Анонсираната от адвокат Радев среща на Георги Самуилов с феновете на Ботев Пловдив ще е от 19:00 часа в неделя, научи PlovdivDerby.com. Срещата ще се проведе в залата за пресконференции на базата на канарчетата Коматево.

На въпросната среща Георги Самуилов конкретно ще заяви на феновете, кога ще започне строителството на Колежа, както и ще заяви, че иска контролния пакет акции.

Междувременно PlovdivDerby.com разбра, че Самуилов ще разкрие пред привържениците, че през следващата седмица ще стартира дългоочакваното обследване на стадион Христо Ботев.

На въпросната среща пък ще присъстват не повече от 30 представители на фракциите, КПБП и Сдружението, разкриха запознати пред PlovdivDerby.com.

На срещата няма да бъдат допускани представители на медиите.

Припомняме ви, че стадион Христо Ботев трябва да бъде завършен до 13.03.2020 г., а до тогава остават точно:

[wpdevart_countdown text_for_day=”Дни” text_for_hour=”Часове” text_for_minut=”Минути” text_for_second=”Секунди” countdown_end_type=”date” end_date=”13-03-2020 23:59″ start_time=”1529588148″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

39 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    5

    Пичаги бат Стоян канара подари на всички стрямалий по един атомен часовник защото се страхувал някоя секунда от часовника на Андрей да не вземе да избяга и да са провали откриването на новата пикалня на Пловдив……..от днес задружно започваме да мерим всяка стотна……..ех секунда ох кеф турската бяня пак кеф.

  2. 4
    3

    Цигани прости в Пловдив сте некъпани гости.Вие играете в чалтиците на сюлейман лаутлу,а нашият дом се казва Колежа.Вие си създавате история,ния си я имаме.Жалки мангали,каруцари,изкупвачи на стра техника.

    • 3
      4

      Ако може да се нарече история от 2011 до сега…

      • Може от три дни да е но я има историята,като това например-През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Това е история,неопровержима!!

        • Ей,добре че ме подсети,скоро не бях им го напомнял-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
          Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;вписва „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ без ликвидация на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО МУ в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; ПРОМЯНА НА НАИМЕНОВАНИЕТО НА ПРИЕМАЩОТО ДРУЖЕСТВО на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;Мухахахаха,цирк!

  3. Абе що този път никой не обели дума за онези 8 декара в добавка към концесията? Щото се говори, че чува че няма да са 8 а поне двойно повече като поне 8 или 10 ще са подрък за Самуилов като в замяна той ще даде милионите за строежа. Няма нормален човек който да вярва че Самуилов ще построи стадиона просто от сърце?

    • 5
      4

      Ами така ще, докато локомотивската общественост се занимава с междуособици. Кой да сезира прокуратурата.
      Но рано или късно ще започне разследване за тези нови крадени народни пари и имоти… само да спрем да бъдем на първо място по корупция в целия свят….

  4. 8
    6

    Представям си тъпите изражения на мангалите като видят пак крановете на стадиона на Пловдив..безценно

    • 6
      4

      Само да напомня, че Локомотив си има стадион. Защо си мислиш, че ни пука.
      Следим темата само за да може да сезираме прокуратурата за поредната кражба от народа

      • Хахахахаха,не им пукало,а щели да сезират Цацата!!Ми какво чакате,давай,сезирайте го!!Е няма такъв смех!!Тия ще ме уморят от смех!!Ба си туруците!!И те си имали стадион!!

      • Стадион е доста преувеличено…по-скоро 1/4 стадион, без нормално табло, без напоителна система на терена, без козирка, без нормални тоалетни…..без тренировъчна база, без нормален бюджет, без нормално ръководство….не знам каквъв ви е повода за гордост като и вие сте на ръба на пропастта. Ама то в България за това всичките сме на това дередже. “Не е важно на мен да ми е добре, а на вуте да му е зле”

  5. 13
    10

    Дано на 13.03.2020 си кажем: ”Часовникът спря,КОЛЕЖА е готов”!!!! Нещо като на Хамбургер,само че в добрия смисъл.

    • 10
      14

      Дано! Само да не си кажем Часовника спря! Ботев умря!

      • 2
        2

        Ще спре,спокойно.Ако има развитие около стадиона, в задния двор часовникът за маанетата ще спре и краят им ще настъпи.

        • 2
          2

          Задния двор на аграрния,ако не си разбрал,циганино.

  6. 11
    7

    АВА НЕ НЕ МАЛЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ТИ НАИСТИНА ЖА ГО ПОЧВАТ ТУИ СТРОЕЖА НА КОЛЕЖА ВА ЕЙЙЙЙЙ.ТОЯ КРАДЕЦА САМУИЛОУВ ЖА ГИ ПРАЙ ГРАНД ЖАЛТУРЯТА ВА АХМАЦИ.
    МАНИ ЖА ПАДНЕ БИЗНЕСА С ПОРЕНЕТО НА ЗАДНИЦИ.
    ЕЙ БАНДА НЯМА СА ДАВАМЕ НА ЖЪЛТУРЯТА ВА ВЙЙЙЙ НЯМА МА ОСТАИТЕ ГЛАДЕН ВА .
    АЗИ НА СЕДМИЦА ВЗЕХ ДА ПОРЯ ПО 5,6 ЗДНИКА ЗА ДА СТАВАМЕ ДРУЖНИ ГЕЙ БАНДИТИ.
    ТА ТИЯ НЯМА НА ПЛАША ЕЙЙЙЙЙЙЙ ДИБИЛИ НАДРУСАНИ,СКАРА ЖА ИМА НА ДЖЕСИКА ЯКО ПОРЕНЕ ОТ ЗАДИ ВИ ОБЕЩАВАМ АЗИ БАТ КОЙЧО ОТ СРЯМА ВА КАПУТНИЦИ.
    ТИЯ КАТ ПОСТРУИЯТ СТАДИОНА ЖА ИДВАТЕ ПО РИДОВНУ НА ГО СМУЧИТЕ НА БАТ КОЙЧО БУЗДУГАНА ВА.
    АЗИ ОЩИ СЪМ СИГУРИН ЧЕ АКО КРУШАТА НА ПРИМЕСТИ В СТРЯМА ЖА СМЕ ПО ДОБРИ ОТ ЖЪЛТУРЯТА И ША СТАВАМЕ ШАМПОАНИ ЖА ПИЧЕЛИМ КУПИ И НАЙ ВЕЧЕ ЖА СМЕ ФИГУРА В ШАМПОАНСКАТА ЛИГА ВА ЕЙЙЙЙЙЙ КАПУТИ АХМАЦИ ГЬОТФЕРЕНИ НАДРУСАНИ И ВЕЧНО ТЪЖАШТИ ЗА МОЯ БУЗДУГАН ВА.
    ТА НЕКА СТРОЯТ СТЪДИОН ЖАЛТУРЯТА ,АМ НЕКА И ВИ ДА СА МНОЖИТЕ НА БАТ КОЙЧО НА БУЗДУГАНА ААААААААААА КО ЖА КАИТЕ АААААААА.
    СЯ САМУ ЛОКУ СТРЯМА И НА БАТ КОЙЧО БУЗДУГАНА ВА ДА ВАЕБА АХМАЦИТЕ.

  7. 10
    11

    Нимой да бъде!!Тук има някаква конспирация!Лъжите се превръщат в истина!

  8. 16
    15

    Срещата ще е между Самуилов и Клуб 500!

  9. 17
    27

    До кога ще ги търпим кривите глави. Стига. Афдета тцемета. Ктбета. Дпсета Жълти боклуци

    • 24
      13

      Ами като не можеш да търпиш – забий си кривата кратуна в рошавия, немит гъз!
      Буфери, трепери ли ви под лъжичката, като четете новини за стадиона на “Ботев”?
      Сигурно ви е много гадно, че отбора на Пловдив ще има стадион след 2 години, а вашия се разпада.
      Школата ви също се разпада. Най-добрите момчета избягаха при жълтите, на всичкото отгоре чух, че сега цял един набор деца иска да напуска.
      Работата никак не е розова, но вие се интересувате повече от “Ботев”
      Жалка история!

  10. 28
    18

    Ей тея жалтури почват стадиона
    Направо си режа венити

  11. 16
    7

    АНДРЕЙЧООО,АНДРЕЙЧООО,ПОЧТИ ВСЯКО ЗАГЛАВИЕ ТИ Е С ГРЕШКА!!! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТЕКСТА ВЪТРЕ-СРАМ И ПОЗОР!АЙДЕ ПРЕГЛЕДАЙ СИ ГЛУПОСТИТЕ,КОИТО СИ НАПИСАЛ И СИ ГИ ПОПРАВИ

  12. 21
    27

    Цветанка Ризова преди 10-тина дни разкри доста интересни факти за незаконни и други съмнителни дейности на другаря Самуилов! На тоя работата хич не му е чиста!
    Строежа силно зависи и от това, дали правителството ще се задържи на власт!
    Никой не би дал толкова милиони ей така от любов или че бил много богат!

    • 26
      17

      ИНВЕСТИРА манго ИНВЕСТИРА!
      Ракетчика си хвърля парите на вятъра

        • Защотот си гнусен шибан циганин ероле.
          Дейбатвойтамайкавчерватадейба!

  13. 15
    26

    И как вече се знае, какво ще каже Самуилов? Значи таботата е предварително подготвена?
    Той ли ги каза тези неща, или каза да ви ги кажат?
    А това, че срещата ще е пред закрити врати, не е никак добър знак! Значи пак ще се кажат разни неща на който трябва, а широката обществност отново ще тъне в неведение!?
    Този факт доказва само едно: Цели се прикриване на много нередни и незаконни действия от страна на хората работили до момента по въпроса със строежа! Бъдете убедени, че незаконните и задкулисни дейности са ужасно много!

    • 24
      14

      Манго,личи си че си аграр от километри…
      Спокойно ,че може нещо да ти стане от напъване!

  14. 25
    15

    До 1-я коментар – Цирка е на ЛАУТА! Взимате някви незнайни и незнайковци и треньора ви е ГОЛА ВОДА! При нас като се почне Колежа да се строй и тогава ще спукате и ЖЛЪЧКАТА от яд!

Коментарите са затворени