Още един хърватин пристигна в Локомотив Пловдив, научи ексклузивно PlovdivDerby.com. Става въпрос за лявото крило Вилим Посинкович.

27-годшиният футболист е сменил доста отбори в кариерата си. Освен по двете крила, той може да играе и зад нападателя. Започва кариерата си в родината му Хърватия, преминава през два турски клуба и няколко гръцки отбора. Играл е още във Финландия, Босна и Херциговина, Словения, Кипър и Полша. Играе еднакво добре и с двата крака.

https://www.youtube.com/watch?v=s2X0oP7Lcec

PlovdivDerby.com научи още, че в Локомотив се е завърнал нигериецът Мустафа Абдулахи. Стивън Езе все още не се е завърнал, като се очаква това да се случи до неделя.

Припомняме ви, че тренировки с Локо Пд започнаха още няколко чужденци, които трябва да се докажат пред Акрапович. Това са аржентинецът Канавесио, хърватинът Иван Църнов, ганаецът с немски паспорт Жоел Гиаси и кариоката Густаво.

С черно-белите занимания на първата тренировка започна и вратарят Ивайло Крушарски, но той вече е освободен, научи PlovdivDerby.com. Младият страж Павлин Евтимов може да бъде преотстъпен за да трупа игрови минути, тъй като на Лаута разполагат с Мартин Луков, Антони Милина и възстановящият се от контузия Илко Пиргов.

 

47 КОМЕНТАРИ

  1. 12
    2

    В момента, а и за още дълго време тържествува логиката за принадлежността.
    Локомотив играе в Пловдив, свободните кокошки акат по къра.
    Точка.

  2. 8
    1

    В СИБИР СА БЕЛИ РУСНАЦИ . ПОНЕЖЕ СИ НЕГРАМОТЕН И НЕ ЗНАЕШ КЪДЕ Е СИБИР .НЕ ЯЖ ГОМНА НАПРАВО ОТ ЧИНИЯТА ИМА ..ЦВЯТ ЖЪЛТ НАСРАН . ЯЖ ДО НАСИТА .

  3. 11
    2

    ЗА ДА ИМА МИР ЖЪЛТИТЕ ПОМАЦИ В ДИАРБЕКИР , ПРИ БРАТЯТА СИ .

  4. 9
    2

    НеЗнам кои Са цигани но знам кой има Трибуна Изток / Столипиново /. -КОЛЕЖА

    • 14

      Ей , изрод мръсен . Ти разбираш ли какво си написал . Едно са закачките , съвсем друго такива призиви . Пловдивдерби мисля , че е време да се намесите и да блокирате подобни нациски призиви . Естествено това ще направите , ако държите на реномето на сайта си .

  5. 5
    9

    Щом се обиждате да ви наричат цигани, ще може ли да ви наричаме РОМИ. По еврогейски ще звучи.Чакаме разрешение от STOP.

    • AMA IDI V STOLIPENOVO DA VIDISH KOLKO JILTURI IMA TAM .I OSHTE NESHTO PITAI IVAN GLUHCEV BIVSH IGRACH NA BOTEV .

  6. 10
    5

    JILTURI NYAMALI DA PRESTANETE DA VIKATE TCIGANI ILI DA PRODILJAVAM DA PISHA”BOTEV E MANGASAR I GOLYAM TCIGANIN.

    • 6
      12

      Никой не го интересува какво ще пишеш бе мангал гнусен.Всички в България ви знаят като цигани.Цигани сте си това е положението,пък ти си пиши каквото искаш ааххахаахаха

      • 13
        3

        Абе чух аз по телевизията как ви викат на вас на Герена – цигани и селяни мощно отекваше над Подуенското небе.
        Чух и прочетох какво ви вика и бате Венци – ГМО жени и актьори, достойни за Оскар.
        Само не мога да разбера вие какво си викате на играчите, защото като има предаване на футболна среща от базата в Коматево, строена с крадени народни пари, се чуват само нечленоразделни животински звуци и неистови крясъци. Затова хората започнаха да я наричат Планетата на маймуните…

        • 4
          11

          Чух как Крушарски ви нарече гейбандити,чух как Зума ви псуваше,чух как Марешки рече че на Лаута всичко е умряло,чух как навсякъде ви посрещат мощно-цигани,цигани!Чуй сега какво каза Венци!https://youtu.be/STg78kkDLDs

          • Аз чъх как капитана ви ви каза, че сте жив ташак, видях как ви арестуваха в турция, видях как откраднахте 52 млн…. да продъулжавам ли, манго?

  7. 6
    15

    Циганите от столипиново взели още един баберик.Нямат нито един българин в отбора тия мангусти.Е имат един на име Бирсент,с голямо сърце локомотифф

      • 1
        4

        Erol ти не си циганин,ти си най-гнусния ,миризлив с мустаци и ливави венци МАНГАЛ.
        ДАТИЕБАМАЙКАТАЛОКОМОТИВОЦИГАНСКАДАТИЕБА!
        Ааа ,да и да умреш в някоя газова камера и да направят сапун ”дуру” от твб!

        • Глупакът си е глупак и държи да си покаже глупоста и простотията си , така че всеки да разбере колко много глупав .

    • 9
      14

      Що ве Рачо,за това че гейбандата се е увеличила с още един баберик ли?Споко,смехът предстои!То и вратарчето беше от класа пък…

  8. 31
    10

    Събрахме прекрасни бойци и почваме войната. Някой от великите писатели/ въртят ми се Ерих Мария фон Ремарк и Шолохов/ беше казал, че по време на война най-много страдат жените и кокошките;:))))) та се сетих за един отбор от квартал, бивше село…не сте го чували…..

    • 11
      23

      Ами кажи го де,що го криеш?Селото е Говедарци,и не е бивше,и сега си е село.

      • 23
        8

        В Говедарци сме на лятна подготовка, моето дете, на собствена база. Срещите от шампионата не играем по поля, корави, бивши общоселски ракиени казано и други рустикални дадености. Имаме си стадион.

        • 7
          18

          Стадион локомотив е построен 80-те…….от 36-та насам къде са домакини….Кви ПЛОВДИВЧАНИ …до 80-та без дом – в приют или на квартира…центъра на селото на СМЪРФОВЕТЕ….мегдан е твоето име…

          • 20
            7

            Моето момченце , явно си много малък и не знаеш . Незнанието не е порок , лошото е когато не знаеш , а не искаш да се научиш . Преди този стадион , Локомотив имаше такъв на бившето Асеновградско шосе . И след като питаш , нека те питам и аз . Вашият стадион във вида в който ти го помниш кога е построен ? И още един въпрос . Сегашната ви база , с която се гордееш , кога е построена ?

          • 9
            1

            само да допълня – с какви пари ви е построена базичката в Коматево?? Да не би да е с едни крадени от народа 52 милиона??

        • 4
          11

          СОБСТВЕНА база??Не се ли изхвърляш малко?СОБСТВЕНА база ще имате на пропей!!

        • 6
          7

          Ти ходил ли си на тази база да я видиш? Знаеш ли какво е база? И между другото този терен няма нищо с Локомотив. Може да провериш.

          • 8
            1

            аааа…. вашата ГМО база в Коматево дали има нещо общо с новосформирания ви отбор от 2011? Не е ли случайно построена с едни откраднати народни пари?! Само да ти кажа, че в една нормална и правова държава, каквато нашата все още не е, тази придобивка отдавна би ви била отнета заради споменатото вече престъпление… Но има време…
            А на базата в Говедарци тренират вече гарнитури на национални отбори. Нашия собственик печели пари от там, които влага в Локомотив. А вашия? А забравих – той е поставено лице, което никой не е виждал….

          • Да не забравя ме Г.Илиев,К.Динев и В.Марешки , а те какви бяха ??? Дилъри,Мафиоти и какво ли още не защо не ги споменеш ???Защо не споменеш , че базата в Говедарци няма нищо общо с Локомотив , а само с Крушарски, който финансира тамошния проект !

    • 13
      19

      Това се нарича сбирщтина от негодници. А ти централен манго се опитваш да ни убедиш, че това се нарича отбор.Успех към втория ешалон.

    • 8
      1

      май се сещам за един такъв от недалечното минало. Ама него не го ли закриха през 2010??

  9. 31
    6

    Яки извеждащи пасове по конец дава..Браво качествен футболист!
    Локо Шампион!

  10. 18
    3

    SDamo da chuja njakoi da pljue po harvatite…dnes dokazaha che sa golemi igrachi.. 🙂 🙂

  11. 27
    8

    Техничар е! С Аралица,Умарбаев и Торета щеправят голямо шоу

    • 7
      14

      С Ралица със сигурно ще си паснат в поза 69.

      • 8
        1

        Убий глупака с пренебрежително мълчание..

  12. 10
    18

    Бруно гледай световното
    Харесай някой от състава на Златко Далич
    Като ще взимаме хървати, поне да са качествени!

    • 7
      1

      Не се претеснявай – Бруно знае по-добре от теб

    • 7
      13

      Като ти харесва, отдай му се бандит такъв.

      • 6
        1

        жълтата жена, си е жълта жена – все си мисли как да я опънат…

Коментарите са затворени