Ботев (Пловдив) ще се раздели с още един от бразилците си. Това е Густаво Афонсо, който ще бъде продаден в чужбина следващите дни. Преговорите за него са в напреднала фаза и е само въпрос на време халфът да подпише с новия си клуб.

Треньорският щаб на “жълто-черните“ прецени, че Афонсо не успя да се наложи в отбора, а голямата му заплата го поставя в тежест на клуба, съобщава “Меридиан мач”.

С Ботев ще разтрогне и Фелипе Бризола. Така той ще стане поредният бразилец, който си тръгва от “канарчетата“. Той се е разбрал с ръководството на клуба, че ще си тръгне по взаимно съгласие.

30 КОМЕНТАРИ

  1. 18
    6

    Ботев е велик отбор, винаги е бил пред Локо, така, че няма смисъл от спорове!
    Не знам циганите, защо не си коментират и собствения отбор!

    • 5
      2

      Ти на това ”отбор” ли му викаш бе хахахаа
      Циганите кръв серът ,а си представи когато изкочат крановете….

  2. 18
    4

    Гледам под статиите на некъпаните има по един-два коментара, под статиите на Ботев Пловдив е пълно…. и се сещам за онази приказка, която гласи за умрял или добро, или нищо.
    Съвпадение, не мисля!

    • 5
      11

      С този голям диоптър очила(и то жълти) какъв наблюдател си ти бе ,кривак!

  3. 19
    10

    Гладните мангали от столипиново пак налазили.Циганките знаят че този сезон пак ще ги шибаме и на терена и по улиците ще има припаднали мангалки с пръснати черепи.

    • 9
      9

      Ей селяк ти май бая си шибан и бит по улиците та само затова говориш……много влага ти държи…..дай адресче да та ебна едно на едно.

      • 3
        3

        Ти някакъв каратист ли си бе филмар хахахахахах
        Дай да се видим ,живея до лалута,да ти оправя физиономията ???

        • 2
          2

          Ава селски до Лаута знам само един кюнлия Стоян канара от Стряма а за теб ми дай точни координати……повярвай ми ще бъдеш очарован.

    • 4
      6

      Изгрев бойс от квартал Столипиново на комплекс Изгрев ,вие върлият нали тази циганска фракция имате в предвид ,като визирате циганите от Столипиново!

    • 6
      8

      Върлия мърльо!Още ти държи шубето от срещата ни на магистралата до Ст. Загора и постоянно си измисляш разни филми!Иначе не ти стиска да излезеш от дома си ,А?

  4. 4
    12

    Наливай Ачо, наливай бира и куфраш. Наливай бързо, наливай че битона ша втвърди. Давай бързо наливай ще стане без кофраш и утре по обед слънце кат пече ела на битона и с големите сълзи плачи плачи плачи , битона намокри. Й пак наливай ачка наливай бйра и куфраш. Ще стане той кулежа по-бързо от бернабеу.
    Само Ботев

  5. 7
    14

    Разпадами съ ейй къньариее.
    Само напуснали никуй ни зимами!
    Шъ съ борим да ни изпадним, паръ нема действайти!
    ДПС шъ нъ упраи!

  6. 7
    14

    Нищо хубаво не ни чака братя кънари! Жалко!

  7. 15
    6

    Бризола е освободен,Афонсо ще бъде продаден до дни,техни заместници ще има!!!

  8. 7
    15

    Спокойно , важното е че ще имаме стадион!!!!
    Майтап бе Уили !!!

  9. 27
    6

    Киров все повтаря ,че ако има изходящи трансфери ще има входящи. Каква е равносметката спрямо края на миналия сезон: освободени(напуснали) Димов,Марин,Алваро,Пауло и най-вероятно Бризола и Афонсо. Привлечени Шопов,Ничев+ върнати няколко преотстъпени от миналия сезон играча. Вярно е че повечето напуснали бяха резерви,но е и вярно че те помага в отделни мачове,както е и вярно че сезона е дълъг , а още миналия сезон треньорът се оплакваше от късата резервна скамейка, а за сега става още по-къса. И дано до началото на сезона се задействат по селекцията(защото доста средства ще се освободят,най-вече от бразилците, за заплати на нови играчи). Ако ли не, да се надяваме на по-малко контузени и наказани играчи, както и младите да докажат ,че имат място в отбора и да израстват възможно най-бързо.иначе не трябва да очакваме нищо повече от място в средата на класирането. И да се надяваме ,че строителството на стадиона ще започне и ще имаме едно ново бижу.

    • 18
      5

      Димов направи няколко фатални грешки и ще бъде заменен, а Марин беше ненужен защото ни трябва централен защитник, бекове уж имаме. Трансфер на бек трябва да се направи. Алваро и Пауло се предполага, че ще бъдат заменени от Шопов, Стивън ще е титуляр, а Юношите ще са резерви, които вече редовно да влизат.

    • 16
      8

      Tazi godina e qsno,4e nqma da se borim za predni pozicii,naj-veroqtno za 7-to mqsto i ot tam za evropa.Nqma prihodi ot evropa,nqma prodadeni igra4i,sega e momenta da se izkarat malko pove4e juno6i na preden plan i dano uspqt da se nalojat.Prioritet dazi godina e podnovqvaneto na stroeja!Samo Botev

    • 26
      7

      Разпада се на жена ти трътката манго лайнутски МАРШ ПО КОФИТЕ

  10. 18
    31

    Няма финанс. Още малко остана и дърпам шалтера

    • 25
      7

      Няма финанс при мангалите, Ванчо Траянов го върнаха от пенсия да играе.

      • 2
        9

        Идииотче,свалете си жълтите очила !Намалиха с повече от 30 процента парите за заплати.Бъдещият затворник Самуилов така се бъзика с цялото селско войнство и циганите от Изгрев бойс , че неможете да се усетите !Как да се усетите ,като за това се иска мозък ,който при кривите тикви липсва изцяло!

        • 10

          А на тебе какво ти влиза в работата да гледаш в чуждото канче – мангал смотан?
          Гледай си локуту и кутениците, които идват и си заминават всеки ден от катуна, даже и пияницата Чаво се усети, само вие още се самозалъгвате.
          Даже скоро един ром беше писал, че шампиони ще ставате тази година – ха-ха-ха-ха!

Коментарите са затворени