Ръководители в Ботев бяха впрегнати да чертаят

19
1610

По някога няма шефове, няма работници. Когато ситуацията го изисква дори началниците запретват ръкави заедно с общите работници, за да могат нещата да се случат.

Точно такъв бе и случаят днес с Ботев Пловдив, когато тийммениджърът се присъедини към работниците от базата в Коматево и освен че рина с лопата вода, но и собственоръчно нанесе очертанията на помощен терен №2, за да могат футболистите на Ботев и ЦСКА да изиграят предвидената между двата тима контрола.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

19 КОМЕНТАРА

 1. 14
  10

  Ний не очертаваме,щото няма кво!Но пък ний съ грижим само за правилният наклон!И го правим добре!!

 2. 15
  9

  Я,каква активност от страна на гейбандата!Защо ли не си коментират 32 мата безработни и гладни кандидат гейбандити?

  • 14
   7

   Криви картути надуватели или смучи те балоня рачко как си от снощи дупето как е много си обичал да даваш наклони на горе

   • 8
    5

    На такива въпроси можеш да си отговориш сам,ти си член на гейбандата даваща наклон!Но вазелина от Марешки го пестете защото после ще го вземате на сухо!

    • 1
     3

     Локо гейовете ги изпратихме по Берое,Черно море,вашите обаче начело с Жоро педераста са си при вас в жълтата сбирщина!Рачо-Простачо ,върлия и други с умопомрачение сте в кюпа на бат Жорко жълтия педал!

 3. 13
  13

  На къра е така. Има работа за всеки. Сега да го пратят и на колежа да чисти малко бурени, че да почне това пусто обследване.

 4. 13
  5

  Я върни на Орела клюна Асене и не ходи на море ще плашат хората,че има акули:)))

 5. 18
  11

  Олигофрен ,вместо да пишеш пет „мнения““против“ жълтите“ ,кажи как свърши нашата контрола днес в Говедарци ? Състав, резултат ,голмайстори?

   • 2
    4

    Вие с кой играете путьо марийкин…Надувате балона със селски отбори като вас..Ботяв Гълъбите Ботяв Врацъ сульо и пульо..
    Като почне първенството ще се криете в селските си дупки!!

   • 4
    3

    Изроде с втори клас незавършен ! Явно много те сърби дирника , щото постоянно пишеш за гейове!Обади се на Езе,ще ти помогне!

    • Никой не искам да ми се обажда!Аз от интернационалната гей-банда „Лаута““не мърдам!Много ми е добре ,много сме задружни.Всички сме приятели,само където не си знаем още имената,но така е по-интересно…

 6. 14
  17

  Канари, от ден на ден все по тежко става. Така не става. Ще станем за посмешище на групата. По добре да почнем от нулата.

  • 7
   9

   Ами гръмни се да не страдаш!Хем и за хората около теб ще е по добре!

 7. 13
  15

  Дадеш му лопатата – 24 карата усмивка!

 8. 12
  21

  Коматевски мъченици станахме. Това не е живот. Това е тегло. По-добре пак да ни закрият. Нямам време за гълъбите вече.

  • 11
   9

   Не,по добре е да си гледаш наклона!Остави жАлтити.

Comments are closed.