Каре от Ботев ще играе като аматьори в Локо ГО

25
2029

Димитър Калчев, Здравко Жилов, Симеон Симеонов и Петър Чалъков ще играят през следващия сезон като аматьори в Локомотив ГО. Те последваха своя треньор от U19 на канарчетата Тодор Киселичков.

Играчите нямат договори с канарчетата и не са преотстъпени, но и не са получили бележки от пловдивчани, което означава, че ще играят в Локомотив като аматьори, а правата им дефакто ще продължат да се държат от жълто-черните, пише Glas.bg. Ако новият им тим иска да ги обвърже с професионални контракти, то ще трябва да плати на жълто-черните компенсации, които се полагат на клубовете за изграждането на юноши.

Четиримата взеха участие във вчерашната контрола между Ботев и Локо ГО, а при смените им получиха бурни аплодисменти от феновете на канарчетата.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

25 КОМЕНТАРА

 1. На даскаля ут Коматеу ша му обясня яз! Оти съм негова кръф, Стулюпинец, братчет!!!! ДАСКАЛЕ ТАКА СЪ ПРАЙ. пИШИШ ДУМАТА, УДРЯШ ЗАПИТАЯТА, ПОСЛЕ ОНОВА ДЪЛГУТО КОПЧЕ НА КЛАВИАТУРАТА И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПИШИШ!!!!:) ПРЕДИ НОВУТУ ИСРЕЧЕНИЕ ПАК УДРЯШ ГОЛЯМУТО КОПЧЕ!:) Ф НИКАКЪФ СЛУЧАЙ НИ СА УДРЯ ГОЛЯМУТО КОПЧЕ И ПОСЛЕ ЗАПИТАЯТА, ШТОТ ТАКА ПИШИ Ф ДИБЕЛИТЕ КНИГИ!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ХАААААААААААААААААА
  ФЕРЩАНДЕН ?? АНАДЪММУ ДАСКАЛЕ УТ КУМАТЕУ? НИЕ КЪТ ФЕНУВИ НА КЛОАКОМУТИФФФ, НЕ ТРЯЯ ДА СЕ ЗЛАГАМИ!!!:)))))) ПУФ ПАФ КЕНЦ!:)

  • Малко повече ти е дошла дрогата,помаче!Такава шизофрения?!Боже ,Боже, колко много простотия по този свят!

 2. 6
  5

  НА ТРИБУНАТА В КОМАТЕВО , В ПОКРАЙНИНИТЕ НА ПЛОВДИВ ОФИЦИАЛНО МЕСТО БЕШЕ ЗАЕЛА АГИТКАТА ОТ СТОЛИПИНОВО “ ИЗГРЕВ БОЙС “ ВСИЧКОТО МАНГАЛ С ФАНЕЛКИ В ЦВЯТ ЖЪЛТ-НАСРАН И ЖЪЛТИ КАРТИ .

 3. 6
  6

  АМАТЬОРИ ОТИВАТ ПРИ АМАТЬОРИ!
  ТОВА Е ИСТИНСКОТО ЗАГЛАВИЕ!

 4. 10
  6

  Събрани най-добрите състезатели на ДЮШ в България,а един нямаме за първия отбор!
  Победи,купи писаници от журналистите за невероятните юноши на Ботев,а това е един балон,който се пука когато те станат на 18 години и не са готови за нищо.Като станат на 20 разказват в Мегами,колко купи са спечелели и колко талантливи са били.
  Накрая всички в Горна!

  • 2
   2

   Изобщо не си запознат. Поне да беше прочел предните теми, а не да се излагаш. Доста младоци подписаха и ИГРАЯТ за Ботев. Между другото се представят доста по-добре от вашите туристи, които скоро не са виждали топка.

 5. 15
  24

  Ами те всички жълти са си аматьори. Не виждам нищо сензационно в заглавието.

 6. 11
  16

  Андро, Андро лъжи ти ти нямат край. Затова този сайт, се чете все по-малко от ботевисти и локомотивци.

 7. 16
  29

  И юнушите взеха да бягат. Срам за всички канари. Това е падение.

  • 26
   14

   Падение е да си смениш ника от 1926 на 1912. А ако беше прочел статията, щеше да разбереш, че юношите остават собственост на Ботев.

  • 14
   8

   Мангал неграмотен юнУшите си остават собственост на Ботев!

   • 6
    3

    Грамотния ,след мангал неграмотен се слага знак,който се нарича запетая!

    • 4
     4

     Даскала след Грамотния се слага запетая, а не преди „след“.

     • 4
      2

      Това е обръщение и запетаята си е точно на мястото си,грамотния!Има правописен речник ,купи ис е учи!Забравих,че вие жълтите нямате пари и не можеш да си го позволиш!

     • 4
      1

      Като прочетох втори път пасквилчето ти , съм сигурен ,че и психически не си сътоятелен освен граматически!

    • 2
     4

     Даскале, тъп си като гъз!
     Ако беше стигнал до втори клас, щеше да знаеш, че когато думата след запетаята е на нов ред – същата не се слага!

     • 2
      3

      Даскале, ти си прост, като гъбено семе! Виж си поста: …“ Грамотния
      ,след мангал“ Запетаята е след грамотния, а след запетаята има интервал.

     • 3
      2

      Такова правило може да витае само в празните ви криви глави!Кажи селски,къде в горното изречение трябваше да поставя любимата ти запетая?

    • След запетая има интервал, не знам как сте учили в Столипиново правопис!

     • На даскаля ут Коматеу ша му обясня яз! Оти съм негова кръф, Стулюпинец, братчет!!!! ДАСКАЛЕ ТАКА СЪ ПРАЙ. пИШИШ ДУМАТА, УДРЯШ ЗАПИТАЯТА, ПОСЛЕ ОНОВА ДЪЛГУТО КОПЧЕ НА КЛАВИАТУРАТА И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПИШИШ!!!!:) Ф НИКАКЪФ СЛУЧАЙ НИ СА УДРЯ ГОЛЯМУТО КОПЧЕ И ПОСЛЕ ЗАПИТАЯТА, ШТОТ ТАКА ПИШИ Ф ДИБЕЛИТЕ КНИГИ!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ХАААААААААААААААААА
      ФЕРЩАНДЕН ?? АНАДЪММУ ДАСКАЛЕ УТ КУМАТЕУ? НИЕ КЪТ ФЕНУВИ НА КЛОАКОМУТИФФФ, НЕ ТРЯЯ ДА СЕ ЗЛАГАМИ!!!:)))))) ПУФ ПАФ КЕНЦ!:)

Comments are closed.