Лазар Марин ще продължи кариерата си Грузия, научи PlovdivDerby.com. Играчът подписа договор с местния шампион Торпедо за 1+1 години, след като от повече от седмина чакаше Ботев да парфират с него на условията, които от клуба бяха предложили. В крайна сметка, след като това до този момент не се случи, Марин е решил да продължи кариерата си в чужбина.

Той имаше сериозно предложение от Арда Кърджали, заради което първоначално преговорите му с Ботев зациклиха. След това обаче Марин реши, че иска да остане верен на канарчетата и прие условията на тима от Пловдив. Тогава обаче от Ботев го оставиха “на изчакване”, тъй като Николай Киров поиска централен защитник.

53 КОМЕНТАРИ

  1. Търси си късмета момчето (което не е лошо) но явно не може да прецени какви са реалностите.
    След като е играл тук в Грузия едва ли ще му хареса?! Дано пък да му провърви.

  2. ABE JILTO MANGALCHE AZ NESIM MANGAL KOTO TEBE JILTCHUKUNDURSKI MANGASARSKI KOPANARIN.

  3. 4
    6

    Arkadaş kostana va Pirzolata mai izbyaga ot Seloto zşto va mai nyama para aa va anasini siktimiya yök para va vai vai vai.

    • Затваряй си мустакатата уста бе – пискюл, порязан!

  4. СЛУЧАЙНО ,НЯКОЙ ВИДЯ ЛИ БЬЛГАРСКИ СЬДИЯ НА СВЕТОВНОТО АМИ КЬДЕ Е СТАВРОВ ТАМ ЛИ Е, ЯВНО МИХАЙЛОВ ЩЕ НИ СВЕТНЕ ПО ВЬПРОСА

    • 3
      3

      Най вероятно на папагалско лято ще е готов стадиона!50 МИЛИОНА ТОНА НАФТЪ КА КУПИМ И ГОТОВУ!!!

  5. 9
    12

    MALKITE MALCINSTVA SA TURCI ARMENCI,TCIGANI,GIRCI ,EVRRYI ,A GOLYAMOTO MALCENSTVO SA SELYANITE S KRIVITE GLAVI OT KOMATEVO.

    • ЕРОЛ ВМЕРИСАНИЯ ЦИГАНИН С ЛИЛАВИЯ ВЕНЕЦ И МУСТАЦИ
      4
      3

      Женати е проститутка манго,а ти освен за донор и сапун за нищо не ставаш.
      Ножа те чака когато се върнеш в катуна!

      • 2
        3

        ABE JILTO VMIRISANO DUPE, TI DAJE ZA EBANE NE STAVASH LAYNAR MIRISHESH OT DALECHE KIRLIV MANGAL AZ SIM V PLOVDIV JILT TCIGANIN.

        • 2
          2

          OTMEN PONE SAPUN IDONAR STAVA A OT TEBE SAMO LAYNO STAVA ZA TVOYATA USTA.

          • Я ми кажи пискюлчо, гадно ли е да си черен мустакат циганин от гетото и да миришеш на умрял коч?

  6. 12
    10

    Отивам да са застрелям в главата, всички ни напускат никой не иска да стои на Село!

    • 11
      6

      Ами отивай,жалко е да си член на гейбандата.

  7. 8
    6

    Жалко. В Грузия нивото на футбола е по-зле дори и от България. Сам си е виновен, че не прие преди началото на лагера. За съжаление Филипов беше по-бърз във взимането на решението и спечели… За 2ри път Марин прави една и съща грешка. Първият път пак така отиде в ЦСКА, за да търка скамейката.

  8. 12
    12

    МНОГО ПРАВИЛНО МОМЧЕ ТАКА СЕ ПРАВИ.. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ ПО ДОБРЕ ВЪВ ГРУЗИЯ ОТКОЛКОТО ПРЕД КЛОАКАТА ДА СЪБИРАШ СТОТИНКИ ЗА БЮДЖЕТА НА САМУИЛОВ ЕФЕНДИ РОМИТЕ ДЕТО ВЪРШЕЛИ ТАЯ . РАБОТА СИ ВДИГНАЛИ ЧУКАЛАТА ДНЕСКА ПОРАДИ НЕПЛАТЕНИ ЗАПЛТИ И ЕФЕНДИТО Е ВЗЕЛ РЕШЕНИЕ БУЛТРАСИ И ФУТБОЛИСТИ ПО ДВОЙКИ ПРЕД КЛОАКАТА НА СМЕНИ БЕЗПЛАТНО ЗА ДА СЕ ЗАКЪРПИ БЮДЖЕТА

  9. 9
    3

    ГООООООООООООООЛ
    1:0 ЗА ЛОКОМОТИВ СРЕЩУ СТРИСКА АЛАВА

  10. 15
    18

    Андрио закъсняваш с ексклузивната новина за бягството на Бризола от катуна в Коматево. Казвам ти, пиши за да си ПЪРВИ както винаги. Пиши заглавие “Още една звезда си събра багажа и напусна Ботев”. Ще утрепиш сайта от кликове с такова заглавие. Послушай ме,за добро е. Знаеш, че локомотивци в нужда си помагаме.

    • 19
      12

      Тъп мангал още вчера се разбра,че ще разтрогват кво ми се пениш като майка ти за уй.

      • 9
        6

        Като е стара новина, защо не е излязла в Пловдивдерби???. Щото Андрио го е страх да не го налазите,че пиши лоши работи за катуна.

    • 16
      6

      Бризола, не е желан в Ботев още миналата година , заради заплатата и колебанията във формата, ИНТРИГАТА явно е твоето поприще, заедно с конспирацията . . . Лек ден !

  11. 20
    17

    Няма финанс в Коматево , само феновете без акъл вярват на Самуилов .

  12. 16
    14

    Катуна се разпада. Закривай без угризения. Няма да липстват на никой.

    • 8
      5

      Ще липсват,ще липсват!Ще липсват на нелегалния,на Рачо-Простачо и още 20 помака – олигофрени !Да не забравим и столипиновските мангали от Изгрев бойс!

  13. 13
    13

    Най-после се отървах от тия миризливи селяни. Пу давиибамайкатапомашка.

  14. 22
    15

    Хахахаха циганите ги напуснаха 11 футболисти, ама те се радват, че от Ботев си тръгва футболист, който е оставен на изчакване и е вечна резерва!
    Ей за това им викат цигани на Локото

  15. 16
    14

    Кьнарй всичко живо бяга!
    Това е притеснително!
    По добре да закрием отбора и да почнем от нулата!

  16. 15
    14

    Правя проучване по въпроса кога е възникнал прякора на локото.От кога всички в България им викат цигани и защо.Нека някой локомотивец отговори.

      • 6
        6

        Ерол мангала първи е отговорил.
        Датиебамайкатациганскаеролчо

        • 4
          2

          DA YADESH NA MAIKAMI LAYNATA ,JILT PIDER I KRIVO GLAVO JILTO MANGALCHE.

    • 8
      4

      Легендата Бонев отдавна ти е дал отговора:”Локо” е отбор на малцинствата” и още: “Когато “локо” играеше,Столипиново опустяваше.” Това си е самата истина.Всички цигани от махалите на групи се отправяха към стадиона.Вонята им се носеше надалече и по това се познаваше кой е сектора зает от локомотивските привърженици.Разбира се в този сектор нямаше само цигани.Всички малограмотни,необразовани българи,с чела високи два пръста се присъединяваха към циганската паплач.В социалната стълбица те бяха непосредствено до мангалите и затова лесно намираха общ език,а тяхната воня се смесваше с циганската.В интерес на истината имаше и шепа по-образовани комплексари,които в желанието си да изпъкнат също припознаваха отбора на малцинствата за свой.
      Точно обратно беше при “Ботев” Всички интелигентни и културни хора бяха негови привърженици.Имаше,разбира се и по-малко образовани,но те умело се вписваха с пловдивския елит.
      Въпрос на чест и достонство беше да си част от най-стария клуб в България.
      Мисля,че и днес нещата не са променени

      • 4
        6

        Всичко това е в границите на фантазиите на психично болните ви мозъци! 95 процента от интелектуалният потенциал на Пловдив от край време са фенове на Локомотив!Ректора на ПУ, братя Левиеви,Големият (Бог да го прости) художник Слона,няма да стигне място и време да изброявам!Изроде жълт, тези хора с ниски чела ли са,като твоето, на Рачо,на нелегалното такси на Любо бъбрека ,брат му Кольо дизела и т. н. !Всичките тези и още много криви тикви е жълтурският ви безинтелектоален ,,елит”!Официално може да се спори вече,че най-старото спортно дружество със секция футбол е основано през 1904г.,в Силистра!Това,с което парадуеахте и то отпада,скапани селяци! За финал 1912-2010г.Кримово!Сбогом,жълти курви!

        • 3
          3

          Забрави ето тия,ще ти се обидятhttps://www.google.bg/search?q=когато+локо+беше+юве&oq=когато&aqs=chrome.2.69i57j69i60j69i59j69i61j0j69i61.4464j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Освен това,тези които изброи,никога не са били фенове на Локо кн!

        • 1
          1

          Мършо, от всички изброени само слона е казвал че е локомотивец!
          За това пък, всички ромски махали са от “локуту”

      • 3
        2

        MALKITE MALCINSTVA SA TURCI ARMENCI,TCIGANI,GIRCI ,EVRRYI ,A GOLYAMOTO MALCENSTVO SA SELYANITE S KRIVITE GLAVI OT KOMATEVO.

    • 3
      2

      Това е само от бръмбар а в празните ви жълти тиквоци!

  17. 14
    10

    Да избере Грузия пред Ботев. Това вече е падение и срам за клуба.

    • 12
      11

      Той не е избирал нищо бе циганин.Чакаше да му подновят договора но са преценили че не става и си заминава.Правя проучване по въпроса кога е възникнал прякора на локото.От кога всички в България им викат цигани и защо.Нека някой локомотивец отговори.

      • 4
        3

        Симо-простака ,да си завреш обяснението в задника!До вчера Марин ставаше,от днес не става!Истината е :няма пари!Разпадането е факт!Сбогом жълти уличници!

        • 2
          1

          Поне да беше научил какво е значението думата “факт”,и ти стигаше за тая учебна година.

Коментарите са затворени