Петички, двойни между юноши, гол на 16 годишен и шегичка от Неделев! Вижте по-добрия ВИДЕО репортаж от Ботев – ЦСКА 1948

7
2566

Ботев Пловдив победи днес ЦСКА 1948 с 3:2 на помощен терен №2 на базата на пловдивчани в квартал Коматево. Вижте по-добрия видео репортаж от днешния мач. Единственият без мрежа пред картина!

 

7 КОМЕНТАРА

 1. 7
  8

  Държим се все още на това че запазихме основни футболисти. Не малко обаче си тръгнаха а освен Шопов нищо качествено не сме взели. В тази контрола се видяха и много слбости в полузащитата. Тошко не играе това, което може. Не знам какво става с него но е слаб. Младите показват качества но за големите мачове им е рано. За мен с този отбор без нови ще сме средняци. Ако пък продадем Стивън или Тошко тогава става още по-зле.

  • 6
   3

   Така е ама ще строим стадион. Пари за друго няма. Дано само Самуилов да не излъже и този път.

 2. 9
  7

  Ако махнем и Густаво,оставаме с много къса резервна скамейка.Младите не са готови за мъжки футбол.13-14 футболисти не могат да изнесат целия сезон.Трябва да се подсилим с двама нови играчи.Нашите да не спят,а да действат.Има достатъчно свободни футболисти.Васил Панайотов например.

 3. 20
  7

  Олигофрен, тук пак си дал ,този път 2 „мнения“.Извинявай,че питам пак,как свърши днешната ни контрола в Говедарци?Какъв беше състава на отбора ,резултата и евентуално голмайсторите?

 4. 11
  45

  В шегички и закачки ни минаха 4 години в Коматево. А Пловдив се преврна в черно-бял град. Това са 52 милиона дългове. Направо ми се плаче.

  • 24
   8

   Пловдив е жълто черен от век и малко, а за последно Пловдив има купа и суперкупа, докато черно белите бродници се мъчиха с изпадащите!

 5. 11
  30

  Кьнари, а ва големи сме ва!
  Ъййй кьнарйеее

Comments are closed.