Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) започна подготовка за първата среща от Първа професионална лига. “Черно-белите” са гости на ЦСКА-София на стадион “Българска армия”. Срещата е насрочена за неделя (22.07) от 20:45ч.

Възпитаниците на старши треньора Бруно Акрапович започнаха с леки бегови упражнения, а после преминаха към занимания с топка.

На облекчен режим се готвеше вратарят Илко Пиргов, а лека тренировка във фитнеса проведе възстановяващият се от контузия Петър Главчев. Тренировки, видно от снимките обявеният за повторил малария Езе. От клуба разкриха пред PlovdivDerby.com, че нигерийският национал е прекарал вирус.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Болен съммм ! С племето решихме да търсим диви свине в Столюпеново, но попаднахме на засада от въшлясали фенове , които явно ем бяха от нас ем им се ебеше ! Това е истината ако се чудите защо няма фенове на първият ни мача това е отговора ем ги боли ем ги сърби !

  2. 11
    2

    Малария има само в кухата, квадратна кратуна на жълтура Андрей!

  3. 2
    6

    Болен съм ! Бирсен Кара Мюмюн ме еба и сега от Локуто ще мрем . Така ли иначе тази година пак ще сме 13ти .

  4. 10
    3

    Маларията съм е подготвил за ония от Коматево в 5-тия кръг. Трябва да се отърваваме от селяните и селянията, затова в 5-тия кръг мощно в Коматево с маларията напред.

  5. 12
    10

    Той не е, ама гнусните жълти медии и служителите им са болни от злоба, омраза и простотия!

  6. 8
    12

    Нещо му е умекнала китката,зор е видял май,а трябваше той да пори гейбандата.

  7. 24
    12

    Малария има само в жълтоциганските криви кратуни!

Коментарите са затворени