работодателя.

        • 17
          6

          Ще те призная, ако ми покажеш документ в който да пише че Ботев по устав има длъжност ПРЕЗИДЕНТ или май ти си пъпчив пубер или изкуфял чичка

        • 3
          2

          Смени си дилара, палячо и ходи на психиатър.Работника не е ли човек?Знам ги такива като теб,изкарат 5 лв. от някаква далавера,отворят фирмичка,укриват данъци,плащат минимални осигуровки и заплати на 5 човека и почват да се мислят за безсмъртни.Безмъртен ли си миндил?Живей си в своя свят и не се репчи никаде,да не ти излезе късмета.

      • АМИ ТОВАСТЕ ВИЕ СТОЛИПИНОВСКИТЕ ЦИГАНИ, ПОНЕ СИ ГО ПРИЗНАВА, КРАСТАВ МАНГАЛ, ЧЕСЪН, ЛАЙНА, ПРАСЕТА, ДРИСНЯ, И. Т. Н.

    • 9
      3

      Палийски е доказан лъжец лошото е че не вярвах като ми разправяха каква путка е Белия ама…

  33. 37
    14

    Белия се оказа по-голям ботевист от всички курви в сдружението начело с Божо 500 лв, Мамата,Апостолов,Палийски и другите.Скоро ще си отиде и пак ще гледаме мъчния и изнасилен футбол на Пепо Пенчев или Овчата глава.Тогава ще мирясате майка ви дейба селска.

  34. 31
    41

    Накрая всички ще разберете, какъв лайнян интригант е Николай Киров ! След като провали миналия ни сезон, сега, още след първия кръг, започва нападки, оправдания и неща, които дори и да са верни (в което силно се съмнявам), трябва да си остават в клуба ! След като не е бил съгласен с ръководството, трябваше да си вземе шапката и да си тръгне, а не да реве по медиите ! Да, ама има една подробност, никой не го ще ! Какви трансфери иска непрекъснато, Алфонсо, Диого, Алваро, нали си ги избира, взимат двуцифрени заплати, а резултати – никакви ! Хубаво, че това ръководство му докара Жоао за един полусезон, та бяхме в шестицата ! Колко юноши помирисаха терен, от както е той начело, нали това искаме, а после за трансфери на негри ревем ! Да се маха тоя боклук, по-добре без треньор, отколкото с гаден интригант начело ! Голям ботевист стана и той, ай сиктир !

    • 24
      33

      Никакъв ботевист не е белия,маричанска мастия е!

      • 27
        13

        Белия се оказа по-голям ботевист от всички курви в сдружението начело с Божо 500 лв, Мамата,Апостолов,Палийски и другите.Скоро ще си отиде и пак ще гледаме мъчния и изнасилен футбол на Пепо Пенчев или Овчата глава.Тогава ще мирясате майка ви дейба селска.

    • 26
      14

      Кой сезон е провалил бе мишок?Играхме най-красивия футбол в цяла България,завършихме на 5 место и на крачка от финал за купата,ако не бяха поръчковите съдии да ни режат и в двата полуфинала.Това ли е провален сезон?Миналата година когато спечелихме двете купи помниш ли ревлюто Ачо какво каза,ще запазим отбора и парите от ЛЕ ще инвестираме в стадиона.Сега има само 3 играча от тогавашния отбор а на Колежа няма забит и един пирон.Къде са парите от ЛЕ и всичките трансфери от тогава?Марш на лаута при мангалите,глупак.

      • 17
        21

        Ало, Мърлия, заради грешки на този страхлив треньор, ние не завършихме “трети” и не отидохме на финал. Загубихме пари заради него. И не са ти виновни поръчковите съдии, а този когото смяташ за “голям” треньор. Колко юноши наложи в Ботев за тези 2 години. Нито един. От страхлив треньор няма какво да очакваш. Ама реве да му купуват играчи. Ми да се беше класирал за Лига Европа. Ето ти парите. Не може само да искаш, трябва и да изкараш.

    • 23
      12

      По голям интригант и глупак от теб няма. Истината която Белия каза не е от вчера или от днес. Сляп и глух да си щеше да рабереш. Но креатурите на Палийски нямате шанс.

    • 5
      4

      Атанас Луизов ( А.Л. 1912), ти си изключително много повлиян от Клуб 500, само чакам Палийски да се разклати и да видя , как първи ще му скачате по главата, както направихте и с Бат Мити. Предателите и дребните купени душици, никога не се променят.

    • 5
      3

      Белият е най-големия интригант и гад в клуба. Пияндето-банкер го доведе и пазИ! Сега е време да си тръгне, защото купите не са негова заслуга, а на играчите!

      • 4
        3

        КУПИТЕ СА ПОДАРЕНИ ОТ КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, ЗА “ЖАО ПАОЛО”. ЖЪЛТИ ЧИФУТИ, ШОПАРИ.

  35. 37
    12

    Палийски , отдавна е изпреварил Христолов.Митко обещаваше ,но даваше собствени финанси ,докато червенобузия лъже и прибира. Той задкулисно и с подли обещания изгони Джиджев. Това стана с помоща на служители на клуба и част от фенските организации . Обещаваше благоденствие в клуба., обещаваше и че държавната мощ е зад него.Мина много време и нищо от обещанията не се случи, а той седи и заплашва че ,след него настъпва потоп .Когато ,Чандъров искаше да се въведе финансов ред ,Ангел направи така ,че той да си тръгне.Във интервю за вестник “Марица” самия Чадъров сподели ,че Палийски иска някой да дава пари а той да ги харчи както той реши.Затова който поиска да има дисциплина ,бива оплют и изгонен от приближените му хора.

    • 31
      9

      Прав си,по времето на Джиджев дори след фалита на КТБ работата по стадиона продължи,направиха интригата и го изгониха хората на Палийски от сдружението.Разни продажни курви като Божо,Мамата и ония анаболния италианец от фейса.Ачо времето ти изтича,иди си с добро да не се повтарят едни неща от едни други селски години че ще страдаш и близките ти също.Дейба ревливия лъжец.

  36. 24
    30

    Какво му е страшното на това, че Белия ще си тръгне. Само един неразбиращ от футбол човек може да не види и да не знае, че успехите и неуспехите на нашия отбор, се дължат най вече на Кочев. Той е човека. Колко от вас пишещите тук са били поне на една тренировка на отбора.Колко от вас знаят за разбора преди мачовете кой ги води. По време на почивката, кой им дава указания и им обяснява какво да се прави. Кочев е човека на който му е ясна играта. Колкото до Киров , той си повярва, че е станал голям треньор.Хайде стига. Това е несериозно. Били го уважавали левскари и цесекари. Ще го уважават разбира се. Никой важен мач срещу тях не е взел напротив.

    • 30
      19

      Недей да лъжеш за разборите и почивките.Киров си води мачовете спрете да лъжете селски утайки.Той рано или късно ще си тръгне и тогава пак ще се нагледаме на Кочевци и Пепо Пенчевци през 6 месеца.Вярвайте още на Доказания сериен лъжец Палийски ревливата курва и на ония мишоци в сдружението.

      • 16
        22

        Киров ти ли си? Тогава да питаме футболистите?

  37. 28
    20

    Ще сложим Гиздаков на негово място, той ще удвои бюджета и ще доведе Меси и Роналдо! А футболистите ще влезнат рязко във форма!

  38. 20
    13

    Има и друг вариант!
    Палийски да докаже, че не лъже!
    Щом бюджета на клуба е увеличен с 20% настоящия сезон, ти нека управителния съвет на клуба да отпусне пари за закупуването на трима нови футболисти с които треньорското ръководство да гони по-високи цели!

    • 19
      1

      Свърши вече,първенството почна а половината ни отбор са наши юноши.Тепърва за кога да се купуват и обиграват тия играчи.Зимата пак ше вземем някой левак от Пирин.

  39. 54
    14

    Киров го уважават всички в България,дори феновете на Левски и Локо но ние си го плюем защото постоянно му обезкървяват отбора и постоянно очакваме добри резултати.Дано да си изгнием на коматево,няма по-селска и тъпа публика от нашата.Човека който ни донесе 2 трофея за 1 година и направи страхотни мачове в ЛЕ,от онзи отбор останаха само Тошко и Балтанов но селската публика пак иска онази игра и онези резултати.Вярвайте на кърлежите в сдружението,Божо 500 те лева,Мамата, каката,Апостолов,Палийски и другите пиявици и изгонете единствения читав човек в клуба.Дейба селската пасмина.

    • 11
      32

      Що не си е*еш майката бе пендермиш?
      Виж си отбора от анонимници,треньор-физкултурник,президент-пиянка.
      Но за едно не излъга…за Киров!
      Твърдо зад него сме всички и каквото и да пишете скапани цигани,ние ще си оправим къщичката,но вие…?

  40. 22
    20

    Пишете но после да не ревете като ви разпорим с шутове и ви пробием циганските кратуни.Пишете си ваща майка мангалска.

    • 18
      17

      Върльо ще ми разпориш кура от въртене…….но първо намажи дупарата с вълшебния крем от куромела.

      • 10
        13

        Хайде бе мургаш,кога и каде?
        Дейбаващамамалокомотивоциганска.
        Бием и ви ебем из цял Пловдив.
        Май още стоите на стари ларви….

    • 17
      12

      Глупак форумен! Ще изкъртиш? Колкото изкъртихте Палийски! Гонихте го плюхте го и накрая го преизбрахте! Жълти курви! Има ли файда веднага си извъртате митизливите селски гъзове! Сега пак нито Палийски ще изгоните нито мрънкалника Киров! До часове ще има статия че са си стиснали ръцете и пак ще замажете положението с лъжи! Другата седмица като ви върнат вересията дето легнахте на говедата и всичко ще се забрави! Жълта сган!

  41. 24
    22

    Палийски вън! Добре, съгласен. Един мошеник, който защитавахте до вчера, вие които пишете днес декларации. От години ви се обясняваше какво представлява червенобузия, но вие не давахте дума да се каже срещу него. И вярвахте на лъжите му. Киров също трябва да си върви.Стига с това колко е велик.Велик късметлия, но миналия сезон показа, че не е нищо особено. Страхлив и вечно оправдаващ се с нещо. Никога не заяви, че поема вина след загубени мачове, все някой друг е виновен. Типична черта на човек израснал край чалтиците на Съединение. Защо не каза тези неща по рано, не да се оправдава като ученичка за загубения мач. Ако беше спечелил мача щеше ли да реве. Със сигурност – Не. Не пропиля ли той с неадекватните си треньорски решения миналия сезон. Който го познава по отблизо, ще ви каже за какъв човек става дума. Изключителен интригант. Престанете да го защитавате. Истината е много по различна.

    • 14
      14

      Много си прав и двамата вън. Иначе ще се разбие напълно отбора. Една голяма част от футболистите също са срещу тренера и са хора на Палийски. Логично е да си ходят заедно.

    • 10
      10

      Абсолютно си прав!Как да обясниш на малоумниците обаче????

    • 8
      6

      Zashto da si hidi Beliq?Mislq,4e normalno da ima i zagubi i ravni,a i futbolistite,koito ostanaha i s dejstvitelnosta v bulgarskiq futbol tova e naj-normalnoto neshto.Ako se smeni trenjora ne vijdam koj bi go zamenil-s ka4estva i ne golemi pretencii otkym zaplata i futbolisti.Naj lesno se uvolnqvi….i posle kakvo sledva-godini nared vyrtelejka na znajni i neznajni kapaciteti

    • 2
      2

      абе Лудогорец ни дадоха купите -никакъв треньор не е тоя Белия

  42. 15
    18

    А ва саму дъ питъм. Белиъ жъ дъде ли пъри зъ кулежъ ва. Ку дъде дъ сиди.

  43. 11
    30

    Густооооооо хахаха махне ли се сълзата няма ни стадион ни пари хаха бахти простите турци

      • 6
        2

        Не,за Левент и оня другия,дето ги черпеше с баклава!Ето-Преди днешната последна тренировка президентът на Локомотив (Пловдив) Левент Назифоглу донесе баклава и почерпи всички на стадиона. Той обясни, че така се процедирало преди всеки мач в Турция. Левент Назифоглу бе категоричен ,че в следващият двубой неговият отбор е фаворит!

  44. 25
    34

    И вчера писах но пак ще го кажа.
    Подобна позиция е пагубна за клуба! Белия е един треньор, който дори и да е прав не може да помогне с нищо!
    Палийски е човека на Самуилов и Пеевски, които го държат в клуба и си го харесват! Искането да се изгони Палийски е все едно да се скочи дрещу тези които дават парите! Белия пари не може да даде, затова ако ще се строи стсдион трябва да се жертва треньора а не не финасовия благодетел, ако ще и Киров да е прав. Няма балами които да дойдат да дават пари ако изгоним и тези.
    Отново глупава постъпка.

    • 14
      8

      Още един селянин, който върти гъза натам, накъдето е парата

    • Ти си един стар, черно-бял (повече черен) мангал!
      Заминавай да оправяш наклона на Крушата и Пеевски!

  45. 39
    12

    Андро каква “остра позиция”, хората искат оставката на твоя прияте Ангел Палийски. Напиши го в прав текст.
    Заради твойте прикрития и лъжи Ботев е на тоя хал. Защото криете много истини.

    • 3
      1

      хаааааа, Ендрю и той ли цоца от сълзливия крадец?

Коментарите са затворени