Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) разгроми с 6:1 Миньор (Перник) в учебна игра. Спарингът се проведе днес от 11:00 на стадион “Искър” в Самоков.

По време на срещата Локомотив стоя по-добре на терена от своя съперник и заслужено победи с разлика. С два гола и асистенция се отчете капитанът в днешния двубой Димитър Законов, още две попадения добави Филип Михалевич, а с по едно се отчетоха Алесандро Хожабрапур и каращия проби Дуйе Мърдеса.

Съставът на Локомотив: Павлин Евтимов, Мустафа Абдулахи, Николас Канавесио, Лукас Масоеро, Васил Иванов, Дуйе Мърдеса, Елитон Жуниор, Димитър Законов, Алесандро Хожабрапур, Октай Юсеин, Анте Аралица (Уирис Густаво, Филип Михалевич, Георги Кременлиев)

Това бе и последната проверка на Локомотив в Самоков и Говедарци. В петък е представянето на “черно-белите” на Лаута срещу ЦСКА 1948. Контролата е насрочена от 18:00.

https://www.facebook.com/lokomotivplovdiv/videos/10156509722108328/

20 КОМЕНТАРИ

  1. Един олигофрен на отбор с ново име, с едно Ъ накрая, с емблема на домат при това открадната, играещ на тренировъчна база на село, без стадион и с задължения 52 млн.лв. пари откраднати от народа се е опитал да прикрие някой ръб на квадратната си глава се е изсрал без да си забърше посрания жълт гъз.

  2. 7
    1

    Един пришълец – Центъра
    пикае газ и сере нафта след като прочел истината

    ето го и откъса:
    „един неморално създаден клуб. Отбор, който прескача групи, който се мести от един в друг град и бяга от морална отговорност. Става дума за Локомотив (Пловдив). Тим, който преди време бе познат като Велбъжд (Кюстендил). Изведнъж обаче дойде ъндърграунд босът Георги Илиев-Главния и реши да премести седалището на Велбъжд от Кюстендил под тепетата. Всички помним това и не забравяме как се случи“

    може да проверите:
    http://sporta.bg/gonsuratlk-cska-1948-legitimira-klub-preskochil-ot-kyustendil-v-plovdiv

  3. 3
    7

    Из яката и ф Стрямъ избуява нов бизнес. Вулканизиране на трътки.

  4. 4
    7

    Един привърженик на неморално създаден клуб, по заповед на твойта мама, партията, пловдивчанин в повече-гнусен панелар, изнасилвана редовно помакиня с десет Ника????? Ти смееш да квичиш?!?
    Гледай си ФК ” Кривъ главъ” Стрямъ обединени с ‘ Г/л/игант” Съединение и си мажи трътката, че идва Законът.

    • 1
      1

      Рачо е патологичен простак! Той е непоправим случай. 90% от публиката на жълите са като него.

  5. 5
    4

    “един неморално създаден клуб. Отбор, който прескача групи, който се мести от един в друг град и бяга от морална отговорност. Става дума за Локомотив (Пловдив). Тим, който преди време бе познат като Велбъжд (Кюстендил). Изведнъж обаче дойде ъндърграунд босът Георги Илиев-Главния и реши да премести седалището на Велбъжд от Кюстендил под тепетата. Всички помним това и не забравяме как се случи”

    • 1
      1

      Малоумник ходи се застреляй в главата!

    • 6
      5

      Велбъжд, локо, юве, кои сте всъщност Вие??? … Знаем, че сте само ЦИГАНИ от Пловдив!!!

  6. 4
    4

    Dobre e pri nas aaa Jiltur, imam edna prazna Molba, AKO iskach mike dase zapishesh pri nas.

  7. 10
    4

    Биската каза , че било много хубаво да шибаш жълтите жени?
    Ще пробвам!

  8. 11
    4

    С една дума Шибай жълтите
    шибай жълтите:)

  9. 8
    4

    Ей като видим жълто и гледаме да го згазим!! Браво!

    • 4
      6

      С 3 безответни фишека в черния гъз!
      Радвайте се че бихте Миньоро че другите жълти пак ще ви надуят шошоните!

Коментарите са затворени