Ботев Пловдив победи днес ЦСКА 1948 с 3:2 на помощен терен №2 на базата на пловдивчани в квартал Коматево. Вижте по-добрия видео репортаж от днешния мач. Единственият без мрежа пред картина!

 

7 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    8

    Държим се все още на това че запазихме основни футболисти. Не малко обаче си тръгнаха а освен Шопов нищо качествено не сме взели. В тази контрола се видяха и много слбости в полузащитата. Тошко не играе това, което може. Не знам какво става с него но е слаб. Младите показват качества но за големите мачове им е рано. За мен с този отбор без нови ще сме средняци. Ако пък продадем Стивън или Тошко тогава става още по-зле.

    • 6
      3

      Така е ама ще строим стадион. Пари за друго няма. Дано само Самуилов да не излъже и този път.

  2. 9
    7

    Ако махнем и Густаво,оставаме с много къса резервна скамейка.Младите не са готови за мъжки футбол.13-14 футболисти не могат да изнесат целия сезон.Трябва да се подсилим с двама нови играчи.Нашите да не спят,а да действат.Има достатъчно свободни футболисти.Васил Панайотов например.

  3. 20
    7

    Олигофрен, тук пак си дал ,този път 2 “мнения”.Извинявай,че питам пак,как свърши днешната ни контрола в Говедарци?Какъв беше състава на отбора ,резултата и евентуално голмайсторите?

  4. 11
    45

    В шегички и закачки ни минаха 4 години в Коматево. А Пловдив се преврна в черно-бял град. Това са 52 милиона дългове. Направо ми се плаче.

    • 24
      8

      Пловдив е жълто черен от век и малко, а за последно Пловдив има купа и суперкупа, докато черно белите бродници се мъчиха с изпадащите!

  5. 11
    30

    Кьнари, а ва големи сме ва!
    Ъййй кьнарйеее

Коментарите са затворени