Обследването на стадиона ще почне на 01.07. Това е разкрил Георги Самуилов пред феновете на срещата си с тях, научи PlovdivDerby.com. От падането на КТБ до този момент в Ботев са инвестирани 12 милиона лева. Иван Йотков ще остане изпълнителен директор на клуба, а Ангел Палийски в управленското тяло.

Община Пловдив е избрала фирмата, която ще извърши обследването, за да няма съмнения за качеството му. Бюджетът на клуба ще остане 3,5 милиона лева на година. В следващите дни Самуилов ще прати писмо до Апостол Апостолов за акциите на клуба. Най-късно до края на октомври ще се стартира реалното строителство на Колежа. 

46 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    5

    Аз съм простоват човек, от футбол не се интересувам много, ама ми направи впечатление, че в общината гласуваха до март 2020 да е готов стадиона, а тоя вика ако го почна наесен (годината не е ясна, но ще приемем 2018 за стартова) ще стане за две години у половина….демек 2021 най-рано. Тоя даже се подиграв брутално и безцеремонно…

    • 2
      7

      Решението на Общ,съвет не влиза в сила веднага,а след публикуването му в Д.В.И с кой се подиграв?Верно не е за проЗ човек това!

  2. 9
    8

    Самуилов е умно момче и красив…..знае как се шиба селянина див……а ний копачите от Стряма……Стоян канара ще ни заведе на баня.

    • 8
      2

      Най-накрая един честен мангал в тоя форум-да си признава,че е копач от Стряма и вони та са не трае.

  3. 14
    3

    Ох! Да са еба в тъпия буфер, цяла нощ не съм спал от злоба. Дейба жълтурите, пак показаха, че са номер едно в Пловдив. Ще си направят стадиона, докато ние лапаме мухи и обираме баберека, най-скапаните играчи, за които не е сигурно какво играят.

  4. 6
    9

    Октомври!!! Те дотогава ще го опандизат!!
    Яко са го награбили…

  5. 5
    12

    Незнам защо(всъщност знам, защото редактора на сайта е” жълтур”)си позволява да манипулира общественото мнение,ВНИМАВАЙ…… А да и да го духат жълтурите.:))

  6. 4
    10

    JILTURI SPETE SPOKOINO STADION YÖK BAZATA DAJE VIE MNOGO .

  7. 11
    10

    Кога да стартира зареждане с нафта от инса бензиностанцията?
    Тоя бизнесмен на Ракувски разпореди ли !

  8. 12
    11

    Октомври коя година , Самуил бей ?

  9. 18
    10

    МАНГАЛЧЕТАТА ПИКАЯТ НАФТА .
    ХАХХАХХААХАХАХАХХАХАХАХА
    УМТЕТЕ ЖАЛКИ КОМПЛЕКСАРИ!
    НО ПЪК БЕЗ ВАШИТЕ ПСИХОЗИ ЩЕ Е ПО СКУЧНО .
    ТАКА ЧЕ ДЕРЗАЙТЕЕЕ МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ !!!

  10. 26
    10

    Мургавите гей-бандити са в колапс…не ги интересува нито тяхното „Локу“,нито световното в Русия!Само в новините за „Ботев“ Пловдив показват злобата , омразата и най вече простотията си!Жалки мургави гейове както ги нарече Крушарски…

  11. 13
    11

    Ядосан съм. За това ли се върнах от Гърция и зарязх кесремето. За тия булшитс?

  12. 21
    24

    За 200 циганина кой строи стадион. Цигани базата ви е достатъчна. Повече не ме занимавайте с глупости

  13. 15
    14

    цялата оранжерия на говедарци си разглобих за да я преместа и направа ултра модерна трибуна бесикташ

  14. 20
    10

    Значи срока до който трябва да бъде завършен ,,КОЛЕЖА” е 2 години до 2020г,а Самуилов казва,че облесдването и строителството ще отнеме 4 месеца,а отделно стадиона ще се строи поне 2,2-5г. ??!!

  15. 32
    12

    Добре са го измислили1 Ако обследването покаже, че строителството НЕ може да започне, ОЧЕВИДНО ЩЕ ИМА НОВО ОТЛАГАНЕ. ако МОЖЕ – тогава то няма да започне поради метеорологични причини /през ноември строителите се ориентират към приключване на работата/. Дали има човек, който ще повярва на поредното театро?

    • 18
      8

      Ероле, нали се сещаш че вече всички ти знаем противната физиономия?

    • 6
      1

      Дасиебамайкаталокомотивоциганскадасиебаициганинавмирисанкадетосъм

    • Еролчо, гадно ли е да си циганин с пискюл и мустаци?

  16. 15
    13

    Октомври влизали крановете ааааахахахахахахаха реваааааааа 🙂 зимата как се работи ? Хаха как ви мият очите не е истина и вие колко сте прости обаче

  17. 28
    8

    Много почвам да се съмнявам, особено след като гледах интервюто на г-н Самуилов. 2 месеца обледване, 2 месеца откриване на строителна площатка, то станало ноември-декември и зимата спират строежа. Имал намерение за 2-2.5 години да се построи, а от срока за довършване от концесията остават 600 дни. Искрено се надявам да се окаже сериозен и да свърши това, с което се захваща, но все повече намирисват нещата. Дано не съм прав! Само БОТЕВ!

    • 25
      11

      Нищо няма да построи тоя. То си личи с какво нежелание говори изобщо. Чака да падне правителството ид а си пие камшика, щото е ясно и на малките деца, че е спуснат отгоре да поддържа клуба в будна кома. Ама Белия леко им накриви сметките, те затова искат ид а го гонят !

  18. 20
    11

    Сещаш ли се какво означава обследване? Четири години всичко е било изоставено и сега не се знае какво е състоянието.

    • 15
      9

      Пич, тва се прави точно за седмица или максимум 10 дни.

  19. 21
    23

    Самуилов им ебава майката жълта циганска на тия хахах

  20. 23
    21

    Някой вярва ли им на тия мошеници? Аз не ! Ачо, иди си с мир !

  21. 20
    11

    Манговците почнаха с “гениалните умозаключения”… Айде някое цигане да “измисли” защо крановете идват през есента. Давам жокер: жегите ще са минали и тогава мангалите, които ще измрат от инфаркти, по-малко ще умиришат града.

    • 2
      7

      Айде, че тея инфаркти сме ги заполучавали от 5 години. Вярваш ли, че ще се построи това нещо жълти ми циганино ? Ще си гледате рибарника така още 100 години и може би за вашата 200 годишнина (ако съществувате още), ще видите кранчета ! А дано, ама надали ….

      • Ще е готов за буферската 200- годишнина След 2 години

  22. 21
    22

    какво е това обследване 4 месеца? има нещо гнило дания

    • 18
      14

      Мангалите в Столипиново строят кочините си без разрешение, обследване, план… Ние искаме всичко да е законно.

  23. 19
    23

    Какво ще ми обследват 4 месеца. Всеки нормално образован строителен инженер може да се запознае със строителните планове и да продължи от там докъдето е достигнато. За съжаление пак нищо няма да стане. Баламосват ни.

    • 16
      9

      Ужас, ама ти наистина ли си толкова проЗ буфер. Обследването не се състои в това да се запознаеш с плановете. Строежа е бил замразен години. Ще се взимат проби, ще се сканира бетон, арматура… При нужда ще се подсилва. Ама ти от къде да ги знаеш тези работи. За теб по-важно е да се направиш на ботевист.

  24. 12
    37

    12 милиона??? Значи нови 12 милиона дългове. Плюс 52 от Василев, смятайте колко стават, че мен главата ме заболя.

    • 21
      11

      Баси, тия милиони за нищо ги нямаш. Хайде на бас, че Локо има повече дългове от Ботев. Та на кой ги дължи Ботев тези милиони? Скоро такива като теб ще са в съда. Там ще обясняваш на кой Ботев дължи тези милиони. Явно си “запознат”. Както се казва – хубава работа, ама циганска. И сто пъти да го напишеш няма да стане истина.

  25. 20
    28

    Лъсна първата лъжа. И това е, че на 1-ви ще започне обследването. 1-ви юли е неделя. Изглежда тази тънкост му е избягнала на агата.

    • 19
      12

      Стига си търсил под петела яйце, кви хора сте, не народ , а мърша !

Коментарите са затворени