Деца от “Национален алианс на хора с редки болести” (НАХРБ) гостуваха на ПФК “Ботев”. Малчуганите отпразнуваха 9-ия рожден ден на малкия ботевист Тито със сърдечно празненство в уютната атмосфера на кафето на клубната база в Коматево.

Децата и техните родители използваха посещението си, за да се срещнат и с футболистите от любимия си отбор. Те изгледаха заключителните минути от поредната тренировка на “Ботев”, а непосредствено след нейния край играчите се запознаха с децата, подариха им по знаме в клубните цветове и се снимаха за спомен с тях.

ПФК “Ботев” изразява подкрепата си към алианса и отправи покана към децата да станат част от началото на новия футболен сезон, като изведат на терена отборите на “Ботев” и “Левски” в двубоя от първия кръг на Първа лига, който е в събота от 20:45 ч. на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Много хубава инициатива от страна на организаторите, ама нашите подарете им по една фланелка на тия деца да им светнат още повече очите. Иначе всичко друго супер !

  2. 5
    1

    Респект за Ботев ! Plovdivderby разпитаите Ботев защо не си върне Антонио Вутов ! Благодаря предварително !

  3. 18
    1

    Благодарим на ПФК Ботев Пд за всичко което направиха за децата ни…и само да кажа че никой не се опитва да прави пиар или да спекулира с децата!!!

  4. 24
    2

    РЕСПЕКТ за Ботев! Това са хубави моменти за децата!

  5. 5
    35

    Престанете да спекулирате с децата. Срамота е, даден отбор, да си прави реклама на гърба на болни деца.

    • 21
      1

      Трябва да си доста комплексиран цървул да напишеш подобен коментар.Поздравление за инициативата!!!

Коментарите са затворени