Димитър Калчев, Здравко Жилов, Симеон Симеонов и Петър Чалъков ще играят през следващия сезон като аматьори в Локомотив ГО. Те последваха своя треньор от U19 на канарчетата Тодор Киселичков.

Играчите нямат договори с канарчетата и не са преотстъпени, но и не са получили бележки от пловдивчани, което означава, че ще играят в Локомотив като аматьори, а правата им дефакто ще продължат да се държат от жълто-черните, пише Glas.bg. Ако новият им тим иска да ги обвърже с професионални контракти, то ще трябва да плати на жълто-черните компенсации, които се полагат на клубовете за изграждането на юноши.

Четиримата взеха участие във вчерашната контрола между Ботев и Локо ГО, а при смените им получиха бурни аплодисменти от феновете на канарчетата.

25 КОМЕНТАРИ

  1. На даскаля ут Коматеу ша му обясня яз! Оти съм негова кръф, Стулюпинец, братчет!!!! ДАСКАЛЕ ТАКА СЪ ПРАЙ. пИШИШ ДУМАТА, УДРЯШ ЗАПИТАЯТА, ПОСЛЕ ОНОВА ДЪЛГУТО КОПЧЕ НА КЛАВИАТУРАТА И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПИШИШ!!!!:) ПРЕДИ НОВУТУ ИСРЕЧЕНИЕ ПАК УДРЯШ ГОЛЯМУТО КОПЧЕ!:) Ф НИКАКЪФ СЛУЧАЙ НИ СА УДРЯ ГОЛЯМУТО КОПЧЕ И ПОСЛЕ ЗАПИТАЯТА, ШТОТ ТАКА ПИШИ Ф ДИБЕЛИТЕ КНИГИ!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ХАААААААААААААААААА
    ФЕРЩАНДЕН ?? АНАДЪММУ ДАСКАЛЕ УТ КУМАТЕУ? НИЕ КЪТ ФЕНУВИ НА КЛОАКОМУТИФФФ, НЕ ТРЯЯ ДА СЕ ЗЛАГАМИ!!!:)))))) ПУФ ПАФ КЕНЦ!:)

    • Малко повече ти е дошла дрогата,помаче!Такава шизофрения?!Боже ,Боже, колко много простотия по този свят!

  2. 6
    5

    НА ТРИБУНАТА В КОМАТЕВО , В ПОКРАЙНИНИТЕ НА ПЛОВДИВ ОФИЦИАЛНО МЕСТО БЕШЕ ЗАЕЛА АГИТКАТА ОТ СТОЛИПИНОВО ” ИЗГРЕВ БОЙС ” ВСИЧКОТО МАНГАЛ С ФАНЕЛКИ В ЦВЯТ ЖЪЛТ-НАСРАН И ЖЪЛТИ КАРТИ .

  3. 6
    6

    АМАТЬОРИ ОТИВАТ ПРИ АМАТЬОРИ!
    ТОВА Е ИСТИНСКОТО ЗАГЛАВИЕ!

  4. 10
    6

    Събрани най-добрите състезатели на ДЮШ в България,а един нямаме за първия отбор!
    Победи,купи писаници от журналистите за невероятните юноши на Ботев,а това е един балон,който се пука когато те станат на 18 години и не са готови за нищо.Като станат на 20 разказват в Мегами,колко купи са спечелели и колко талантливи са били.
    Накрая всички в Горна!

    • 2
      2

      Изобщо не си запознат. Поне да беше прочел предните теми, а не да се излагаш. Доста младоци подписаха и ИГРАЯТ за Ботев. Между другото се представят доста по-добре от вашите туристи, които скоро не са виждали топка.

  5. 18
    31

    Няма финанс , глад мори жълтия добитък

  6. 15
    24

    Ами те всички жълти са си аматьори. Не виждам нищо сензационно в заглавието.

  7. 11
    16

    Андро, Андро лъжи ти ти нямат край. Затова този сайт, се чете все по-малко от ботевисти и локомотивци.

  8. 16
    29

    И юнушите взеха да бягат. Срам за всички канари. Това е падение.

    • 26
      14

      Падение е да си смениш ника от 1926 на 1912. А ако беше прочел статията, щеше да разбереш, че юношите остават собственост на Ботев.

    • 14
      8

      Мангал неграмотен юнУшите си остават собственост на Ботев!

      • 6
        3

        Грамотния ,след мангал неграмотен се слага знак,който се нарича запетая!

        • 4
          4

          Даскала след Грамотния се слага запетая, а не преди “след”.

          • 4
            2

            Това е обръщение и запетаята си е точно на мястото си,грамотния!Има правописен речник ,купи ис е учи!Забравих,че вие жълтите нямате пари и не можеш да си го позволиш!

          • 4
            1

            Като прочетох втори път пасквилчето ти , съм сигурен ,че и психически не си сътоятелен освен граматически!

        • 2
          4

          Даскале, тъп си като гъз!
          Ако беше стигнал до втори клас, щеше да знаеш, че когато думата след запетаята е на нов ред – същата не се слага!

          • 2
            3

            Даскале, ти си прост, като гъбено семе! Виж си поста: …” Грамотния
            ,след мангал” Запетаята е след грамотния, а след запетаята има интервал.

          • 3
            2

            Такова правило може да витае само в празните ви криви глави!Кажи селски,къде в горното изречение трябваше да поставя любимата ти запетая?

        • След запетая има интервал, не знам как сте учили в Столипиново правопис!

          • На даскаля ут Коматеу ша му обясня яз! Оти съм негова кръф, Стулюпинец, братчет!!!! ДАСКАЛЕ ТАКА СЪ ПРАЙ. пИШИШ ДУМАТА, УДРЯШ ЗАПИТАЯТА, ПОСЛЕ ОНОВА ДЪЛГУТО КОПЧЕ НА КЛАВИАТУРАТА И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПИШИШ!!!!:) Ф НИКАКЪФ СЛУЧАЙ НИ СА УДРЯ ГОЛЯМУТО КОПЧЕ И ПОСЛЕ ЗАПИТАЯТА, ШТОТ ТАКА ПИШИ Ф ДИБЕЛИТЕ КНИГИ!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ХАААААААААААААААААА
            ФЕРЩАНДЕН ?? АНАДЪММУ ДАСКАЛЕ УТ КУМАТЕУ? НИЕ КЪТ ФЕНУВИ НА КЛОАКОМУТИФФФ, НЕ ТРЯЯ ДА СЕ ЗЛАГАМИ!!!:)))))) ПУФ ПАФ КЕНЦ!:)

Коментарите са затворени