Титулярният халф на Ботев Пловдив Серкан Юсеин е катастрофирал преди минути пред училище Стефан Караджа в Пловдив, предава Glas.bg.

Подробности можете да прочетете при колегите ТУК>>>

27 КОМЕНТАРИ

  1. ЖЪЛТО НАСРАНО МИРИЗЛИВО — БОТЕВЪ ОТ КУМАТЕВО . ЦИГАНИ , ТУРЦИ . ПОМАЦИ , СЕЛЕНЕ . СЕГА ИМ ДАВАТ ЖЪЛТИ КАРТИ ЧЕ СА ОСВИДЕТЕЛСТВАНИ , ТОЕС ПО ВСЯКО ВРЕМЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРИБРАНИ В КАРКУКОВО .

  2. Най смотаната медия..мърши! Голяма работа,че е катастрофирал..ако Пешо направи беля..няма да пишете ама Серкан голямо писане. Важното е че е здрав. Бахти и смешната медия!

  3. 11
    9

    Абе мангали,Вие ли пишете за цигани?
    То при Вас са само такива!
    Серкан е чист турчин,а при Вас Югославски цигани и един помак кретен
    Дейба вашата мама циганска дейба!

  4. 11
    15

    НАЛИ В БОТЕВЪ НЯМА ПОМАЦИ И ЦИГАНИ ЗА КАКВО ГОВОРИМ ЖЪЛТО -НАСРАНО МИРИЗЛИВО ОТБОРЧЕ ОТ КУМАТИВО .

  5. 12
    10

    Дойде момента на истината. Когато се прави такова голямо капиталовложение в изграждането на стадион, нормално е да имаме свиване на бюджета за заплати. Но тук имаме още един важен момент- какво правим с продукцията на нашата школа? Този въпрос е най-съществения не само за Ботев но и за всички останали отбори в БГ футбола ни! Какво е необходимо за да доразвием младите ни футболисти, така, че да стават за А група? Треньори по физическа подготовка може би? За ментета футболисти от чужбина имаме пари, но за треньорски заплати нямаме. Лекари, диетолози може би? Да! Хайде да сравним заплатите на един треньор и един лекар с заплатата на един чужденец футболист! Хайде да сравним ползите от един треньор и един лекар за развитието на младите футболисти с ползата от един чужденец. Сега се говори, че момчетата били на 16-17 години и било рано за тях. К. Костадинов на колко години беше като влезна в мъжкия отбор? Ами останалите от златното поколение на колко години бяха? Ами да попитаме къде са 20-21 годишните? Ами къде са футболистите от Раковски? Един Купенов, защо е в друг отбор, а не в Ботев? Къде сбърка Ръководството и треньорския щаб? Във възпитанието ли, в развитието на физическите му качества, или в нещо друго? Никой не обяснява, хубаво е, че поне казаха, че се отказват от него. В същото време кога ще произведем един вратар, или един централен защитник? Кой работи с тях и как работи? Киров обиколи света и специализира, но какво предаде на своите колеги треньори от ДЮШ? Цветанов преди няколко месеца говори за нова програма за осъществяване на прехода на нашите юноши към мъжкия футбол. Как върви работата по тази програма? Сега, едва ли не се реве, че не сме взели нови играчи. Когато не гониш призовата тройка и Евротурнирите, поне трябва да налагаш млади футболисти. В момента в отбора е пълно с кандидат пенсионери-футболисти. Какво очакваме от тях? Да се развиват ли? Да направим изходящи трансфери ли? Трябва на всеки един от тях да се поръча да започнат да предават опита си на младите футболисти. Ако те са истински Ботевисти трябва да са наясно, че кариерата им на футболисти приключва и започва треньорската им работа! Навремето имахме не само големи футболисти, но и големи Човеци. Нищо не криеха, а изграждаха своите приемници. Сега светът и ценностната ни система не са същите, но може да се намери правилния подход за изграждането на нов отбор в основата на който да са наши родни кадри! Надявам се с тези мои думи да зазвънят камбаните на отговорните фактори в Ботев- от собственика до домакина на отбора. Само Ботев!

  6. 17
    22

    Ааааа тоя е чист българин, канар кат мен и всичкото фен на ботив, няма да сбиждате млядежа. Саде Ачо, саде бат Самуил

  7. 17
    23

    Няма да пишете глупости за нащу Юсеин! При нас цигани няма! Така се казва щото майка му е истински канар и затва не знае от кой е. Кръстила го е произволно на последния преди да се роди.
    Нищо му няма. Жъ играй.

  8. 28
    15

    Какво правите в темите на БОТЕВ различни циганета, кучки и друга локомотивска измет ?Уморихте ли се да давате наклон на боса си без ръце и да слушате звучните псувни по ваш адрес от ЛИГЕНДАТА ?Марш по кофите несретници и да си оправите наклона …..

    • 11
      16

      Ако си свършил със дозирането, марш на строежа калайджия

      • 2
        3

        После, като почне първенството вие ще гледате сеира на Локо

  9. 8
    14

    Ходил е да взима дипломата Биската Карагерен

  10. 12
    15

    няма страшно , ше го зезем при нас у Локото

  11. 22
    18

    Ходил е да си вземе дипломата за основно от училище ”Стефан Караджа” .

    • 11
      16

      Всъщност не знам какво е правил. Но ако играе в 5 -я кръг пак ще отнесем 3:0 поне

  12. 21
    15

    понеже все налазват темите за отборът на Пловдив, та да питам този Саркан Юсеин типичен представител на българската ви общност от Коматево ли е?
    П.С. Дано е добре момчето.

    • 19
      17

      типичен представител на малцинството си и затова и ти си от Локото . затова насякъде ни викат цигани , цигани, цигани . юруууууш!

        • 10
          6

          Ти си изявен гей-бандит,теб те интересуват само мъже

          • 10
            9

            Можеш да ме пробваш, като наведен, ааааа забравили как изпусна сапуна и аз се подхлъзнах и прав
            о в дивия, и много ти хареса,.

    • 13
      10

      Искаш да кажеш Рачо селската курва дето се е опикал в жълто, но не става от компютъра тоя жълт джендър!

    • 3
      5

      3-0 е на транквиланти , така са му предписали от бараките на Пещерско

Коментарите са затворени