Фен клубът на Локо организира екскурзия до София! Промотира я с НАДЪХВАЩО ВИДЕО

17
864

Фенклуб „Локомотив Пловдив“ организира екскурзия за първия мач от новия сезон с ЦСКА-София от 20.45 ч. в неделя 22 юли на стадион „Българска армия“.

Записването започва днес във фен-магазина на Лаута. Цената на екскурзията е 12 лв., а за членове на фенклуба e 8 лв. Часът и мястото на тръгване ще бъдат обявени допълнително.

Подкрепи Пловдивския любимец в София !!!

Скъпи локомотивци, Фенклуб "Локомотив Пловдив" организира екскурзия за първия мач от новия сезон с Цска-София от 20.45 ч. в неделя 22 юли на стадион "Българска армия".Записването започва днес във фен-магазина на Лаута. Цената на екскурзията е 12 лв., а за членове на фенклуба e 8 лв. Часът и мястото на тръгване ще бъдат обявени допълнително.

Публикувахте от Фенклуб Локомотив Пловдив в Петък, 13 юли 2018 г.

17 КОМЕНТАРА

 1. вазелина ще бъде включен безплатно от бригада червените боздугани

 2. клипът е хубав и стаята е боядисана много добре в правилния цвят хубаво е да се удари още една ръка че жълтото е взело да избледнява

 3. 9
  4

  Жалки цигани, лажимся прасипаемся толко ЛОКОМОТИВ в наших картуни долбание жалкие ЦИГАНИ,сматрите вашие КАТУН ванючие ЦИГАНИ.

 4. 12
  7

  Добре де цигани,как сте станали шампиони през 2004 а купата е в Кюстендил а не в Пловдив?Вие пловдивски цигани ли сте или кюстендилски?

 5. 11
  7

  Както сте надъхани и като ви се изсипят чорбарите някъде така ще ядете кура че няма накъде повече

 6. 11
  12

  Едни си правят шоуто с бири, водки, турнири, песни и подкрепа за любимият отбор, други като чакат по форумчетата да пуснат някой друг „оригинален“ коментар. Манталитет…

  • 10
   4

   Кво шоу си правите бе въшкар,виж че сте останали 50 глупака на тая бесика,никой не чака по форуми да пусне коментар просто вече сте толкова смешни,че хората ви се смеят и се забавляват.Аре чакаме следващия клип да се посмеем

   • 5
    9

    Фактът, че влизаш за втори път, за да провериш коментарчетата, на статия, която не за твоя отбор, е достатъчен символ за комплексите, които имаш. Чул не дочул от рап песничките к’во е „Белуга“ и да драсне вървежно коментарче. Дреми ми на шапката, приятел, аз ходя да си пия бири и да се забавлявам, нито ми дреме за мнението ти, нито ми дреме за омразата между двете общности. На Лаута ходя, за да се видя с приятелите си, някое ново лафче да чуя, да подера глас и да си почина от бачкането през седмицата. Така ще бъде и след 20 години, само да сме живи и здрави, ако ще и да сме само аз и приятелчета, с които щъкам. 😉

 7. 12
  4

  Аз тръгвам след каруцата на мюмюн.ще бием.само локо

 8. 16
  7

  Тея пък мишоци Бригада Пловдив кои бяха 😀 Водка Аляска за вас е Белуга бедняци.

 9. 19
  6

  Цигани оглеждайте се добре в София червените да не ви гонят пак като на Лаута и на галата в колодрума.На връщане в Пловдив пак се оглеждайте да не лежите разбити по земята с отворени глави.

 10. 8
  16

  Ти путко страхлива колко бой си ял от буферите не е истина.Личи си от коментарите ти.
  Бедна турска душица….

  • 2
   9

   Малко му е било на педерастчето , още , още !

 11. 10
  4

  Бази майтапа, стените в стаята на девойката са боядисани в жълт цвят.
  Сърцето локомотив, живота жълт

 12. 15
  8

  Първия мач баш срещу цска,те също много обичат да къртят циганите.Още първия мач ще ядете тупаници циганки.

Comments are closed.