Фланелки на Лъчезар Балтанов и Тодор Неделев, с които футболистите са играли през изминалия сезон, се продават на търг с благотворителна кауза. Екипите са предоставени от самите играчи.

Продажбата на фланелките е част от мащабна инициатива в подкрепа на Наско от Пловдив.

Търгът се осъществява в социалната мрежа Фейсбук – ТУК! Всеки, който желае да се сдобие с една от двете фланелки и да подкрепи Атанас, трябва да напише своята оферта в коментарите под снимките във Фейсбук. Съответно този, който предложи най-високата сума, ще закупи екипа, а средствата ще се прибавят към дарителската сметка на Наско.

Припомняме, че 31-годишният пловдивчанин е лекуван през 2017 г. поради злокачествен карцином на дебелото черво. Лечението е успешно, но 3 месеца след приключването му на Атанас е установена остра миелоидна левкемия. Започва нова химиотерапия, но изследванията показват, че освен химиотерапия, е наложителна и трансплантация на хемопоетични стволови клетки.

На 03.07. Атанас подава заявление в Комисия за лечение в чужбина за финансиране на лечението в Турция, отговор все още няма, а трансплантацията трябва да се извърши в спешен порядък, тъй като Атанас в момента е в ремисия.

Офертата на Анадолу Медикъл Център е на стойност 119 000 щатски долара и включва хаплоидентична трансплантация от чужд донор.

Близките на Наско, както и множество хора, институции, търговски обекти, ресторанти подкрепиха младия пловдивчанин, но той се нуждае от още помощ. Към 05.07. в дарителската сметка на Атанас има 34 000 лв. Необходими са още 166 000 лв. Нека подкрепим Наско! Нека помогнем той да остане със своето семейство!

Можете също да изпратите SMS с текст DMS ATANAS на номер 17 777 или да помогнете чрез дарение по сметка:

BG90BUIN95611100605800
Атанас Йорданов Динков

Алианц България

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. За такава кауза футболните пристрастия отпадат ! Състраданието преди всичко

Коментарите са затворени