Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров заяви, че президентът на Ботев Пловдив некоректно е заявил пред медии, че бюджетът не е намалян, че съставът е запазен и че всичко на футболистите е платено.

“Ръководството трябва да представя пред медиите нещата коректно. Вчера четох интервю (уточни, че е това на Ангел Палисйки), в което нещата не бяха представени такива каквито са! Първо при нас има огромно текучество на футболисти и ние в никакъв случай не сме запазли състава си. Бюджета не само не е увеличен с 20%, а е намален с 20% през този трансферен прозорец и с 10% през зимата. Казаното, че всичко плащания на футболистите са изрядни, също не отговаря на истината! Аз обичам да казвам нещата такива каквито са!”

Ето какво заяви Белия пред телевизията и след това пред всички медии:

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО!!!

109 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    5

    Къде е СВОБОДЕН БОТЕВ да каже за хубави новини?

  2. 8
    8

    Я НАДУЙ ДЯДО КАВАЛА, НЕ РАЗБРАХМЕ НИЕ, КАКВО СЕ СЛУЧВА В ЛОКОМОТИВ БЕ НА ДЯДО КАВАЛА, ДАГО ДУХАШ БАРАБАР С ЖЕНАТИ И ЖЪЛТИТЕ ЖЕНИ.

    • 11
      1

      Ти май си сляп? Да ти помогна да прогледнеш. Остана ли един ЛОКОМОТИВЕЦ в Локо? Треньор, или футболист? Всички ги пръсна Крюшо, кой в Берое, кой в Черно море, кой в Арда и т.н. Управлява Ви Чаво пиендето, треньор Ви е някакъв, който не е чувал за Локо, събират се чужденци от кол и въже и като се забавят парите, знаеш ли какво ще стане? Ха сети се? Въпрос с повишена трудност!
      Отговарям ти, защото виждам, че си тъпо парче и ЧЕРНОГЛЕД! Какво правиш в темите за Ботев? Колко пъти си ме видял да пиша нещо лошо за Локомотив? Още повече в темите за Локо?
      Ако има нещо грешно в по-горе писаното, опровергай ме! Много поздрави от Камбуров!

      • Кавале , защо се поддаваш на провокации?Остави ги да мрат в собствената си смрад и бълвоч. Виждам,че се стремиш да запазиш добрия тон , ама тия нямат акъл да го разберат.

  3. 22
    6

    Спасов що не ровиш и не правиш интервюта бе мишко? От снощи сте се скрили като мишки. Виж кое е вярно и кое не. Нали си безпристрастен? Утре ще ти кажат какво да напишеш да прикриеш положението и пак всичко уж ще се оправи. Ей затва Ботев винаги ще е за смях щото все се крие истината. Сами си го правим и си заслужаваме подигравките!

    • 6
      10

      Ето един истински ботевист с широко отворени очи!
      За андрей аз отдавна съм казал, че е лакей на Ачо и него го бива само да надува балона.Когато, обаче трябва да се каже истината или да се изкара наболял проблем на показ андрьо се скрива, като мишок.Ако Ботев бяха били щеше да вземе интервю и от чистачката, но като загубиха мача се покри.Къде му са интервютата с капитана и тарторите в отбора да ги попита защо загубиха?!
      Андрьо ми стана ясен още с провала му да вкара ред и такива тиквеници, като Рачо и ония другия 3:0 да са с перманентен бан андрешко се огъна под натиска на няколко олигофрена с малоумни коментари чиято цел е само да се заяждат и да подклаждат омраза.андрьо няма да се промени щото затива се иска “топки”!

      • 5
        2

        Ами ти, с този ник какво се опитваш да подклаждаш бе мазньо?

  4. 16
    37

    Сега заради един Киров дето допреди да дойде при нас нямаше пари за хляб ще си забатачим клуба отново! Като изгоним Палийски и всичко отива по дяволите. Белия да си забива фишека и да се маха! Без него може, но без пари няма съществуване! Киров като не ти харесвай се махай нещастник! И без тва взе сериозно да издишаш! Изчерпа се!

    • 9
      3

      Ей мършо, не те знам кой си и що си но си пълен малоумник!!! Ти за ачо крадливата салфетка ли ми говориш прошляк недоклатен? Вземи се гръмни да отървеш света от простотията си! Киров е професионалист и най-малкото ти не можеш да оцениш работата му.

  5. 19
    3

    Пичове някой знае ли къде е върлия че така ми се е приебало……

  6. 32
    1

    Най-добър играч за Ботев -Кайзер. За Левски – Обертан и Неделев.

  7. 12
    8

    Глада е по-силен от ток

  8. 26
    18

    Само Ботев! Пак ще побеждаваме и пак ще сме пред циганите!

    • 14
      18

      Жълто пиленце, като кога пак? Една годинка и стана орел ли? Леле, че си глупаво….

    • 8
      6

      Пак сте ЖИВИ ЦИГАНИ, КРАСТАВИ ШОПАРИ, НАСРСНИ ЛАЙМАРИ, ЖЪЛТИ ЧУКУНДУРИ, ОТ СОПОТ-ДОМАТЕВО.

      • 8
        3

        Цял живот сме пред мангалите!

      • Мангал – въшлив, май ти е много гадно, че си гурлив, порязан циганин!

  9. 11
    13

    Гувуриф със Самуилуф. Жъ сгъвъми циркЪТ. Куматюу ми дадуа пъри,, си правят ноф казан.

  10. 13
    15

    Стига сте ревали , ще ви отпусна малко непарични средства за играчи

  11. 12
    13

    Ето какво каза Палийски пред нашата медия:

    „Не съм гледал все още интервюто на Киров, но това, което вие ми казвате ме възмощава“.

    „Аз заставам зад думите си от вчера, може да питате и футболистите дали имат неизплатени заплати. Бюджетът на тима е ясен и Николай Киров е запознат с него. Утре е падежът на заплатите, но няма някой, който да не си е получил заплатата по договор“.

    „Ако това, което ми казвате е вярно, в понеделник ще се съберем с ръководството както и с Николай Киров, и ще обсъдим неговите думи. При подобни стечения на обстоятелствата, ще има и становище от клуба, с което да се изяви нашата позиция“, заяви Палийски пред TribunaPlovdiv.bg.

    • 3
      1

      Ейй,тъкмо се зарадвахме гей бандата и то…мъ тва не е вярно,вярно онова,дето ни харесва!

  12. 17
    19

    Не е правилно да се говори за проблемите в клуба пред цяла България. Нито сме само ние, нито ще се реши проблема по този начин. 70% от отборите в първа лига имат такива проблеми. Киров е голям треньор, но няма право да се оплаква публично. На всички ни е ясно, че патите са намалени, след като няма селекция и се освобождават скъпоплатените футболисти. Коректно е да излезеш и да кажеш, че този сезон Ботев ще разчита предимно на свои кадри и влизане в 6-цата ще бъде голям успех. Пък после каквото сабя покаже. Палийски пък не трябва да нагнетява положението с изказвания, които не са вярни. Или може би е искал да каже, че бюджета е същия, но процента за заплати е намален за сметка на разходите по строежа. Трябва да се излезе и да се каже какви са целите за сезона, дали ще се налагат млади и да не създават усещане у феновете за нещо повече от 8-10 място. Такива удари под кръста не са добре за реномето на клуба.

    • 21
      11

      Локо кн са умрял ташак!/Марешки/И са гей банда!/Гранде президенте Крушо/В Локо е пълно с педераси!/Шенсой/Повечето от нашите фенове са от малцинството!/Почетният президент!/

  13. Изкуствените неща не вервят. Сдружението е доказателството.
    16
    17

    Един изкуствен живот няма как да съществува. Още когато беше създадено това Сдружение през 2010 година, то беше с предизвестен край. Няма как нещо създадено с фалш и лъжа да просъществува. Да не говорим, че това Сдружение натрупа милиони милиони дългове. Това няма как да продължава. Балона се спука съвсем закономерно и това не учудва никой.

    • Прекръстените неща мнооого вървят.Велбъжд е доказателсто,ЦЦКА Лоич също.
      17
      9

      Друго си е Велбъжд,изведнъж станаха не изкуствени!А защо се преименуваха на Локо???

  14. 19
    41

    Каквато и да е истината Белия няма право да гоори талива неща и трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъде изгонен. Като махнат Палийски и кво? Парите ще текнат? Глупости. Тоя Белия отдавна се чуди как да се махне а така ако го махнат чак герой ще излезе. Остане ли след такива приказки това ще е срам за клуба.

    • 27
      4

      Да ти дам празен магазин пък продавай и прави оборот. …..

    • 8
      20

      Прав си!!Тия неща не се коментират пред медиите!Това са неща от кухнята ,където ги има навсякъде!!Заприлича ми на Дон Круши дето каза че някаква банада му дава наклона!

      • 12
        5

        Рашко мастия долна, нали точно ти, дюнерджията и такива като вас са в кухнята и затова сме на това положение да та еба и готвача-счетоводен

        • 4
          11

          Ужасен,врътни една свирка на комшията и ще ти олекне!

          • 4
            2

            гледай жена ти да не ми врътне още една, щото от една година си я плякам и все ми реве, че не и обръщаш никакво внимание, може би си вече импотентен. от както си взел лаещото кученце в офиса само то и е останало вярно, като и ближе редовно вмирисаната счетоводна путка да та еба в операция “без кос”нещастен. къде играе сега бездарния ти син????? заради него и заради други некадърни синчета на фенове бяха направили отделен отбор и сега като го закриха всички ви разкриха, нещастник.ходи да правиш свирки на апостолов. скоро ще ти счупят гадната муцуна

          • Будата педала,много си далече !Нямам син нито бездарен,нито надарен!Но мога да ти намеря някой НАДАРЕН дано мирнеш малко.Няма ли кой да я съйдисва тая гейбанда,или си много грозен,та му се повръща на човек от теб.Ако искаш да ми счупиш муцуната,в петък съ на риба на Арбовия,заповядай великане .

          • На един мъж като не му става почва да ходи за риба. Нищо ходи, аз ще съм при жена ти. ПЕДЕРАСТ

  15. 12
    7

    Време е някой да бутне капака. Камбаната има кой да е бие.

  16. 16
    9

    Истината в следната-ако не се започне строежа на стадиона нищо добро не ни чака. Сачуилов е бизнесмен- няма да хвърля пари за скъпи футболисти които да играят пред 2000 публика. Ако стадиона започне да се строи и всички решения и разрешителни са готови, това е друга тема. Но и при този вариант ще чакаме 2-3 години. Стадиона ще носи приходи не само от билети, ще има ресторант и магазини Които ще плащат наем, също и платен паркинг. И тези 50 мил заем които никой не знае заем на футболноя клуб ли са или на КТБ? Това също е голям проблем, който трябва да се реши-никой нищо не казва за тези 50 мил-просто е 1 тъмна Индия. Ако проблема се реши с тези пари и стоежа започне и се завърши, тогава и само тогава можем да се надяваме да вземем добри футболисти. Дотогава само ще страдаме. През това време трябва да налагаме повече юноши в отбора, заради финансовите проблеми. Дано всичко се оправи скоро! Само Ботев!

    • 12
      8

      Ти да видиш , сериозно ли ще ви построят стадион.
      Всичко е прах в очите , но сте изключително наивни , да не употребя истинската дума.

  17. 11
    7

    Пальо, ставай като Зума, че иначе мнооого лошо ……

  18. 11
    13

    ВСЕКИ НЯКОЙ ОМАГЬОСВА ЕДИН ДА СИ ПИЕ ДРУГ ДА МУ ПЛАЩА…ЗАТОВА .. САМУИЛОВ ЕФЕНДИ… ПАЛИЙСКИ…КИРОВ… СДРУЖЕНИЕТО…КПБП… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…ТЕ ЩЕ СИ ПЛАЩАТ СВИКНАЛИ СА СПРАВКА ..КАУЗА КОЛЕЖА .. ВРЕМЕ Е ЗА НЕЩО НОВО ..КАУЗА БЮДЖЕТА ПРИМЕРНО… ТОЛКОВА МНОГО ЩЕ ИЗКАРАТЕ ЧЕ БЛИЗКИТЕ ПЕТ ГОДИНИ ЩЕ НАПРАВИТЕ ОКОЛОСВЕТСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА ДА ПРАВИТЕ КАКВОТО И ДА Е БИЛО

  19. 24
    7

    Жалка картинка която сами си създадохме или по-скоро прикриването се изчерпа? Лошото е, че с Палийски без Палийски все тая! Палийски е силно приближен с Делян и Самуилов и затова те си го държат! Помъчи се просто да прикрие истината но Белия не издържа и….
    А Белия и той голям герой се оказа, ама отбора му играе все по-зле! Не само снощи ами и в контролите се видяха сериозни пропуски. Лошото е че чиято страна да вземе човек в случая все ще е грешната защото просто няма алтернатива!

    • 32
      2

      Съгласен с теб за Палийски и патовата ситуацуя, в която се намираме. Не съм съгласен, че Киров има някаква вина. С трици не се ловят маймуни. Откакто Белия пое отбора, той непрекъснато е обезкървяван. Всеки трансферен прозорец губим най- добрите си играчи, за които се намират по евтини и некачествени изпълнители и то не винаги. Представете си ако бяхме запазили играчи като Генев, Панов, Косоко, Виана и Жоао Пауло? Щяхме да сме между гелосания и хибрида по класа, тоест влизане в тройката не ни мърдаше. Ами ако Филипов е контузен и Минев е наказан, кой ще играе на бековете? С тези централни защитници сме за никъде. Бризола взимаше висока заплата, но беше футболист с голямо КПД- покриваше огромни пространства, притежаваше много добри за родните стандарти техника и скорост, винаги влизаше в мача с настървение, а и Белия не е искал да се разделя нито с него, нито с Марин, който също беше сърцат и талантлив футболист. Кой дойде на тяхно място? Юношите може да са с огромен потеницал, но докато изградят физика за мъжки футбол ще минат години. Ако не се вземат 2-3-ма добри футболисти, ще се борим за 8-10 място. С този материал и Моуриньо не би се спраавил по- добре. За съжаление подозирам, че утре ще изгонят Белия и свинщината ще стане пълна и непоправима. За това, което направи вчера Белия, да извади истината се искат мъжество и топки. Шапки долу! Да подкрепим Николай Киров!

  20. 32
    4

    Къде са интервютата след мача. Къде са героите, Тошко, Лъчо, Серкан и другите. Или само като бият ще се пъчим?

    • 24
      2

      Ми щото Белия каза всичко и няма да има полза от поредните изкуствено-надъхващи и оправдателни интервюта! В клуба всичко е леш!

    • 12
      1

      Кви интервюта? От кой? За какво? Утре ще пуснат 2-3 гръмки статии за “черупките” и всичко ще е ок.

  21. 21
    4

    Понеже Българският футбол е пълен цирк, още от сега мога да Ви кажа, че с този отбор следващия мач НЯМА да го загубим! Вие помислете ЗАЩО?

  22. 25
    3

    Гледах до 60та минута. Стачка на футболистите.

  23. 16
    15

    Аз и повечето на стадиона имаме само един въпрос: защо играта днес беше толкова скандално слаба? Никой от журналята не го отправи към Белия.
    С този състав до онзи ден разпилявахме много отбори чрез страхотен футбол. Някой от горе ли им каза да отпишат мача, бойкот ли направиха, какво се случи?

    • 28
      4

      Кой сми разпилявали?Говедата последния мач на Коматево ни разковаха,добре че вкарахме един случаен гол и пак треперехме докрая.Левски откъм единици ни превъзхождат многократно,можеха да ни смачкат още първото с 2-3 гола.Киров го каза,с тези футболисти не трябва да имаме големи очаквания,само на вратаря,двамата централни и двамата вътрешни халфове има равностойни заместници,на другите постове резервите са 16-17 годишни юноши.Гответе се за много тежък сезон.АнгИле наздраве.

      • 5
        22

        Смазахме ги тотално на Герена преди няколко месеца с този състав, нищо че загубихме с 3:2. Тогава те се бореха за ЛЕ, а сега не знаят къде са – открийте сами разликите в нашето представяне.

        • 26
          1

          Тогава Левски играха с резервите.И пак си ни биха.

  24. 8
    7

    ВАСИЛ ЛЕВСКИ ГО Е КАЗАЛ ЯСНО И ПРОСТО СЪС ЕДНА ДУМА…НАРОДЕ ???АМА НЕЕЙ

  25. 31
    8

    До тук ни докараха схемите на Апостолов и лъжите на Палийски. Лошото е, че тези двамата отдавна клатят стола на Киров.

    • 22
      4

      Е, ние без тях и без Йотков не можем! Те са несменяеми, сигурно са най-големите ботевисти, няма други като тях!

  26. 35
    7

    Интересно, защо няма интервюта с футболистите? Къде е капитана? Къде е лидера на отбора? Къде е Палийски? Ще потърси ли някой бъдещия собственик и настоящ благодетел? Тази загуба не е нормална. ТЯ Е СИМВОЛИЧНА! Този мач е чакан ЗА ДА СЕ ИЗПЛЮЕ КАМЪЧЕТО! Който не го разбира това е глупак! Нещо повече- Киров е премислил всяка своя дума и е тръгнал на война. Или ТОЙ, или… другия?!

    • Който и да спечели войната все тая! И двамата не могат да дадат пари на клуба, а без пари нищо не става!

  27. 32
    5

    Палийски само лъже и маже, 2 месеца оглед на бетона ..Кажи си,че сме в долната 6тица и се надяваме за купата…Няма смисъл да петните името на трениора.Взехме 2 купи и играхме 3 мача в лига европа,направи звезди играчи като Косоко 3-4 лига на Франция,Виктор Генев(от някаде дойде свободедн агент),Цветомир Панов резерва в славия и още,и още..Сега ще загубим още 5 мача и ще го изгонят като мокро куче…

  28. 18
    21

    МОЛЯ РАЗПАДА ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА, ЩЕ СЕ БОРИТЕ С ДЪННИТЕ РИБИ!

  29. 15
    35

    На Белия пак някой друг му е виновен.. Не че и Палийски е стока, но Киров за пореден път показа, че вече е достигнал предела на възможностите си, а потенциал за нещо повече – няма.. Ако искаше да каже нещо – имаше достатъчно време, а не да чака загубата, за да започне с оправданията.

  30. 43
    10

    Каров ние сме с теб. Тоя боклук палийски ще го изхвърлим съвсем скоро!!!

  31. 34
    9

    След тези думи на Киров, Палийски трябва да си подаде оставката и да си ходи. Просто не е сериозно да се изпъчиш пред цяла България и да наговориш куп лъжи. Изобщо в последните години (след ерата Василев) се мътят някакви работи в отбора и вместо към добро, се върви към по-лошо. Не знам до колко трябва да се съгласим и с Киров? Да ревеш за дълбочина на състава още в първия кръг е смешно. Вярно е, че сега е момента за трансфери и след месец ще е късно, но вярно е, че трябва да се налагат млади момчета. До сега беше хубаво- чужденци колкото искаш, разкошни заплати и премии, лагери в чужбина, входящи и изходящи трансфери, комисионни и т.н. И изведнъж всичко секва. Тошко-звездата направи толкова брак, колкото за цялата минала година! Лъчо имитираше, че играе, а Стивън умери веднъж вратата. Изобщо не се виждаше как ще вкараме гол! Някои се направиха, че са контузени, а други не разбрахме защо не играха?! На края се разбра, че става дума за пари! И какво следва? Задават ли си въпроса всички в Ботев, какво следва? Може би това, което се случва в Локо? Може би това което се случваше преди идването на Киров? И кой ще има полза от всичко това? Дошло е време собственик, президент, треньор и футболисти да седнат на масата и да си поговорят- какви са новите условия, кой ги приема и кой не и всеки по пътя си. Тези, които могат да разберат състоянието на Ботев-остават. Бием, губим- това е положението. Нито сме Реал, нито Барса. Тези, които си имат своя път- заминават. И се започва отново с търсене на спонсори, нови собственици и т.н. Ние Ботевистите ще преживеем всичко, както до сега. Продължаваме да подкрепяме отбора и ще чакаме младите да израснат и да полетят! Надяваме се, обаче, че РАЗУМЪТ ще надделее и до крайности няма да се стигне! И фарисеите ВЪН от ХРАМА!!! ДА ЖИВЕЕ БОТЕВ!!!

    • 13
      14

      Кавала, на теб ако ти кажат че строежа е потънал с метър и си оставаме завинаги в Коматеяо дали ще ти е до игра, и до “да живее Ботев Коматево”??

      • 17
        5

        Толкова много съм преживял в този живот, че съм научил, че само смъртта е непоправима! На всичко друго му се намира начин!

      • 5
        1

        Потънал с метър?Ти луд ли си!Всяка нова сграда потъва първоначално с няколко сантиметра,и това е нормално!Но метър? Цялото това съоръжение потънало с метър!!Не си добре!Но ако е за самоуспокоение,давай,скоро ще стане метър и половина!

    • 17
      10

      Чест му прави на Киров, че изкара истината на показ!
      Поне се доказа, като мъж, а не като някой подлизурко, който лиже топките на шефа си.
      Оказа се, че ситуацията при вас е един голям, изкуствено надут жълт балон, който взе вече да издиша.
      Вижда се, че и играчите ви днес показаха нежелание продиктувано от липса на финанси.За днешната загуба, обаче е виновен Киров! Каква е тази страхлива тактика?! Все едно играхте срещу Челси. последния мач, когато излезнахте като страхливци беше равенството на Лаута. Претендирате да сте голям отбор, но днес играхте, като малко провинциално отборче. Каква е тази тактика целия отбор да е прибран във вашата половина и да разчита само на контри? Имате футболисти, с които да се надигравате с Левски.Белчо, обаче избра страхлива, затворена и защитна тактика, с което мен лично много ме изненада…чак започнах да се питам, дали гледам Ботев.Вие излезнахте, като гости, а не като домакини и с нищо не показахте, че искате да го спечелите този мач, а да ви припомня, че на вас дербито ви било с Левски!Така ли се играе?! Голът се печеше още с започването на мача…очакваше се това да се случи.Колко удара имахте цял мач срещу Левски? Е, как искате да го вземете този мач?Колкото до младите момчета Киров каза, че не са готови за Агр. Футболът при 19 годишните не е като професионалния футбол, където се играе на много по-голяма скорост.Това го заяви и нашия Ияд Хамуд след мача с вас на Лаута и по-късно вашия Крис Добрев го каза същото в едно интервю.Как да ги наложи, като не са готови? Ти ще си сложиш ли главата в торбата, като си знаеш феновете?Ачо е отговорен за начина, по който ръководи клуба ви, но за загубата днес главния виновник е Киров.Той е човекът, който избира състава, тактиката и той е длъжен да си мотивира футболистите независимо, какво се случва в клуба, щото футболът в крайна сметка е за феновете и те са си платили да гледат футбол, а не да търпят настроенията на футболистите.Иначе в интервюта играчите ви на думи са много големи…то не бяха клетви за вярност, не беше чудо, а пък когато се иска да изиграят един мач както трябва се вижда, какви лицемери са.Верни са на парите, а не на клуба ви.Като леки жени са – платиш ли им играят, не им ли платиш им виждаш унилите физиономии.При нас с този палячо Крушо също нямаме бъдеще, но при вас е мътна и кървава.Аз не знам, кой ахмак ще извади 30 млн.лв. и ще ви построи стадиона.Вие винаги сте били будалчета, затова всеки се гъбарка с вас.Задай си въпроса къде са тарторите ви, фенклуба ви и защо не скачат. Ти си умно момче…знам, че знаеш!

      • 12
        5

        Много интересно разсъждавате. Младите не били подготвени. Колко пъти казвам, че това е гвоздеят на програмата. И то не само в Ботев, а в целия Български футбол. В БФС да не спят, а да вземат спешни мерки за решаването точно на този въпрос. Имат ресурса, да вземат треньори, методисти, лекари, диетолози, хранителни добавки, да измислят стимули и т.н. и да решат този ПРОБЛЕМ! Респективно в Ботев да работят по проблема. Точно Киров ходи на специализации къде ли не. Какво научи, на кого го предаде наученото, или ходим само на екскурзии и пазим наученото за себе си?! И миналия път писах: къде са предните поколения футболисти. Защо само Димитров се налага в Ботев? Защо Купенов го изтървахме? Само той ли е виновен? Къде е вината на отговорните фактори в Ботев? Ами другите момчета от шампионския отбор къде са? Години наред създаваме футболисти, а на края не можем да ги качим при мъжете. По-лесно е да вземем Алфонсо, Бризола и т.н. И какво стана? Продадохме ли ги? Отървахме се от Бризола, но от Алфонсо не. И за какво ни е този? По-бавен футболист от него няма в цяла първа лига. А трябва да е класа над останалите. Киров държи Шопов и Милко на пейката, а Алфонсо играе. Милко как ще се развие като го пуска по 3 минути? Миналия сезон, след като влезнахме в шестицата, защо не налагахме младите? Щели сме да влезем в тройката?! Кой ще те пусне там? Имаш ли лоби? Платил ли си си? Вземаме троянски коне. Колко боклука взехме от Левски? Колко автогола си вкараха и то все в решителни мачове? Те душичките им сини, ние Ботевисти ще ги правим! Само да им свирнат от Левски и са готови пак да се върнат! Ами Н Донгала? Миналата година като му казаха, че се интересуват от него и почна с номерата. Ето защо трябва да се намери решение на въпроса за интегрирането на младите футболисти в мъжкия футбол и да запрятаме ръкави. Залагайки на наши родни футболисти, можем да имаме трайни успехи и в класирането и във финансов план! На времето колко пъти падахме с разгромни резултати, но какъв отбор направихме. В историята ще останат Атанас Хари Георгиев, Глухчев, Дерменджиев, като треньори създали и наложили плеяда от млади канарчета! Киров има страхотен шанс не само да печели купи, но и да създаде следващата златна генерация! И ако за купите не му издигнаха паметник на благодарността, то за ЗЛАТНАТА генерация ще му го направят. Да не говорим, ако създаде следващия Стоичков?! Киров е добър треньор и трябва да има самочувствието, че и да пада с младите никой няма да го мръдне от Ботев. Ние не сме тъпаци и сме наясно, че е трудно. Но вижте Славия. Колко перспективни момчета налагат и колко продадоха и то в Италия! И то без да имат нашата школа! Киров дерзай, не се плаши! Никой не си гони златната кокошка. Самоилов не е Ачо сервитьора. Той знае от къде могат да се изкарат пари. Работи честно и почтено и ще бъдеш заплатен и уважаван!!!

    • 4
      7

      Само не разбрах какво се случва в локото. Ти наистина си кавал.

  32. 37
    5

    Евала Киров, все някой трябва да започне да разкрива и да казва Истината! Това свърталище Борд и Ръководство където се подвизава там трябва да бъде изгонено с камъни! Всички рокади със бивши треньори са все тяхната постановка. Всичко е потънало в дългове благодарение на тези отрепки който си гледат само интереса и нищо свързано с отбор и школа не ги интересува. Да се махат на мига и този измислен параван от тях Самуилов чакайте стадион да има!

    • 30
      6

      Май ще излезне истина това, което се говори. С именно, че Палийски идка да смени Киров с Пенчев и отбора да мъждука в първенството. И да не се прави стадион, тива е крайната цел! Аман от предатели!

  33. 21
    3

    Не гогорете така, че ще пусна сълза!

  34. 15
    6

    Публиката стана и започна да напуска базата. Играчите видяха това и вместо да гледат събитията на терена гледаха в трибуната. Това ги разконцентрира. Затова загубихме….Жалко!!

  35. 28
    10

    палийски му е казано да го говори това. проблема е самуилов, той е диригента на оркестъра.
    Палиски вън и какво, утре ще дойде другата маша на самуилов. само,че самуилов плаща на кпбб и сдружението. айде лека

    • 13
      15

      Самуилов не е толкова прост да праща Палийски да се излага пред медиите.Това си беше лично негово свободно съчинение.Да се подмаже на шефа.На всички е ясно,че бюджета е намален.Просто Самуилов трябваше да каже,че намалява издръжката на отбора за сметка на стадиона.Но както е във всяка частна фирма,не всичко трябва да се знае.

    • 19
      4

      Еми като не са читави най-ще вървят със студена водица…..това кривоглавите са ебати тъпънарите.То даже и не злорадствам ами ги съжалявам вече….

  36. 43

    Къде е мастията СВОБОДЕН БОТЕВ? Нали всичко било точно? “Очаквайте скоро хубави новини”… Глупости на търкалета! Сигурно е сол ташак на Ачо и пише глупости тук!
    И ония другия – ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ СДРУЖЕНИЕТО!
    Дейба и педалите!

  37. 23
    11

    Ами най-накрая се разбра….ония педали от Стряма си зареждат тракторите с нафта от конкуренцията и нашия собственик кък да вземе нов играч ва да гоейба.,…….това и Стоян канара го каза уа.

  38. 27
    5

    Няма финанс , глада отново се заселва в Коматево.

  39. 40
    3

    Притесняваща беше играта! Трагедия! Освен Кайзер и Кристиан, другото беше ТРАГЕДИЯ. Включително и Тошко! Толкова слабо не е играл много отдавна. А и другите! А бе трагедия!

    Още по-притеснителното беше изказването на Белия! Да започнеш да критикуваш, особено той, за малката скамейка, след първия мач!? Направо си е МНОГО ГОЛЯМО ПРИТЕСНЕНИЕ!

  40. 44
    7

    Само не знам кой нормален ботевист вярва на всичките лъжи който се говорят по наш адрес !Ачо сълзата е новият Христолов … Все иска да си ходи и все не си !Стадиона щял да бъде готов , Самуилов щял да го направи.Самуилов го боли кура за клуба ! Нито е дошъл на базата, нито е коментирал нещо с отбора, нито ще построй стадиона !Вярвайте му още само накрая да не стане след 1-2 години БАТ Венци Свинята да ни затвори и Коматево ! Защо и това ще стане, никой няма да търпи да играе на такива условия каквито са при нас ! Да за тренировки и подготовка става, но провеждане на мачове НЕ МЕРСИ !Само и единствено Белия си казва всичко така както е ! Ако не сте забелязали все още нищо не е казал по темата за стадиона, защото и той не е сигурен !

    • 34
      7

      Много си прав. Самуилов никога няма да направи Колежа

    • 20
      6

      Белия не му е работата да коментира стадиона.Той да си гледа отбора.И като иска нови играчи пътека да направи до Самуилов.Тези изказвания по медиите с нищо не помагат на отбора.А ,че е време да се освободим от Палийски,спор няма

  41. 38
    6

    Той пък Палийски като си тръгне и парите ще текнат? Глупаци! Евала на белия че каза истината за тая лъжлива сган дето все я крият и оцветяват в розово!

  42. 24
    27

    Бел не си измивай ръцете с мен, некъдърник си ти.

  43. 24
    31

    Киров не се оправдавай. Слаб треньор си. Всичко съм платил и стадион ще правя. Оставям Палийски начело , като не ти харесва се махай.
    Палийски махне ли се махам се и аз!

    • 25
      8

      Махай се бе селски бек. Никога няма да направиш Колежа. И ти си лъжец и мошенник като Ангел.

  44. 30
    8

    Тоия палиски ни лаже откакто е в ботев само иска да лапа от ботев с тоия президент никога ниама да имаме стадион

  45. 42
    10

    Евала на Киров!” Право куме в очи” си го каза! Сега вече е ясно,че сме на ниво Витоша Бистрица от миналата година”ще се борим за всяка точка”! Палийски трябва възможно най-скоро да си ходи! Започна се сценария с христолоф – понеделник ще се взимат акциите,до два месеца,до 15 дена и т.н. Трябва ли отново на клуб 500 да им спре кранчето,за да има преврат в клуба!?! Когато беше последното идване на базата в Коматево ,на Самуилов се каза ,че Апостолов билв Италия !! Да ама не,в същият ден го видях на ОМВ до надлез Родопи!!! Агонията типърва ще става голяма!!!

Коментарите са затворени