Тази сутрин точно в 10:30 часа на строежа на стадион “Христо Ботев” пристигнаха изпълнителния директор на канарчетата Иван Йотков и бившия бранител на жълто- черните Васко Василев – Стълба, който в момента е работник на пловдивчани. Двамата посрещнаха екипа на доц. Ростовски и самия него, а до минути ще започне изрязването на ядки от бетона, които да бъдат изследвани.

Още в петък единствено ние ви показахме как доцентът и хора от екипа му белязаха местата, откъдето въпросните проби ще бъдат взети.

 

29 КОМЕНТАРИ

  1. Като видя Roberts се сещам за оная Миуена и Елттън гейов!!! Що не си навирате буферите във вашите НЕЩА!!!!!!

  2. 1
    1

    Абе къде си бе жълта Мангуста, искам да се навеждаш винаги пред мен, но със чисто дупе аааа ,розово дупе.

  3. 20
    6

    Мамицата ви и столипиновските цигани марш в Кюстендил. Наков иска да ви покаже купата. Измет заразна. Гнусна миризлива напаст.

  4. 11
    6

    Рязвежда се на баба ти дядото! Тъпанар троен!!!

  5. 6
    20

    Андрей, защо не напишеш, че Самиуловсе рязвежда и фирмата се дели на 3 ? Хахаха жената взима маслата, сина газта, а за Самиилов остават само горивата

    • 11
      10

      съмойлов няма нищо общо със строежа. далаверата е на Тотев и майка му. Пеевски също ще лапне парче от баницата. всички са,за затвор, но засега всеки си мълчи.
      крадат пак народни пари и имоти

  6. 24
    10

    Буферченца все гледате на хората треските, но не виждате вашите ГРЕДИ! Що не питате Крушарски Откъде са му парите? Завистливи мижитурки!!!!

  7. 15
    26

    ВЗЕМЕТЕ ПРОБИ ОТ ЖЪЛТИТЕ СИ АНУСИ….МЪРШИ ДОЛНИ !!! КАКВО СТАНА С ЯДКИТЕ ? ИМА ЛИ БАДЕМИ, КАШУ, ШАМ ФЪСТЪК ? АКО НЕ БЕШЕ ВАИ ХОЛДИНГ, ИЛИ ВИС – 2, ДОСЕГА „ГОЛЕМИЯТ“ САМУИЛОВ ЩЕШЕ ДА ДУХА САМО НА КРИВИТЕ КАТОЛИЧЕСКИ ГЛАВИ В РАКОВСКИ !!! ОГЛЕДАЙ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО ГРОЗНИК, НЯКОЙ ТЕ ДЕБНЕ !!!

  8. 20
    25

    Ей голяма сензация?! Пропуснали сте кучетата дето препикават всеки ден бетона!?
    Я по-добре разкрийте схемата за построяването на стадиона! Кажете истината на пловдивчани!? Как един клуб без собственик строи стадион за милиони? Как кмета Тотев и Самуилов разменят земи и милиони принадлежащи на Пловдив и жителите му? ….В момента Пловдив е съсипван от мощна корупция и схеми водени от кмет и майка му! Така е от години ! Хотели, жилищни комплекси….кошмарно бавни ремонти и разпределяне на милиони от обществени поръчки! Всичко това се знае от всички, но никой не обелва дума, защото устите на мнозина за затворени с пари и изгодни обещания! На едни стадион, на други власт, на по-дребните по някой лев! Батака в Пловдив и въобще в страната е невиждан досега, но всички уж “патриоти” си траят?

    • 14
      6

      То тов не е работа на простите гейбандити.

    • 10
      7

      рано или късно всичко ще си дойде на мястото и всички тия ще са в затвора.
      засега сме в Булгаристан!!!!

  9. 17
    23

    Строителните бригади и тежката техника пристигат на талази , за крановете не ми се говори, небето почерня от тях.

  10. 15
    25

    Нали ток и вода щяха да прекарват?Сега само с ядки искат да минат. Селски тарикати.

    • 9
      3

      Мангал, тъп! Водата и тока са прекарани, защот без тях не могат да извадят ядките!

      • 1
        1

        ЕРОЛЧО ДА ТА ЕБЕ,ВЪШЛИВ МЪРШАВ, ЖЪЛТ ЦИГАНИН.

          • 1
            1

            ДАГО ДУХАШ ЖЪЛТ ПЕДЕРУНГЕЛ,КРАСТАВ ЦИГАНИН,ГАДНО ТИЕ НАЛИ ЖЪЛТО МАНГАСАРЧЕ.

  11. 14
    28

    Е тия ни се подиграват, вече явно. Лъжи след лъжи. Ядки и бадеми щели да взимат? Ептен за канарчета ни взеха.Ние може да сме от село ама, не сме чак толкова прости, така да се ебават с нас.

    • 29
      10

      Това, че си от село и си простичък ти личи. Не разбирам обаче, колко трябва да си комплексиран за да се правиш постоянно на ботевист?

    • 16
      6

      Никой не ти е казал че си ЧАК толкова прост,но колкото си прост,то ти стига!

Коментарите са затворени