Филип Филипов ще подпише нов договор с Ботев Пловдив за 2 години, научи PlovdivDerby.com. От клуба са изпратили новия договор на играча във Велинград, където канарчетата са на лагер.

Все още няма яснота около преподписването с Лазар Марин, който се нави да осане в клуба. По всяка вероятност подписът с юношата на Ботев се бави заради желанието на Белия да привлече централен бранител.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    7

    В Гърция съм за риба. Не ме безпокойте за глупости.

  2. 4
    6

    защитата срещу гуедата до 72м беше пърфект и не ни трябват още защитници…

  3. 12
    5

    Браво на Филипов! За разлика от други той не е лакомник за пара,освен това през миналия сезон показа голямо израстване. Пожелавам му, добър сезон и повиквателна в националния отбор!

  4. 8
    8

    Сърцат, но слаб. Дано да подпишем с Марин и да вземем още един защитник, защото миналата пролет защитата ни определено не беше на нужното ниво.

    • 11
      6

      Проблема в защитата не идва от бековете, а от продажника Димов който цял сезон не се спря да вкарва голове.Дано Пиргов се разиграе да има с кой да си партнира Радо Терзиев.

      • 7
        5

        АВТОГОЛОВЕ!!! ТОТО ИГРАЕ ШЕ ДИМОВ АКО НЕ ВИ Е ЯСНО:)))

        • 4
          3

          Не е Продажник Бре Фесове – друга сила не футболна вилнее но я изолирваме постепенно, а вие Гей другарите как ги надушихте?!

  5. 12
    19

    Какво му харесваш на този? Посредствен играч!

  6. 21
    5

    Ако не вземем добър централен,защитата си остава същата от миналото първенство.Пак ще берем ядове отзад.Словенецът, който дойде зимата щеше да свърши добра работа.Такъв тип играч ни трябва.

  7. 43
    9

    Сърцат и добър състезател, освен това и с опит!

    • 13
      21

      Тоя го разминаваха на тъча в повечето мачове. Много е зле.

Коментарите са затворени