Още един бразилец пристигна в Локо Пд, научи PlovdivDerby.com. Става въпрос за 21-годишният Роналд Цезар Жермано Фильо.

Рони, както е известен атакуващият получащитник е с италиански паспорт и е играл Нотареско, Кампобасо и полския Апис. Във визитката му има записани 12 мача и 2 гола в италианската серия Д.

71 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    7

    Щом приемате за добра новина това, че идва някой си Фильо, от серия D на Италия – значи наистина сте пълни нещастници!

  2. 6
    6

    Ето затова нямаме юноши. Взимаме отвън футболисти на килограм, а пред нас казват как ще наблегнат на юноши. Младоците са обезверени и знаят, че нямат бъдеще в Локо. Колко ни напуснаха, а сега и цял отбор.

  3. 14
    3

    виждам, че единственият останал фен на БотевЪ в този сайт много живо се интересува от селекцията на Локомотив. Полага неимоверни усилия да прикрие мъката си горкичкия. чак и на локомотивец взе пак да се прави…

    • Измяучи като истински оджа ,жълтият изрод от минарето на най-голямата циганскао-мюсолманска измет джамия Изгрев бойс!Жълти изроди!

  4. 28
    2

    Бруно знае за какво става въпрос. От всичките които са на проби.той ще избере най доброто .Сигорен съм в неговите умения.Успех Бруно . Чакаме с нетърпение мачовете.

    • 16
      1

      Аз също смятам, че този тренер ще направи стабилен отбор. Не прави компромиси и не слугува на никой. Практикува директен футбол, който изисква повече физика, за сметка на красива игра. Дано ви стабилизира.

    • И аз съм локомотивец ама спешно ти трябва вуквар

  5. 4
    17

    4-0 добре, като начало! От младите Благовест Данчев и Слави Шопов просто супер! Иначе перфектни Васко Шопов, Серкан, Тошко.

    • 18
      4

      Така е брадовчеде. Победата е посещаваме на цяло Столюпиново. Саде Ботев

    • 19

      Коментарът ти е добър , но мястото му не е тук . Радвай се на отбора си в статията под заглавието за неговата победа . А после се сърдиш , че локомотивци пишели под ваши статии . Каквото повикало , такова се обадило .

  6. 22
    5

    Пловдивдерби , прегледай коментарите и прецени колко от тях са в рамките на добрия тон и на футболна тематика и колко са откровенни псувни и отвратителни обиди . Има и коментари , които граничат с нацистки призиви . Ако искате сайта Ви да заприлича на клоака продължавайте в същия стил . Ако искате да се промените , трябва само да блокирате 4-5 човека и от двата отбора . Пожелавам Ви успех .

    • 15
      2

      Прав си колега, но този кретен “рачо”, “Делян Крушарски”, “Вълчо…..” ……и другите имена от които пише е много добре познат на този сайт, както и на всички останали, където по цял ден прави само това и то съвсем умишлено! Лошото е, че не само не е спиран, а даже е толериран да го прави!
      Недей да се косиш. Тоя е завършен кретен и живее само от това. Съдбата го е наказала жестоко!

  7. ЕРОЛ ВМЕРИСАНИЯ ЦИГАНИН С ЛИЛАВИЯ ВЕНЕЦ И МУСТАЦИ
    2
    14

    Дасиебамайкаталокомотивоциганскавчерватадейбамръсна

    • ЕРОЛ ВМЕРИСАНИЯ ЦИГАНИН С ЛИЛАВИЯ ВЕНЕЦ И МУСТАЦИ
      2
      11

      Цялото махала ме ебе ,много ми харесва в чужбина.Арабите с големите паламарки да ми го слагат ….густууу

  8. 17
    2

    Пичаги нас стрямалий на мъчи една буква Ъ в края на нашия Бутяфъ и са питаме от стана тъй ва……..питайми и бат Стоян канара а той ни вика заеби сега доя козичката уа.

  9. 4
    16

    Не знам колко е добър тоя от серия Ф ама сега гледах Ботев и са мн. добре за началото на подготовката. Тоя Шопов няма грешен пас изостря мн добре и красив гол шибна, Серкан перфектен. Отборчето ни е супер ще има пак много радост за Ботев, а за мангалите ще има пак 3 с гарнитура

    • 17
      3

      Пак буферите са ви в устите бе мърши комплексирани

    • 8
      17

      Абе ти недей ги гледай тези контроли, като почнат мачовете от първенството тогава говори.Иначе турците си запазихте отбора, взехте и Шопов, който е много хубав халф.Имате предимство пред нас защото вие от 3-4 години правите отбор, обиграни сте, опитни сте и най-много ви харесвам това, че не взимате футболисти на килограм, каквато е практиката при нас.При вас всеки трансфер е много внимателно проверен и изпипан.За жалост, обаче нашият Крушо няма финансовата мощ и политически гръб, като истинския ви бос в сянка дон Шиши.Крушо е сам и никой не му помага…ние няма как на този етап да искаме повече.

      • 17
        3

        Ти пак ли почна ? Не ти ли омръзна да говориш едно и също и да се опитваш да всяваш чувство за малоценност във феновете на Локомотив . Трябва да поискаш комисионна от Ботев за хвалебствия , които им правиш . Аман от пишман локомотивци , ако наистина си такъв .

      • 13
        1

        ти си истински ботевист. Ела да ти дам ленска карта

      • 14

        кой, бе жълт цървул, е “на килограм”??!! Аралица, Михалевич, Буна?? А може би Торета?
        И кой е “внимателно преценен” в лщбимия ти отбор? Диого ли?? Или другитре анонимни плажни футболистета от който едвам се отървахте ли??
        И ако не си забелязал, нищо не сте запазили – всички при ва мечтаят за трансфер, но никой не ги иска. Питай Ушат Тошко зашо седи. Ами Стъвън Тотото? Или Лъчо Продажника…
        И като сте толкова добри колко места сте пред нас в класирането? Колко ни бихте последния мач? Раздвайте се на това 3-0 зашото НИКОГА веер няма да го видите. За него благодарете на Войната и най-вече на продажниците които изхгонихме

        И защо си мислиш, че сме толкова тъпи да ти се вържем, че си локомотивец само защото пускаш по някое обидно клише към новосформирания ти любим отбор??
        Глупав селяндур!!

        • 2
          7

          Абе, Цървул, защо ми се сърдиш сега и ме обвиняваш в жълтурство?! Този бразилец от серия Д, някви черни ама били с немски паспорти, ганайци тоже с немски паспорт и още незнайни мечтатели за слава, какви са…не идват ли футболисти на килограм да се пробват при нас, какво джафкаш само ! Гледаш, че школата ни е пълен батак, щото твоя любим сержант Крушо не дава и 1лв. за нея.Знаеш ли, че момчетата в отбора не са взимали заплати от Февруари насам.Какво толкова го превъзнасяш тоя говедарски трандафор все едно изсипва една могила пари на Лаута.Кое ни е наред на нас – отбор ли, стадион ли школа ли? Жълтите, какво ги гледаш…по-добре са от нас, и ако дон Цеци им беше построил стадиона сега жълтите щяха да са на светлинни години пред нас. Още само като видиш, че при жълтите ни избягаха най-талантливите ни деца, треньори, и че всяко момче в града ни, което иска да тренира отива първо на базата им в Коматево, какво повече ми философстваш? Гледай малко реално на нещата…извади тая глава от пясъка.Сега, какво пак ше почнеш да ми говориш, как Крушо бил сам и плащал стари задължения ли? Ок! Рова никой не го оспорва, но аз не критикувам толкова финансовата слабост на Крушо, а начинът, по който управлява клуба.

          • 7
            1

            ами вземи ги плати ти тогава заплатите.
            а вашите от кога не са взимали?
            дааа ти наистина си локомотивец…само, че харесваш повече Ботев… дааа.
            и някак си случайно повтаряш…като папагал.
            бегай, бе жълт селяндур

          • 7
            1

            пич, ти си много смотан.
            къде се беше покрил досега, бе жълт трол
            няма кой да ни разсмива

          • Отвратителното жълто винаги прозира ,СЕЛЬО!

        • Жълтур, всеки, който не харесва Крушо или говори истината е жълт, така ли? Аз мисля, че такива, като теб и тия под теб, дето са ме коментирали сте отявлени жълтури, защото си заравяте главите в пясъка и не гледате реално на нещата.

          • Каква “истина” говориш, бе клепар?!
            Хората ти задават директни въпроси, но ти се правиш, че не ги виждаш и продължаваш да се правиш на локомотивец, който харесва повече БотевЪ…
            Прав е чичо Венци, че всички коматевски сте ГМО жени, който се преструват…

            И за твое сведение само изгонените от Лаута некадърници, дончо доневци и разни адвокатчета и техните подлоги не харесват Крушарски. Това всички го разбрахи и никой вече не обръща внимание на тези интриганти.

  10. 17
    4

    И какво като има 2 гола в италианската Серия Д? Все пак говорим за футболист чиято кариера е пред него.

  11. 21
    3

    Цял живот комплекси от Локомотив. Само погледни що жълт мангал се е изсипал пак в темите за истинските майни

    • 8
      14

      Тия ли са истинските майни-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;вписва „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД !Хууууухухухухухуййййй!Че и комплекс да имаш от тия приводани!!

      • 13
        1

        Пусни новината от Сопот и как закритото комунистическо отборче стана Металик

        • 3
          2

          Такова нещо съществува само в главите на гейбандитите!

          • защото не е верно. Това не е истинския Ботев, а БотевЪ 2011.
            Истинския Ботев е все още собственост на Христолов.
            Вие сте новосформирано ГМО от 2010.
            Съшо като вашите по-големи братя от ЦСКА-София/Литекс/

      • 11
        2

        Ей, псевдоисторика, документ от 60те за създаването на афедето, КОГА, бе,селски фатмак? На практика не сте съществували десетилетия, нас ще “уязвява”:))) Тъп червен врат!

        • 1
          1

          Не може всички да са с черни вратове и лилави венци, като вас – мангал, смотан!

  12. 3
    13

    Ега си как се е озъбил като пинчер!!Мноу глад го чака тоя!!Ооо,и цели два гола в серия Д ?Те тоя ще кара валяка,дето ще мачка наред!!Хихихихииихуууууйййй!

    • 14
      3

      Помашката ти злоба ще те погуби еничар долен

  13. 19
    5

    Смейте се селяни! Така ви искам мърши! Смейте се, че после ще ревете! Айде беж в Инса ойл, че боса чака балами!

    • 3
      9

      Хахахахахахаха,хахахахахахаха,хахахахахаха,хахахахахаха,ба си циркааааа,хахахахахаха!И кога ще ревът селяните викаш?И кога гейбандата ще се смее?Хахахахахаха,хахахахаа,е не моя вече!!

  14. 5
    11

    Циганите събраха баберека на света! Евала

  15. 11
    4

    “Това е нещо нормално което се случва. Пускаме валяка по нанадолнището, всички колеги трябва да се притесняват. А и аз започвам да се подготвям. Малко окуцях и напълнях, но на Говедарци ще се подготвям. Може в някой мач да се наложи да влезна и да помагам, трябва да съм във форма“

    • 11
      2

      просто човека се подиграва с получовеците и комедийнатга действителност в Република България! Може-прави го!! А тези който не могат, търсят КУСУРИ… типично за комплексари

  16. 18
    4

    Много жалко, че в Пловдивдерби остана само един фен на Ботев да коментира, но явно другите знаят в каква трагедия сме и не им се занимава. Вярно, че този наш фен пише по няколко коментара под статиите на буферите, но му личи че е едон и същ човек, защото стилът е един и същ, никовете са едни и същи. Нямаме ли и други фенове канари, които искат да бъзикат буферите, а се излагаме само с тоз индивид, който даже понякога и сам си отговаря под коментарите. Изглежда при нас всичко е в разпад. Дори и при феноветe. Много жалко за всички канари, но май си отиваме за пореден път.

    • 10
      1

      а и коментарите му се появяват веднага един след друг.
      този проблем може лесно да бъде отстранен ако ПД вместо ник, използва някаква маска на IP адрес(от съображения за сигурност няка не се публикува IP-то, а някаква маска)

    • 1
      5

      Да ,прави сте буфери. Комплексът Ви към Ботев е голям и нелечим.Продължавайте да си пишете глупостите .Не сте интересни и актуални,жалки сте.
      ЖИВИ И ЗДРАВИ.

    • 1
      2

      И къде си отивате за пореден път?За Кюстендил ли?

  17. 5
    13

    ХАХАХА страшен! Имал 2 гола в италианската серия Д

    • 9
      1

      точно колкото Диого… ама не плажовете в Бразилия..

  18. 7
    19

    Пристига от италианската серия Д.Новия Неймар.Ебати тъпите цигани нямат и един българин в отбора,имат едно тяхно чаве на име Карагерен хахахах

  19. 19
    4

    ооо да. този е анонимен, а вашите Бризоли, Диоговци… и т.н. са известници

  20. 21
    4

    първите 5 коментара от един и същ завистлив селяндур!! Безценно
    А аз си мислих, че чете как Ушат Тошко станал партизанин..

  21. 11
    16

    Уникално, феноменално, невероятно! Уникалните новини за Локо валят една след друга! Линейки не смогват да извозват коматевци!

  22. 6
    16

    Фильо ? 😀 От коя циганска махала е ?

  23. 9
    19

    Ега си,то не остана баберик по земята дето да не минал пред бандата!! Ба си мазохистите кюстендилски!!

  24. 6
    18

    АХХХХХХАХАХАХААХАХХАХХАХАХАХХАХААХАХААХАХАХААХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА
    Е НЯМА ТАКЪВ ЦИРК !!!
    А ПАРА ОТ КЪДЕ ЗА СИТЕ АНОНИМНИЦИ ????
    ХАХХХАХАХАХАХХААХАХАХАХАХАХАХХА
    ЕВАЛА МАНГАЛЧЕТА
    ТВА КОЕТО ВИ ЧАКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОБЕРЕ В МАЛОУМНЕТЕ ВИ КРАТУНКИ

    • 12
      2

      май не ти е много смешно, трудничко понасяш май добрите новини за Локомотив

Коментарите са затворени