Младият футболист на Локомотив Пловдив Димитър Законов пред преотстъпен. PlovdivDerby.com предвиди този ход на черно-белите преди повече от месец (ВИЖ ТУК).

Преди 4 дни пък ви информирахме, че фаворит за нов отбор на Законов е Арда (ВИЖ ТУК).

Вчера Законов пристигна в Кърджали и игра за новия си отбор при победата над Хебър с 1:0.

Междувременно от Локо Пд обявиха, че възстановяването на тримата контузени в Локомотив – Илко Пиргов, Петър Главчев и Асен Георгиев върви по план.

Стражът на “черно-белите” Илко Пиргов имаше скъсана предна кръстна връзка, като преди време претърпя успешна операция. В момента той се готви индивидуално под наставленията на кондиционния треньор Михайло Шейкероски. През септември Илко Пиргов ще започне да тренира наравно с останалите си съотборници.

Полузащитникът Петър Главчев все още е с гипс на десния крак. Той получи разкъсване на връзки на глезена преди заминаването на тима за Боровец. В момента провежда леки тренировки във фитнеса, а в петък му махат гипса. Очаква се до месец Петър Главчев да започне пълноценни занимания с Локомотив.

Защитникът Асен Георгиев също имаше скъсана предна кръстна връзка. Той получи своята контузия в шампионатния сблъсък с Пирин (Благоевград) в началото на годината. Асен Георгиев ще е готов на сто процента до месец.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Деца оставили си детството на Лаута не играят и ги карат да обикалят като наемници, а разни емигранти дето не им пука за Локомотив и незнаят кой е Бонев са днешния отбор!Господ да ни е на помощ!

    • 2
      4

      ами защото във футбола, май човек няма “”наши и ваши”.
      Има можещи и неможещи. Както виждаш никой европейски отбор не се натиска а никой юноша в БГ. Това какво ти говори?

  2. казахме ви “още преди месец”, че така е по-добре за него и за клуба

  3. 7
    2

    Андрьо жълтия балон може да гледа само на черно и бяло щото е далтонист.

  4. 7
    1

    Браво! Значи е време да започнете да се занимавате с ясновидство??? ” “Предвидили го били”?
    Хайде сега предвидете същото и за някои от жълтите юноши, както и за Георгиев например от Локото?

Коментарите са затворени